Gönderen Konu: Saçlarım çok cansız ve güçsüz  (Okunma sayısı 7837 defa)

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarım çok cansız ve güçsüz
« : 06 Aralık 2016, 22:32:08 »
Saçlarım çok cansız ve yağlı sabah yıkıyorum akşama sönüyor göçüyor ve yağlanıyor. Çok cansız güçsüz anlayacağınız. Finas kullanıyorum 1 aydır hiç bir etkisi olmadı henüz. Kafamda ara ara diplerde ağrıda oluyor sizce ne yapabilirim bi yardım edin ? Zaten seyrek yağlanma ve cansızlıkta eklenince görüntü çok kötü oluyor.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım çok cansız ve güçsüz
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2016, 14:04:35 »
Reis cansız saçı bilirim
Yağmur yağınca sanki kel gibi görünürsün, kötü durur: )
Benimde cansız.
Biotin kullanmayı düşünüyorum.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2016, 00:48:45 »
Ekim yaptir kardesjm saçlar gitmiş zaten

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2016, 04:32:37 »
Eyv ekim yaptırayımda saçlarım cansız hemen yağlanıyor bir nedeni olmalı genetik genetik diyoruz da

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2017, 15:56:38 »
Sağlıklı saç kökleri dökülmeye yakın ve dökülme sürecine girdiginde saç telleri kalitesi düşer, saç derisi sürekli yağ üretmeye başlar.Yani büyük ihtimal ile bundan sonraki süreçte sürekli saç kaybı yaşayacaksın. Nizoral tarzı medikal şampuanlar ile deri pH ını düenleyerek yağlanmayı azAltabilirsin.İçersinde saç kremi parfüm bulunan şampuanları kullanmak yerine yağsız sabun tarzı temizleyicileri ile saçlarını yıkıyor olman , saçlarını yağsız haliyle daha gür gösterectir.
Biotin takviyesi yapabilirsin tamamen zararsın vitaminlerdir.
Kesin sonuç için biraz daha bekleyip araştırıp güzel bir yerde ekim yaptırabilirsin

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2017, 16:49:49 »
haftanin 2 gunu konazol sampuan kullanabilirsin yaglanma icin. Finasta 1 ayda oyle etki gostericek bir ilac degil finasa en az 4 6 ay zaman vermelisin. Ek takviye olarakda piorin kullanabilirsin.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2017, 19:50:20 »
saçların çok yaglı ve kepeklı görünüyor saanırım dht baya saldırmıs saçlarına düzenli yıkama ve kullanabılırsen finasterıdle toparlarsın 6 ayda
Global Moderator

celalettingu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2017, 22:33:11 »
benım saclarım da gucsuz ama hep boyle degildi.Düşünsenize su an 50 yasındayım 25 yasında ıken saclarıma berber ara makası yapardı
 ??? ???

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2017, 14:12:18 »
yağlanma ve kepeklenme daha çok seboreik dermatitle ilişkili bunun tedavisini almanız gerekir.

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2017, 12:33:56 »
Kepeklenme hiç yok saçlarımda sadece sabah yıkıyorum akşamımda yağlanıyor ve yağlamadan kaynaklı dökülme var ?

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2017, 12:48:05 »
Sağlıklı saç kökleri dökülmeye yakın ve dökülme sürecine girdiginde saç telleri kalitesi düşer, saç derisi sürekli yağ üretmeye başlar.Yani büyük ihtimal ile bundan sonraki süreçte sürekli saç kaybı yaşayacaksın. Nizoral tarzı medikal şampuanlar ile deri pH ını düenleyerek yağlanmayı azAltabilirsin.İçersinde saç kremi parfüm bulunan şampuanları kullanmak yerine yağsız sabun tarzı temizleyicileri ile saçlarını yıkıyor olman , saçlarını yağsız haliyle daha gür gösterectir.
Biotin takviyesi yapabilirsin tamamen zararsın vitaminlerdir.
Kesin sonuç için biraz daha bekleyip araştırıp güzel bir yerde ekim yaptırabilirsin
Nizoral mi kullanmalıyım kanozolmü prozincmi kepekleme yok saçlarımda ?

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2017, 19:21:29 »
Kepeklenme hiç yok saçlarımda sadece sabah yıkıyorum akşamımda yağlanıyor ve yağlamadan kaynaklı dökülme var ?
resimle kücük kücük beyaz noktalar var da ondan kepek var dedim kepek geçtiyse sadece yağlanma varsa saçını günlük veya 2 güne bir yıkanman gerekir mümkünse az kimyasal içeren şampuan kullan hatta sabuna falanda geçebilirsin defne sabunu yağa iyi geliyor diyorlar bende deneyecem :D bunların yanında nizoral/pirdolin/salidace gibi yağı dengeleyen şampuanlardan herhangi birini haftada 2 kez yıka

ermancakman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Mart 2017, 23:26:25 »
Saç kurutma makinesi kullanmamaya özen gösterin .. Benim o yüzden döküldü ,ektirdim artık çok sukur..
İyi ki saç ekimi yapmışım:)

firat_hanen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2017, 01:27:29 »
Saç kurutma makinesi kullanmamaya özen gösterin .. Benim o yüzden döküldü ,ektirdim artık çok sukur..

Hocam benim de yagli hergun makine ile kurutuyor bu bilgi kesinmi kaynak nedir bu konuda tecrubeoerinzden cikan yorum mu acaba

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2017, 18:14:28 »
:D

Hocam benim de yagli hergun makine ile kurutuyor bu bilgi kesinmi kaynak nedir bu konuda tecrubeoerinzden cikan yorum mu acaba
Dökülecek saç kafada durmaz hocam kimileri kafasına jöle sürer ertesi günde öyle gezer kimisi haftada 1 yıkanır saçı dökülmez saç kurutma makinelerini sadece çok yakından kafanıza tutmayın biraz uzaktan kurulamaya çalışın bir sakıncası olmaz yaş kalıpda sinüzit olmaktansa kuru dursun saç daha iyi  :D

Facebook Twitter Instagram