Gönderen Konu: Ekim sonrasi mastürbasyon?  (Okunma sayısı 30657 defa)

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Ynt: Ekim sonrasi mastürbasyon?
« Yanıtla #76 : 15 Kasım 2020, 22:45:15 »
Mastürbasyon veya Sık Cinsel İlişki Saç Döker mi?

Diğer taraftan mastürbasyon veya sık cinsel ilişkiye girmenin de saç kaybını yaratabileceğini düşünen erkekler bulunmaktadır. Bu inanışta da doğruluk payı yoktur. Aksine sağlıklı bir cinsel yaşam stresi ve gerilimi azaltması, kalp atışını ve kan dolaşımını hızlandırması sebebiyle hem kadın hem erkeğin vücut ve saçı sağlığı için faydalıdır.

Erkekte Saçı Döken DHT nedir?

Erkeklerde saç kaybını oluşturan temel sebep “testosteron hormonu veya sayıca çokluğu” değildir. Genetik saç kaybı yaşayan kişilerin saç kaybetmesinin sebebi,  saç kılıfında bulunan genetik alıcıların “testosteronun dönüştüğü  (daha yıkıcı formdaki erkeklik hormonu olan ) dihidrotestosterona  (DHT) “ duyarlılık” göstermesidir. DHT hormonu saçı olumsuz etkileyerek, saçın yaşam döngüsünün kısalmasına neden olur. Saç her döküldüğünde, dökülen saçın yerine mutlaka yeni bir saç çıkar. Ancak DHT’nin olumsuz etkisiyle ön saç çizgisi ve tepedeki saçlar bir sonraki çıkışında biraz daha zayıflar, daha kısa yaşar. Bu süreç tekrarlandıkça saç küçülerek tüy formunu alır, bir süre sonra bu bölgelerden saç çıkışı sonlanır. Bu nedenle saç kaybı yaşayan erkeklerin saç bölgesindeki genetik alıcıların sayısı ne kadar fazlaysa, bu alıcılar DHT hormonuna ne kadar duyarlıysa o oranda hızlı ve fazla saç kaybedilir.
Bu nedenle “erkek tipi saç dökülmesinde” etken erkeklik hormonu testosteronun miktarı değil DHT’nin seviyesi, aktivitesi ve saç folliküllerinin DHT’ye karşı geliştirdikleri kalıtsal duyarlılıktır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 16 Kasım 2020, 00:40:35 »
Hayal falan derken?Düşünceler fikirler var neyse sloocer uslubun hoş değil hayal demek ayrı düşünce demek ayrı.Masturbasyon zararı olan bir aktivite değil ve bir ihtiyac genetik dökülmesi olanlarda da dökülmeyi artırabiliyor.Dht azaltinca testo artıyor vücutta ve östrojen de artıyor jinekomasti de bundan oluşuyor.Testo kaynaklı dokulme de DHT ile birlikte seyrediyorsa cinsellik fayda sağlayabilir dedim ve bu benim görüşüm.Yasam deneyimleri vardır illa bir makaleden almama gerek yok yıllardır tedavilerle içli dışlı biri olarak bu konulara az çok hakimim.Fayda kelimesini büyük harflerle yazınca bilgili olmuş olmuyorsun dostum.Senin yazdığın herhangi bir iletiye daha fazla yanıt vermeyeceğim.Dogru ya da yanlış bir fikir beyan ediyorum kendi düşüncem olduğunu da belirtiyorum hayalin vs diye saçma bir üslupla başlıyorsun

Kendi fikrin olduğunu belirttiğin 1 cümlenin ardından kesinlik anlamı içeren cümleler kurduğun için anlayamadım...

31 ve saç dökülmesi hakkındaki yorumların tamamı kendi düşüncelerin doğrumu anladım?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 16 Kasım 2020, 01:07:31 »
Kendi fikrin olduğunu belirttiğin 1 cümlenin ardından kesinlik anlamı içeren cümleler kurduğun için anlayamadım...

31 ve saç dökülmesi hakkındaki yorumların tamamı kendi düşüncelerin doğrumu anladım?
Deneyimlerim düşüncelerim okuduklarim bakın diğer sitede miracle var yanlış yaptığı şeyler olabilir beni ırgalamaz bu forumdaki herkesten de iyi bilgi birikimine sahiptir bu konuda.Aynisini miracle da dedi mastürbasyon sac dökülmesini hızlandırır.Cinsel aktivite sonrası inflamasyon yaşamadın mi?Saçlı deride kaşıntı vs?
Neyse dediğim gibi seninle herhangi bir konu altında daha fazla konusmayacagim,üslubundan dolayı.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 16 Kasım 2020, 01:23:01 »
Deneyimlerim düşüncelerim okuduklarim bakın diğer sitede miracle var yanlış yaptığı şeyler olabilir beni ırgalamaz bu forumdaki herkesten de iyi bilgi birikimine sahiptir bu konuda.Aynisini miracle da dedi mastürbasyon sac dökülmesini hızlandırır.Cinsel aktivite sonrası inflamasyon yaşamadın mi?Saçlı deride kaşıntı vs?
Neyse dediğim gibi seninle herhangi bir konu altında daha fazla konusmayacagim,üslubundan dolayı.

Bencede cevap yazmaya çalışma zaten net bir soru için uzunca yuvarlak cümleler kurarak yuvarlayıp cevap olmayan seyler yazıyorsun..
Levent’i de iyi tanırım bu arada.. onun da söylüyor olması doğru olması durumuna sebep değil..
Sorduğum sorunu in cevabı çok basitti “evet kendi düşüncelerim herhangi bir kanıtlanmışlığı yok” demen yeterli idi..

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 16 Kasım 2020, 01:47:37 »
Bencede cevap yazmaya çalışma zaten net bir soru için uzunca yuvarlak cümleler kurarak yuvarlayıp cevap olmayan seyler yazıyorsun..
Levent’i de iyi tanırım bu arada.. onun da söylüyor olması doğru olması durumuna sebep değil..
Sorduğum sorunu in cevabı çok basitti “evet kendi düşüncelerim herhangi bir kanıtlanmışlığı yok” demen yeterli idi..
Onun da söylemesi doğru olmasina sebep değil de senin mi söylemen doğru olmasına sebep?Gerçekten çok bilmiş konuşuyorsun sadece bu mesajlar için demiyorum genel itibariyle forumda senin kadar bilmişlik taslayanı görmedim.Ben tecrübelerime dayanarak şahsi kanaatimle beraber finasin ve dutasin vücuttaki etkisini anlattım sana.Jinekomasti neden oluşuyor bundan bahsettim eğer jinekomasti ve sertleşme bozukluğu oluştuysa haftada bir kez yarım hap dostinex ile bu sorunlarında büyük ölçekte çözülebildigini de okuyan arkadaslara bilgi mahiyetinde sunuyorum.Dostinex prolaktin fazlalığında kullanılıyor endokrin uzmanj eşliğinde kullanılabilir iyi forumlar

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 16 Kasım 2020, 03:47:26 »
Onun da söylemesi doğru olmasina sebep değil de senin mi söylemen doğru olmasına sebep?Gerçekten çok bilmiş konuşuyorsun sadece bu mesajlar için demiyorum genel itibariyle forumda senin kadar bilmişlik taslayanı görmedim.Ben tecrübelerime dayanarak şahsi kanaatimle beraber finasin ve dutasin vücuttaki etkisini anlattım sana.Jinekomasti neden oluşuyor bundan bahsettim eğer jinekomasti ve sertleşme bozukluğu oluştuysa haftada bir kez yarım hap dostinex ile bu sorunlarında büyük ölçekte çözülebildigini de okuyan arkadaslara bilgi mahiyetinde sunuyorum.Dostinex prolaktin fazlalığında kullanılıyor endokrin uzmanj eşliğinde kullanılabilir iyi forumlar
Cok bilmis konusmasinin sebebi gercekten cok bilmis olmasi. Ben sloocer in yorunlarini severek takip ederim, bilgi birikimi bu forumdaki cogu kisiden fazla. Dolayisi ile cok bilmis konusmasi cok bilmesinden diye dusunuyorum:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 16 Kasım 2020, 13:32:50 »
Cok bilmis konusmasinin sebebi gercekten cok bilmis olmasi. Ben sloocer in yorunlarini severek takip ederim, bilgi birikimi bu forumdaki cogu kisiden fazla. Dolayisi ile cok bilmis konusmasi cok bilmesinden diye dusunuyorum:)
Ben birçok kez yanlış yorumlarını da gördüm.İlaveten çok bilen çok yanılır ben de saç dökülmesi sebepleri ve güncel tedaviler konusunda bu forumdaki birçok kişiden daha bilgiliyim ben de yanilabilirim önemli olan üslup güzel kardeşim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 16 Kasım 2020, 20:47:43 »
Ben birçok kez yanlış yorumlarını da gördüm.İlaveten çok bilen çok yanılır ben de saç dökülmesi sebepleri ve güncel tedaviler konusunda bu forumdaki birçok kişiden daha bilgiliyim ben de yanilabilirim önemli olan üslup güzel kardeşim

senin yazdığın iletiyi anlayamadığım için anlayamadığım kısmı alıntı yaparak  basit bir soru soruyorum . cevabı evet yada hayır olan.. ama sen jinekomasti, miracle levent, dostinex, hap ilaç doktor... konu ile alakalı olmayan bir dünya şey yazıyorsun sonrada beni ukelalık ile suçluyorsun... senin yazdıklarını okuyunca insanlara salak muamelesi yaptıgını düşünüyorum . “31 çekmek saç dökülmesini hızlandırır  , Dht bloker kullanıyorsanız mastırbasyon iyi gelir” cümlesinin ne anlama geldiğini öğrenmek istedim , çok bilmiş ben oldum..
ilginç bir kişiliksin

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 16 Kasım 2020, 22:39:58 »
senin yazdığın iletiyi anlayamadığım için anlayamadığım kısmı alıntı yaparak  basit bir soru soruyorum . cevabı evet yada hayır olan.. ama sen jinekomasti, miracle levent, dostinex, hap ilaç doktor... konu ile alakalı olmayan bir dünya şey yazıyorsun sonrada beni ukelalık ile suçluyorsun... senin yazdıklarını okuyunca insanlara salak muamelesi yaptıgını düşünüyorum . “31 çekmek saç dökülmesini hızlandırır  , Dht bloker kullanıyorsanız mastırbasyon iyi gelir” cümlesinin ne anlama geldiğini öğrenmek istedim , çok bilmiş ben oldum..
ilginç bir kişiliksin
Anlamadigin kısmı cevaplayınca bu senin hayalin mi demen aşağılayıcı bir üslup kardes ben bundan bahsediyorum.Ben  yıllardır bu konuda araştırmalar yaptım bunları geçip kendi üstümde tatbik ettim ve 40 yaşına gelmeme ragmen ekime ihtiyaç duymadım.Fikrim doğru ya da yanlış zaten ilk iletimi okuyan ortalama zekaya sahip bir kisi kısmın şahsi dusuncem olduğunu idrak eder.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #85 : 16 Kasım 2020, 22:52:09 »
Ben saç Ekim’inden sonra 6 ay masturmasyomun saç ekimine faydası olduğunu düşünüyorum .?

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #86 : 17 Kasım 2020, 11:46:12 »
Boş muhabbetler 31 çekince saç dokulseydi herkez kel kalırdı .d  haftada 1-2 iyidir
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2020, 13:27:45 Gönderen: Hintell »
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 17 Kasım 2020, 11:58:32 »
Ben saç Ekim’inden sonra 6 ay masturmasyomun saç ekimine faydası olduğunu düşünüyorum .?

Sen ekimden sonra 6 ay boyunca masturmasyomun Çek bakalım sende bir tel kalıyor mu😱😱😱.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 17 Kasım 2020, 17:08:42 »
Neden  ? Kan akışını hızlandırıyormuş

Bence yüce baronumuz hintell in Yurt dışı ve yurt içi araştırma yapıp  Bizi belgelendirmesi gerekiyor .
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2020, 17:31:16 Gönderen: Kel değilim anlık acık »

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 17 Kasım 2020, 20:22:30 »
Neden  ? Kan akışını hızlandırıyormuş

Bence yüce baronumuz hintell in Yurt dışı ve yurt içi araştırma yapıp  Bizi belgelendirmesi gerekiyor .

Sen suyu tarlaya büyük miktarda birakirsan, çamurlaştırıp  heba edebilirsin

Facebook Twitter Instagram