Gönderen Konu: Ekim sonrasi mastürbasyon?  (Okunma sayısı 30654 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ekim sonrasi mastürbasyon?
« Yanıtla #60 : 12 Kasım 2020, 19:52:08 »
 72 saat kafayı carpmadıkça g.te tencereyi takıp topluya katılsan bacağından tavana assan bişi olmaz derler.ama bence en azından 3 gun bekle ne olur ne olmaz.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 12 Kasım 2020, 20:01:06 »
Cinsel ilişkiye giriyorsan ilk 10 gün mesafeli dur greftler kopmasın :) mastürbasyonu da kafanıza göre yapın ne gibi bir zararı olacak saç kökleri duyarlı değilse zarari olmaz duyarliysa hormonlara değil 10 gün 1 yıl da yapmasan dökülür.Finastreid kullanan kişilerde Total testo artıyor mastürbasyon yapmak çok olmamak kaydıyla fayda bile sağlayabilir testo kaynaklı dökülmeye zaten DHT serum miktarı ilaç sayesinde bir hayli düşüyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 12 Kasım 2020, 21:22:30 »
Cinsel ilişkiye giriyorsan ilk 10 gün mesafeli dur greftler kopmasın :) mastürbasyonu da kafanıza göre yapın ne gibi bir zararı olacak saç kökleri duyarlı değilse zarari olmaz duyarliysa hormonlara değil 10 gün 1 yıl da yapmasan dökülür.Finastreid kullanan kişilerde Total testo artıyor mastürbasyon yapmak çok olmamak kaydıyla fayda bile sağlayabilir testo kaynaklı dökülmeye zaten DHT serum miktarı ilaç sayesinde bir hayli düşüyor

“ Finastreid kullanan kişilerde Total testo artıyor mastürbasyon yapmak çok olmamak kaydıyla fayda bile sağlayabilir”
Cümlesinden Testesteronun fazlasını mastürbasyon yapmak sureti   ile penisten gelen meni ile atabileceğimizi anlamalıyım?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 13 Kasım 2020, 00:42:05 »
“ Finastreid kullanan kişilerde Total testo artıyor mastürbasyon yapmak çok olmamak kaydıyla fayda bile sağlayabilir”
Cümlesinden Testesteronun fazlasını mastürbasyon yapmak sureti   ile penisten gelen meni ile atabileceğimizi anlamalıyım?
Testo dhtye dönüşüyor penisten gelen meni ile testo atmıyorsun.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 13 Kasım 2020, 22:19:34 »
Testo dhtye dönüşüyor penisten gelen meni ile testo atmıyorsun.
Mastırbasyon yapınca ne oluyor şimdi ben anlamadım yine.. testesteron Dht ye mi dönüşüyor  mastırbasyon ile ?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 14 Kasım 2020, 21:28:33 »
Mastırbasyon yapınca ne oluyor şimdi ben anlamadım yine.. testesteron Dht ye mi dönüşüyor  mastırbasyon ile ?
DHT testonun aktif formu kardes,normalde testo dhtye dönüşüyor evet ama sen bunu DHT blocker ile baskılıyorsun fakat vücut bu açığı kapatmak için testoyu artırıyor hatta jinekomasti de testo artmasına tepki olarak doğan prolaktin artışı ile oluyor.Sporcularda da bu yüzden jinekomasti olabiliyor( ilaç kullananlari kastediyorjm).Cinsel ilişki esnasında da testo dhaa fazla dhtye dönüşüyor sen vücuduna blokcer aldığından hem testo biraz düşüyor hem dönüşen DHT düşmüş oluyor.Son yazdığım benim kendi düşüncem doğru ya da yanlış DHT blocker kullananlarda aşırıya kacmamak kaydıyla mastürbasyonun faydası dahi olabilir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 15 Kasım 2020, 10:27:15 »
DHT testonun aktif formu kardes,normalde testo dhtye dönüşüyor evet ama sen bunu DHT blocker ile baskılıyorsun fakat vücut bu açığı kapatmak için testoyu artırıyor hatta jinekomasti de testo artmasına tepki olarak doğan prolaktin artışı ile oluyor.Sporcularda da bu yüzden jinekomasti olabiliyor( ilaç kullananlari kastediyorjm).Cinsel ilişki esnasında da testo dhaa fazla dhtye dönüşüyor sen vücuduna blokcer aldığından hem testo biraz düşüyor hem dönüşen DHT düşmüş oluyor.Son yazdığım benim kendi düşüncem doğru ya da yanlış DHT blocker kullananlarda aşırıya kacmamak kaydıyla mastürbasyonun faydası dahi olabilir

Yarıya kadar yaZdıkların doğru şeyler.. senin düşüncelerinin tamamı yanlış.
Masturbasyon senin Dht Ni etkilemez.
Dht kullanmak bilineninin aksine Kullanıldığı ilk 3-4 ay total testesteron artmasına sebebiyet verir.
Testesteronun Dehidrotestesterona dönüşmesini sağlayan 5ar enzimlerini bloke ettiğinde Dht ye dönüşemeyen testesteron miktarında artış gözlemlenir.
31 çekmekle testesteron seviyesini değiştiremezsiniz .

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 15 Kasım 2020, 16:57:30 »
Yarıya kadar yaZdıkların doğru şeyler.. senin düşüncelerinin tamamı yanlış.
Masturbasyon senin Dht Ni etkilemez.
Dht kullanmak bilineninin aksine Kullanıldığı ilk 3-4 ay total testesteron artmasına sebebiyet verir.
Testesteronun Dehidrotestesterona dönüşmesini sağlayan 5ar enzimlerini bloke ettiğinde Dht ye dönüşemeyen testesteron miktarında artış gözlemlenir.
31 çekmekle testesteron seviyesini değiştiremezsiniz .
Total testo artıyor buna tepki olarak vücutta östrojen de artıyor.Benim dediğim kısım zaten bilimsel bir durum değil ama cinsel ilişki esnasında DHT miktarında artış gözleniyor çok yüksek düzeyde olmamakla beraber.Sunu da söyleyeyim DHT inhibitöru kullanmayan biri sık mastürbasyon yaparsa saçları daha hızlı dökülür.Bu bir gerçek genetik yatkınlık varsa dökülmeyi hızlandırir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 15 Kasım 2020, 18:42:34 »
Total testo artıyor buna tepki olarak vücutta östrojen de artıyor.Benim dediğim kısım zaten bilimsel bir durum değil ama cinsel ilişki esnasında DHT miktarında artış gözleniyor çok yüksek düzeyde olmamakla beraber.Sunu da söyleyeyim DHT inhibitöru kullanmayan biri sık mastürbasyon yaparsa saçları daha hızlı dökülür.Bu bir gerçek genetik yatkınlık varsa dökülmeyi hızlandırir

Yazdıkların senin hayallerin mi? Yoksa bilimsel olarak raporlanmış bilgiler mi?

Birde ben hala
“ Finastreid kullanan kişilerde Total testo artıyor mastürbasyon yapmak çok olmamak kaydıyla fayda bile sağlayabilir” şeklindeki cümlede yer alan FAYDA nın ne olduğunu anlayamadım. 31 çekmek saç mı çıkartır? Yoksa faydası kalbe , ciğere , böbreğe mi? Neye fayda sağlar?

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 15 Kasım 2020, 19:15:28 »

Matrurbasyon yada cinsel ilişki testoyu düşürüyor geçici olarak bu bir gerçek ,sonra 5 gün sonra ancak normal değerine tekrar yükseliyor.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 15 Kasım 2020, 20:03:41 »
Matrurbasyon yada cinsel ilişki testoyu düşürüyor geçici olarak bu bir gerçek ,sonra 5 gün sonra ancak normal değerine tekrar yükseliyor.

peki testesteron saç döküyor mu?
spor yapıp testesteron yükseltici ilaç/takviye alan çok arkadaşım var ve saçları fırçadan daha fırça gibi.
bu olay benim kafamı allak bullak ediyor.
şimdi anlamadım masturbasyon zararlı mı yoksa değil mi saç için?
yani saçı yogun olanlar hiç mi yapmıyo bunu eğer yapıyosa (imkansız bence).

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 15 Kasım 2020, 20:06:28 »
hocam spor yapıp saçları orman olanlarda genetik dokulme yok.normal insanlarda dht gelip saça dokunup geri doner ama bizde kökün dibinde alıcı reseptörler olduğu için oraya bağlanır.ve saçın kokunu kurutur.biz onlarla bir değiliz zaten genetik var ne kadar dht uretirsek o kadar cabuk kel kalırız.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 15 Kasım 2020, 20:08:22 »
hocam spor yapıp saçları orman olanlarda genetik dokulme yok.normal insanlarda dht gelip saça dokunup geri doner ama bizde kökün dibinde alıcı reseptörler olduğu için oraya bağlanır.ve saçın kokunu kurutur.biz onlarla bir değiliz zaten genetik var ne kadar dht uretirsek o kadar cabuk kel kalırız.

pekı masturbasyonun dht yi tetikleme gibi bi durumu mu söz konusu bu durum da ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 15 Kasım 2020, 20:34:15 »
 dhtyi arttıran hersey.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 15 Kasım 2020, 21:25:10 »
Yazdıkların senin hayallerin mi? Yoksa bilimsel olarak raporlanmış bilgiler mi?

Birde ben hala
“ Finastreid kullanan kişilerde Total testo artıyor mastürbasyon yapmak çok olmamak kaydıyla fayda bile sağlayabilir” şeklindeki cümlede yer alan FAYDA nın ne olduğunu anlayamadım. 31 çekmek saç mı çıkartır? Yoksa faydası kalbe , ciğere , böbreğe mi? Neye fayda sağlar?
Hayal falan derken?Düşünceler fikirler var neyse sloocer uslubun hoş değil hayal demek ayrı düşünce demek ayrı.Masturbasyon zararı olan bir aktivite değil ve bir ihtiyac genetik dökülmesi olanlarda da dökülmeyi artırabiliyor.Dht azaltinca testo artıyor vücutta ve östrojen de artıyor jinekomasti de bundan oluşuyor.Testo kaynaklı dokulme de DHT ile birlikte seyrediyorsa cinsellik fayda sağlayabilir dedim ve bu benim görüşüm.Yasam deneyimleri vardır illa bir makaleden almama gerek yok yıllardır tedavilerle içli dışlı biri olarak bu konulara az çok hakimim.Fayda kelimesini büyük harflerle yazınca bilgili olmuş olmuyorsun dostum.Senin yazdığın herhangi bir iletiye daha fazla yanıt vermeyeceğim.Dogru ya da yanlış bir fikir beyan ediyorum kendi düşüncem olduğunu da belirtiyorum hayalin vs diye saçma bir üslupla başlıyorsun

Facebook Twitter Instagram