Merhaba arkadaşlar. Forumu birkaç ay öncesinden araştırmalarım sonucunda öğrendim. Sibel Ulusan’da karar kılıp ve operasyonu gerçekleştirdim. Saç ekimi baya meşakkatli bir işmiş. Herşey bir yana uzun süre yüz üstü hareketsiz durmak her babayiğidin kesinlikle harcı değil. İğne acısı vs yanında birşey değil. Kolay bir süreç değil. Bu şekilde yazıyorum diye kimse yanlış anlamasın. Gerçekler bunlar. Değer mi, kesinlikle değer.Saç ekimi sabah 8 de başladı akşam 23.00 te bitti. Gece herhangi bir ağrı sızım olmadı. 3 gün içerisinde devam eden bir şişlik ve şuandan itibaren inişe geçmiş bulunmakta. Tetradox, corasprin, nootropil kullandığım ilaçlar. Proscar ve biotin takviye olarak alıyorum. 3. gündeki sonucu ve operasyon bitiminden çekilen fotoları sizinle paylaşmak istedim.
Dr. Sibel Ulusan
Dr. Sibel Ulusan; 1989 yılında Dokuz Eylül Tıp Fakültesi’ni bitirip 25 yıl acil servis hekimliği yapmıştır. Ardından 2004 yılında T.C Sağlık Bakanlığı tarafından Medikal Estetik Hekimliği sertifikasını alıp, güzellik ve saç ekimi endüstrisinde Ulusan Özel Sağlık Şirketi adı altında girişimlerine başlamıştır.
Son 15 yıldır saç ekimine yoğunluk vermiş olan Dr. Sibel Ulusan, dünyanın 35 farklı ülkesinden 2000’den fazla kişiyi saçlarına kavuşturmuştur. Aynı zamanda The International Society of Hair Restoration Surgery üyeliğine devam ederek, Avrupa ve Amerika’da her yıl dünyanın ileri gelen saç ekim uzmanlarıyla bir araya gelerek, global saç restorasyonu alanının gelişimine katkı sağlamaktadır ve bu alanda Turkiye’yi basariyla temsil etmektedir.
Bunların yanı sıra, Dr. Sibel Ulusan, misyonu üniversite öğrencilerinin eğitimlerine katkıda bulunmak, vizyonlarını geliştirmek ve burs vermek olan Atlas Sağlık Eğitim Vakfının kurucu üyeliğini yapmaktadır. Ayrıca, %100 kadın kadrosuyla kadınların iş dünyasındaki yerine oldukça önem verip kadın girişimciliğini desteklemektedir.
Dr. Sibel Ulusan
Medikal Estetik Hekim
Medical Hair Saç Ekim Merkezi
Ali Çetinkaya Bulv.No:35 3.Kat D:5
Alsancak / İzmir
Telefon:
+90(232) 465 15 45
+90(232) 465 15 46
+90(533) 460 39 94
Web:
www.medicalhair.org Dr. Sibel Ulusan, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni başarıyla bitirdikten sonra medikal Estetik başta olmak üzere Acil tıp, hemodiyaliz, koroner yoğun bakım, temel resusitasyon RİA ve MR eğitimleri alarak sertifika sahibi oldu.
26 yıllık acil servis deneyimine sahip olan Dr.Sibel Ulusan, medikal estetik hekimliği alanına 15 yıldır yoğunlaşmış ve saç ekimi alanında 3000 üzeri vaka sayısına ulaşmış ve tüm saç ekimi uygulamalarını baştan sona kendisi yaptı. Özellikle zor ekim kabul edilen yanık alan üzerine saç ekimi, skar dokusu üzerine saç ekimi ve seyrek alanlara saç ekimi konusundaki başarılarıyla kendisini sektöre kabul ettirdi.
Saç ekimindeki son gelişmeleri dünyanın en ileri üniversitelerinden John Hopkins Tıp , Columbia Tıp Harvard Tıp yayınlarını takip ederek sağlayan Dr. Sibel Ulusan, belirli aralıklarla ABD’ye giderek saç ekimi merkezlerinde incelemelerde bulunmakta bilgi ve deneyimini arttırmaktadır .