Gönderen Konu: 13.12.2019 - 3700 Greft Saç Ekimi - Emel Bayar Tuncel Repair Saç Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 13011 defa)

bdrn

• Jr. Member
  • **
Klasik yorumlar biraz zaman verin daha çıkış olacaktır, vs. vs. çıkanlar mutlu etmiyor ki açıları planlaması doğru değil.

Daha çıkış olması çözümmüş gibi... daha çıkış olmasının tek faydası donörden daha az saç kullanımı olur diye sevinebiliyorum ancak.

Düzeltme operasyonu önerseler bile güvenim olmadığımı için sert konustum bi daha da irtibata geçmedim.

KaiserSS

• Hero Member
noktayı koymuşsun yola devam ..
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

bdrn

• Jr. Member
  • **
Bundan sonra foto atacağımı sanmıyorum. İkinci ekim öncesi ve sonrası paylasım yapmaya devam edeceğim.

Bu sürece giren herkese Allah kolaylık versin. Araştırmalarını iyi yapsınlar ve benim gittiğim kliniği düşünmesinler bile Koray Hoca gibi işin ehli insanlar, eğer bütçeniz yetmezse de benim ekimimden çok daha iyi sonuçlar elde edem klinikler var.

Bu süreçte yorum yapıp moral veren herkese çok teşekkür ederim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bundan sonra foto atacağımı sanmıyorum. İkinci ekim öncesi ve sonrası paylasım yapmaya devam edeceğim.

Bu sürece giren herkese Allah kolaylık versin. Araştırmalarını iyi yapsınlar ve benim gittiğim kliniği düşünmesinler bile Koray Hoca gibi işin ehli insanlar, eğer bütçeniz yetmezse de benim ekimimden çok daha iyi sonuçlar elde edem klinikler var.

Bu süreçte yorum yapıp moral veren herkese çok teşekkür ederim.
Yine de paylaşımlara devam et ki insanlar son durumunu görsün, hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Saç psikolojisi zor bir psikoloji anlıyorum seni.

bdrn

• Jr. Member
  • **
Saçlara yön vermeye uğraşırken kendi saçlarıma zarar vermeye başladım.

O yüzden kısalttım saçları. Durumun ne kadar kötü oldugunu gördüm.

Koray Hoca insallah ekim yapmayı kabul eder 1 yıl bekleyelim dedi fakat donöründe hırpalamışlar.

Hayatımda hic kimseye beddua etmedim ama Emel Bayer ve Alper Tuncel ikisinine de hakkımı maddi manevi helal etmiyorum.

bdrn

• Jr. Member
  • **
Hintell senin ekimimin ve hikayeni açıp okuyorum sence düzelir mi bu saç. Değil 2.5 euro 5 euro vermeye hazırım düzelecekse...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donörde büyük bir sıkıntı görünmüyor süreç neydi?

bdrn

• Jr. Member
  • **
Sonnyto hoca 185. Gün sanırım bugün

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla kardeşim saçları yönleri konusunda kesinlikle haklısın özellikle ön hat ve şakak kısımları yapay, ama çıkış bakımından ne ektilerse çıkacak gibi duruyor, çoğunluğu çıkmış zaten. Donör de kısa kestiğin zaman belli olur zaten 4 bin grefte yakın alınmış, he daha homojen olabilirdi kesinlikle ama donör mahvoldu gibi bir durum yok.

bdrn

• Jr. Member
  • **
Hocam sizce bu ekimi düzeltecek bir planlama icin donör yeterli olur mu? Ve diger kafama takılan konu yanlış açılı saçlar alınınca oraya yeni saç ekilebiliyor mu?

Koray Hoca en doğru yönlendirmeyi yapacaktır ona inancım tam fakat kafamdaki plan şöyle;

1. Yanlış açılı ve çoklu olan saçların alınması ve biraz arkaya daha sık bi görüntü için konumlandırılması.

2. Eğer kapasite el verirse donörden ek saç alınarak saç çizgisini öne alma belki böyle kamufle edip daha dogal görüntü olur gibi düşünüyorum.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizce bu ekimi düzeltecek bir planlama icin donör yeterli olur mu? Ve diger kafama takılan konu yanlış açılı saçlar alınınca oraya yeni saç ekilebiliyor mu?

Koray Hoca en doğru yönlendirmeyi yapacaktır ona inancım tam fakat kafamdaki plan şöyle;

1. Yanlış açılı ve çoklu olan saçların alınması ve biraz arkaya daha sık bi görüntü için konumlandırılması.

2. Eğer kapasite el verirse donörden ek saç alınarak saç çizgisini öne alma belki böyle kamufle edip daha dogal görüntü olur gibi düşünüyorum.
Olur olur, gayet de güzel olur. Donör kısmına hiç takılma bence sen. Saç çizgisini öne almak gereksiz olur, saç çizgin güzel yerde. Sökme işlemi yapılır ön hata ayar çekilir. Asmed'e sıkıntı olmaz bu işler. :)

bdrn

• Jr. Member
  • **
Insallah hocam insallah öyle olur gercekten hic yaptırmasaydım dedirttiler bana...

cizginin konumu benim için de okay ama kaygım eski ekilenlerden alınanlar olursa sık ve natural bi görüntü aynı hizada yapılabilir mi konusu. O yuzden 5mm bile one alinsa daha mi iyi olur diye dusundum.

Tam cevabi icin 1 yil, ikinci operasyon icinde 6 ay daha sabredicez artık.

Koray Hoca kabul etmez ama ben sorucam ek bi ücret ile ekimin başından sonuna durur mu diye. Hocanın işi sadece para için yapmadığı bellli oluyor her konuşmasında ama sormak istiyorum belki kabul eder.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar geçmiş olsun saç yönleri çok kötü maalesef Asmed bu ekimi düzeltir diye düşünüyorum tabi net bilgi için iletişime geçmen sorman danışman daha doğru olacaktır. Saçların uzayınca nasıl duruyor?

Bence moralini bozma kendini yıpratma her şey düzelir. Bu ekimi düzelticek donörün var hatta homojen bir alımla şu ankinden daha iyi durur donör.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 12:05:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

bdrn

• Jr. Member
  • **
Hintell hocam cok tesekkür ederim yorumun icin donör düzeltmeye yeter dedin ya sen de iyice umut oldu. Koray Hoca en doğrusunu yapar diye umuyorum donör yeterse.

Uzayınca da yönleri cok harika değil ama sağa doğu yatırarak kısa halinden iyi duruyor. Fakat sol ve sağ taraf dengesiz diye kestirdim artık hem cok sacla uğrasmamıs olurum diye.

Örnek bi foto paylastım.

En cok danısmak istediğim konu şakak bölgesi orada yanlıs açılı olanlar alınıp izleri kamufle edebilecek ve daha naturel yapılabilir mi? Yani oradali Sac koklerinin alınması yeni bi ekime engel yaratır mı?

bdrn

• Jr. Member
  • **
7.5 ay oldu. İlk kez bi yaz hemen bitsin istiyorum. İnsallah çizgiyi biraz öne aldırıp olabildiğince yanlış açılıları aldırıp ve şakaklara epilasyon yaptırarak kurtulacağım (şu an kendim cımbız ile alıyorum ve şakaklara ekim yaptırmak istemiyorum)

Hasson & wong, Koray Erdogan, HLC, Mutallip Keser hepsi ile iletişim halindeyim.

Koray Hoca en yakın hissettiğim isim ve Alessio Çağrı Bey sağolsun her zaman sorularımı cevaplıyor. İnşallah geçecek bugünler...

Facebook Twitter Instagram