Merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip eden biri olarak sizlerden cesaret alıp karar verdim ve inşallah 4 gün sonra saç ektireceğim.Fazla bir açıklık olmadığı ve saç rengimden dolayı çok belli olmuyor ve çevremdeki insanlar ne gerek var ektirme gibisinden yorumlarda bulunuyor ben olaya biraz daha olaya estetik yaklaştığım için ekim düşünüyorum.
Saç tipi : ince telli
Saç modeli : Amerikan traş (cocukluktan beri yanları kısa tutup üstü uzatırım)
Dökülme : 20 li yaşların ortalarındayken genetik bir dökülme oldu, fakat yaklaşık 4-5 senedir mevsimsel diyebileceğimiz dökülmeler var onun
dışında agresif bir dökülme yok.
- Vertex bölgemdeki seyreklik rahatsız etmiyor bu yüzden vertex'i şuan pas geçip sadece ön bölümlere ekim yaptırmak istiyorum.Ön çizgi konusunda sivri bir (M) şekli yerine biraz daha düz bir hat olmasından yanayım ( tabi David Beckham düzlüğü kadar değil elbette ) bir tane bilgisayarda çizdim.
- izlenimlerime göre yaklaşık 3500 civarı greft yeter gibi geliyor, önlerden başlayarak sağ-sol şeklinde geriye ekim yapılmasını ve mevcutta saçlı olan üst-orta bölüme fazla girilmeden sonuçlandırmayı istemekteyim. Sizlerinde değerli görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum.