Gönderen Konu: Ekim sonrasi mastürbasyon?  (Okunma sayısı 30562 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim sonrasi mastürbasyon?
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2020, 11:44:02 »
Arkadaslar ekimin 33.günündeyim cinsel ilişkim olmadi hic ama 7. Gun mastürbasyona başladım sıkıntı olurmu?

Başladım derken?  26 gündür devam mı ediyorsun?

guven7790

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2020, 11:51:28 »
Önemli konu:)
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2020, 12:03:38 Gönderen: guven7790 »

taraftarium24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2020, 12:08:26 »
Başladım derken?  26 gündür devam mı ediyorsun?
3günde bazen.2 günde bir  elizabeth yaptim.  Sabah ac karnina pekmez yiyorum kuru baklagil yemekler yiyorum ceviz kabak cekirdegi tüketiyorum 3lt su içiyorum sabah ve akşam havuc nar suyu iciyorum bu kadar enerjiye ufaklık durmuyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2020, 12:33:20 »
3günde bazen.2 günde bir  elizabeth yaptim.  Sabah ac karnina pekmez yiyorum kuru baklagil yemekler yiyorum ceviz kabak cekirdegi tüketiyorum 3lt su içiyorum sabah ve akşam havuc nar suyu iciyorum bu kadar enerjiye ufaklık durmuyor.

3 gün ara çok.. arayı açma bukadar yemeye 3 gün ara mı verilir.
Her gün pekmezle beraber yapıştır 1 posta, gece yatmadan nar suyuyla da 1 posta yapıştır. Aksi taktirde bu kadar vitamin protein yüklenip toplum içine karışman farklı sosyal sıkıntılara sebebiyet verebilir.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2020, 13:01:27 »

Heyt maşallah, günde iki üç git hocam, dışarda potansiyel enerji patlaması durumu olabilir, pekmezle hemen başlayıp geceyr kalmadan akşam üzeri ikinciyi geçirme,yav ne adamsın 😀😀
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2020, 13:02:24 »

Ah ah keşke cinsel ilişkin olsada böyle matrobesyonmidur  nedir olmasa
Bendenine zarar verirsin jimnastik hareketlerle
Sessiz sakin kalan beden virgül hele enerji dolupta yatan beden saatli bomba gibidir. Bir kişi PİŞT dese aşağıdaki hacı haydar irkilir kim o diye başını kaldırıp bakar :)

Yukarda yazdığım keşke cinsel ilişkin olsada cümlesi doğru helalinden haniminla olmasını kastettigim icindir.

Hem erkek olsun hem bayan olsun kendi kendini tatmin ediyorsa peygamberimizin ifadesiyle "KENDİ KENDİNİ BOŞALTAN BİZDEN DEĞİLDİR"  manası çok manidardır.

Vücut öyle bir programlanmış ki Allah tarafından zıkkım yesek bile bir zaman sonra zıkkımı bala tercih eder. Çünkü vücut nerde dostum diyecek çünkü alistirlimistir vücut.

Demem o ki mastrobasyona kendini alistirmayan kişiye haftada bir yada ayda iki gibi kişiye ve vücut ihtiyacına göre değişir rüyada ihtilam olma cünüp olma armağanı hediye edilir. Kim bilir belki gerçekten rüyada hayal ettiği en güzel kızla yada en güzel erkekle bedenini rahatlatir. Sabah kakltiginda kendini mutlu hisseder.

Bence sabredin
Hacı haydar ne zaman gerek doyarsa kendini belli eder
Ama psikolojik olarak onu kendin yönetirsen senin istediğini yapar fakat onun günahı sen çekersin

taraftarium24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2020, 13:10:14 »
3 gün ara çok.. arayı açma bukadar yemeye 3 gün ara mı verilir.
Her gün pekmezle beraber yapıştır 1 posta, gece yatmadan nar suyuyla da 1 posta yapıştır. Aksi taktirde bu kadar vitamin protein yüklenip toplum içine karışman farklı sosyal sıkıntılara sebebiyet verebilir.
ben gece yatmadan önce ve sabah ilk saatlerinde  birer posta atiyorum moralimi bozacak cevap gelmesin diye  2.3 gun ara ile dedim.Tesekkurler

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2020, 13:15:54 »
Tama o zaman ,sabah akşam abdest aldığına göre saçlarına faydası güzel bu taraftan böyle baktım konuya
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2020, 14:18:07 Gönderen: KaiserSS »
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2020, 14:17:30 »
ben gece yatmadan önce ve sabah ilk saatlerinde  birer posta atiyorum moralimi bozacak cevap gelmesin diye  2.3 gun ara ile dedim.Tesekkurler

En güzelini yapıyorsun kardeşim yoksa gün boyu azgın tekeler gibi gezmek zorunda kalırdın  vücut ihtiyaç duyuyor demekki.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2020, 14:28:21 »

Ben yazdığın mesajdan sendeki potansiyeli farkettim zaten o yüzden mesajı yazdım ki rahat rahat konuşalım... çekinecek birsey yok dostum.. mal senin keyf senin. İster tokatlarsın İster keser atarsın . Ne demiş ünlü düşünürümüz “Herkesin hayatına Kimse karışamaz”

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2020, 14:31:14 »

Ah ah keşke cinsel ilişkin olsada böyle matrobesyonmidur  nedir olmasa
Bendenine zarar verirsin jimnastik hareketlerle
Sessiz sakin kalan beden virgül hele enerji dolupta yatan beden saatli bomba gibidir. Bir kişi PİŞT dese aşağıdaki hacı haydar irkilir kim o diye başını kaldırıp bakar :)

Yukarda yazdığım keşke cinsel ilişkin olsada cümlesi doğru helalinden haniminla olmasını kastettigim icindir.

Hem erkek olsun hem bayan olsun kendi kendini tatmin ediyorsa peygamberimizin ifadesiyle "KENDİ KENDİNİ BOŞALTAN BİZDEN DEĞİLDİR"  manası çok manidardır.

Vücut öyle bir programlanmış ki Allah tarafından zıkkım yesek bile bir zaman sonra zıkkımı bala tercih eder. Çünkü vücut nerde dostum diyecek çünkü alistirlimistir vücut.

Demem o ki mastrobasyona kendini alistirmayan kişiye haftada bir yada ayda iki gibi kişiye ve vücut ihtiyacına göre değişir rüyada ihtilam olma cünüp olma armağanı hediye edilir. Kim bilir belki gerçekten rüyada hayal ettiği en güzel kızla yada en güzel erkekle bedenini rahatlatir. Sabah kakltiginda kendini mutlu hisseder.

Bence sabredin
Hacı haydar ne zaman gerek doyarsa kendini belli eder
Ama psikolojik olarak onu kendin yönetirsen senin istediğini yapar fakat onun günahı sen çekersin

Dinodin hocam siz daha iyi bilirsiniz ama sizin bahsettiğiniz hadis “ Kendine ait olmayan bir şeyi iddia eden, bizden değildir" şeklinde idi sanırım. Karıştırdın galiba hadisleri...

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2020, 17:12:25 »
Kendi kendini boşaltan bizden değildir ne hocam :D o zaman kimse bizde değildir

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2020, 17:24:27 »

Oda bir şey mi :) kendini nikahlayan melundur :) dua et bunu dememişim... İyi güne denk geldi konu

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2020, 17:30:20 »

:)bu durumda  biz bile bizden değiliz:)

Facebook Twitter Instagram