Gönderen Konu: Ekim sonrasi mastürbasyon?  (Okunma sayısı 30560 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Ekim sonrasi mastürbasyon?
« Yanıtla #106 : 09 Haziran 2022, 06:06:35 »

Ah ah keşke cinsel ilişkin olsada böyle matrobesyonmidur  nedir olmasa
Bendenine zarar verirsin jimnastik hareketlerle
Sessiz sakin kalan beden virgül hele enerji dolupta yatan beden saatli bomba gibidir. Bir kişi PİŞT dese aşağıdaki hacı haydar irkilir kim o diye başını kaldırıp bakar :)

Yukarda yazdığım keşke cinsel ilişkin olsada cümlesi doğru helalinden haniminla olmasını kastettigim icindir.

Hem erkek olsun hem bayan olsun kendi kendini tatmin ediyorsa peygamberimizin ifadesiyle "KENDİ KENDİNİ BOŞALTAN BİZDEN DEĞİLDİR"  manası çok manidardır.

Vücut öyle bir programlanmış ki Allah tarafından zıkkım yesek bile bir zaman sonra zıkkımı bala tercih eder. Çünkü vücut nerde dostum diyecek çünkü alistirlimistir vücut.

Demem o ki mastrobasyona kendini alistirmayan kişiye haftada bir yada ayda iki gibi kişiye ve vücut ihtiyacına göre değişir rüyada ihtilam olma cünüp olma armağanı hediye edilir. Kim bilir belki gerçekten rüyada hayal ettiği en güzel kızla yada en güzel erkekle bedenini rahatlatir. Sabah kakltiginda kendini mutlu hisseder.

Bence sabredin
Hacı haydar ne zaman gerek doyarsa kendini belli eder
Ama psikolojik olarak onu kendin yönetirsen senin istediğini yapar fakat onun günahı sen çekersin

Yine ucmussun kardes.haci haydar belli ediyorki adam ihtiyaci gideriyor.topluma zararli olmasindansa kendine kendine yapsin zarari yok .israrla kendini tutmasi elinden kaza cikarir evlenip barklansa ok de zınaya  kacmasindansa takilsin kendi kendine.dinde bile zinadan evladir kendi kendine.devam kardo abartmadan 2 gunde 3 gunde bir devam.ruyanda bosalinca adamin acligi devam ediyor yani biolojik olarak bosaliyor meni kesesi dolunca .bu kardesin ihtiyaci zevk.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 09 Haziran 2022, 11:34:01 »
Ekimden sonra bir süre yapmam sanırım

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 09 Haziran 2022, 12:04:10 »
Yine ucmussun kardes.haci haydar belli ediyorki adam ihtiyaci gideriyor.topluma zararli olmasindansa kendine kendine yapsin zarari yok .israrla kendini tutmasi elinden kaza cikarir evlenip barklansa ok de zınaya  kacmasindansa takilsin kendi kendine.dinde bile zinadan evladir kendi kendine.devam kardo abartmadan 2 gunde 3 gunde bir devam.ruyanda bosalinca adamin acligi devam ediyor yani biolojik olarak bosaliyor meni kesesi dolunca .bu kardesin ihtiyaci zevk.

Anlıyorum ki seni zerre kale almıyormuşum
Bilmiyorsun ki ne anlatmak istediğimi
Kendi kafandaki düşüncelerle tek düze ilerliyorsun
Dikkat et mazot benzin gittikçe pahalaniyor.
Azda olsa patika yollarını tercih edip, yaya yürü. Ayakların toprak koksun

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 09 Haziran 2022, 14:48:59 »
ben ekim sonrası eve gdip çektim pişman mıyım hayır başım ağrıdı çektim geçti
Bunu ben nasıl anlatmışım böyle 😨

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 09 Haziran 2022, 17:43:48 »
 bir arkadas geliyor ekimden kafayı dusa sokuyor bir şişe açılmamış minoxu açıp suyla beraber kafaya bosaltmış genede sonucu ektirdiği ekimciden zaten kimse memnun değildi onun kadar olmuştu.
 sende ekim sonrası narkozlu kafa yazmayasın.ekimde  eskiden tv izletirlerdi sen seymi izledin :)
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 29 Kasım 2022, 22:42:32 »
bir arkadas geliyor ekimden kafayı dusa sokuyor bir şişe açılmamış minoxu açıp suyla beraber kafaya bosaltmış genede sonucu ektirdiği ekimciden zaten kimse memnun değildi onun kadar olmuştu.
 sende ekim sonrası narkozlu kafa yazmayasın.ekimde  eskiden tv izletirlerdi sen seymi izledin :)

;D

Facebook Twitter Instagram