Gönderen Konu: Saç için vitamin takviyesinde tavsiye istemi  (Okunma sayısı 5528 defa)

Bkr

• Full Member
Saç için vitamin takviyesinde tavsiye istemi
« : 03 Ocak 2020, 23:23:52 »
Arkadaslar ekimin 5.ayının ilk günlerindeyim. Günde sabah aksam olmak üzere xpecia tablet kullaniyorum. Bunun yanında biotin falan okudum bu tarz birşey kullanmamdan fayda görür müyüm? Yoksa gerek yok mudur? Bu biotin solgar denilen şeyle xspecia aynı işlevi görmüyor mu birbirinden farklı şeyler midir aydınlatırsanız sevinirim?

unverm

• Hero Member
Ynt: Saç için vitamin takviyesinde tavsiye istemi
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2020, 00:19:56 »
Arkadaslar ekimin 5.ayının ilk günlerindeyim. Günde sabah aksam olmak üzere xpecia tablet kullaniyorum. Bunun yanında biotin falan okudum bu tarz birşey kullanmamdan fayda görür müyüm? Yoksa gerek yok mudur? Bu biotin solgar denilen şeyle xspecia aynı işlevi görmüyor mu birbirinden farklı şeyler midir aydınlatırsanız sevinirim?
Xpecia nin içinde 2 tablette toplam 2500 mcg biotin bulunmaktadır. Xpecia kullanıyorsanız ayrıca biotine gerek yok. Xpecia da solgar biotinden ayrıca vitamin mineral ve saw palmetto bulunmaktadır. Saw palmetto da bir miktar dht hormonunu baskılayarak saçların beslenmesine etki eder.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2020, 00:27:31 »
xpecia artık kullanmıyorum onun yerine kerozan tablet kullanıyorum ,kesinlikle expeciadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
expecia üreten firma çok ciddi firma değil bu forum sayesinde bilinen bir marka yoksa kimsenin bu markadan haberi bile yok.
kerozanıda dermatolog tavsiye etti bana içinde sabah ve akşam ayrı olarak kullanılan iki çeşit tablet var,iddia ederim expecia bunun yanında hava civa kalır şimdiden saçlarımda bir farklılık yarattı.
ayrıca aklıma gelmişken bence bu expecianın içine son zamanlarda antiandrojen koyuyorlar sonuçta ciddi bir firma değil yaparmı yapar ,cidden şüphe duyuyorum çünkü saw palmetto ile ilişkilenmeyecek derecede cinsel yan etkileri var ,daha önce saw palmetto kullandığım oldu hemde yüksek doz böyle bir şey görmedim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2020, 00:34:33 »
saç ekiminden 4 hafta önce 48 hafta sonrasına kadar günde 1 mg finasterid tedavisi saç ekimini çevreleyen kafa derisi saçlarını iyileştirir ve saç yoğunluğunu artirir.

Bkr

• Full Member
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2020, 08:29:35 »
xpecia artık kullanmıyorum onun yerine kerozan tablet kullanıyorum ,kesinlikle expeciadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
expecia üreten firma çok ciddi firma değil bu forum sayesinde bilinen bir marka yoksa kimsenin bu markadan haberi bile yok.
kerozanıda dermatolog tavsiye etti bana içinde sabah ve akşam ayrı olarak kullanılan iki çeşit tablet var,iddia ederim expecia bunun yanında hava civa kalır şimdiden saçlarımda bir farklılık yarattı.
ayrıca aklıma gelmişken bence bu expecianın içine son zamanlarda antiandrojen koyuyorlar sonuçta ciddi bir firma değil yaparmı yapar ,cidden şüphe duyuyorum çünkü saw palmetto ile ilişkilenmeyecek derecede cinsel yan etkileri var ,daha önce saw palmetto kullandığım oldu hemde yüksek doz böyle bir şey görmedim.
Bende gecis yapayim kerozan tablete öyleyse benimde cok farketmedi öyle peki bu xspecia gibi az cok cinsellige etkisi var mi yoksa sadece vitamin desteginden ibaret mi? İkinci olarak uzun süreli olarak mi kullanimda bi zarari olur mu dort bes ay ya da bir yil omur boyu vs.? Senin tecruben neler bu konuda?

Bkr

• Full Member
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2020, 08:31:28 »
saç ekiminden 4 hafta önce 48 hafta sonrasına kadar günde 1 mg finasterid tedavisi saç ekimini çevreleyen kafa derisi saçlarını iyileştirir ve saç yoğunluğunu artirir.
Ya su yan etkileri olayini duydum duyali soguk bakiyorum bu ilaca belki de hic okumadan alsam bise olmazdi siz de bi yan etkisi oldu mu kullandiniz mi ya da 
biraktiginizda   saclar gücsüzlesti mi ?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2020, 16:27:45 »
Ben  kullanıyorum  4 ay oldu sıkıntı yok daha önce 9 ay kullandım bırakmıştım

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2020, 21:00:06 »
Bende gecis yapayim kerozan tablete öyleyse benimde cok farketmedi öyle peki bu xspecia gibi az cok cinsellige etkisi var mi yoksa sadece vitamin desteginden ibaret mi? İkinci olarak uzun süreli olarak mi kullanimda bi zarari olur mu dort bes ay ya da bir yil omur boyu vs.? Senin tecruben neler bu konuda?

kerozan tablet son bir aydır bende kullanıyorum gece ve gündüz olarak kullanıldığı için içindeki vitamin ve mirallerden vücut daha iyi yararlandığı keşfedilmiş .bunun içeriğinin benzerini amatör olarak renovexin diye bir firmada çıkarmış hatta saç çıkartıyor diye pazarlıyorlar.kerozan tablette bunun gibi içeriği fakat drogsan gibi ciddi bir firma üretiyor bunu.
Bence yakın zamanda patlama yapar bu ilaç sizde kullanın tavsiye ederim .expecia gibi cinsel yanetkileri yok güvenle kullanabilirsin.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2020, 21:05:49 »
Kerozan tabletin içeriği güzelmiş şimdi baktım. Xpecia nin güçlü bir alternatifi, belki de daha iyisi.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2020, 21:08:15 »
Ben  kullanıyorum  4 ay oldu sıkıntı yok daha önce 9 ay kullandım bırakmıştım
Hocam senin kullandigin takviyeler ilginc ve mantikli oluyo, imza kismina yazar misin bunlari direk gorelim iletilerinde?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2020, 21:15:05 »
Benim kullandiğim  ürünler bukadar ☺

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2020, 21:17:46 »
Her 3 ayda bir  ürün değişimi  yapıyorum ☺

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2020, 21:23:07 »
Her 3 ayda bir  ürün değişimi  yapıyorum ☺
Benim alttaki imzadaki gibi yaz da görelim değiştiriyorsun ya sürekli 😁

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2020, 21:46:52 »
Degistigim  zaman duyarsız kesin  ☺

Bkr

• Full Member
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2020, 21:51:32 »
kerozan tablet son bir aydır bende kullanıyorum gece ve gündüz olarak kullanıldığı için içindeki vitamin ve mirallerden vücut daha iyi yararlandığı keşfedilmiş .bunun içeriğinin benzerini amatör olarak renovexin diye bir firmada çıkarmış hatta saç çıkartıyor diye pazarlıyorlar.kerozan tablette bunun gibi içeriği fakat drogsan gibi ciddi bir firma üretiyor bunu.
Bence yakın zamanda patlama yapar bu ilaç sizde kullanın tavsiye ederim .expecia gibi cinsel yanetkileri yok güvenle kullanabilirsin.

Cok tesekkür ederim dostum xpecoam bitmek uzereydi oyle memnunda degildim valla ilac gibi geldi bi bilgi :)

Facebook Twitter Instagram