Gönderen Konu: Estethica Ataşehir 4.500 Greft Saç Ekimi 25 aralık 2019  (Okunma sayısı 12399 defa)

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Merhabalar,

Aralık ayının 25 inde ataşehir estethica ekibince gerçekleştirilen saç ekimim ekteki fotoğraflar gibidir. Toplam 4500 Greft alınmıştır. 9. güne kadar olan fotoğrafları yükledim. Değişim yaşandıkça güncelleyeceğim.

Not// Ekimden 10 gün önce sigarayı bırakmam söylendi. Ben de öyle yaptım ve halen içmiyorum. Sanırım sigarayı da bırakmış oldum  :D 1 ay sonra ufaktan vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum. Sizce bir zararı olur mu ? Birde herhangi bir vitamin vs kullanmıyorum. Sizce kullanmalı mıyım ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olmasını dilerim ön çizgileri dar ve uzun yapıyorlar biraz daha o val olsa ön uc bu kadar öne gelmez daha tatlı durur diye düşünüyorum çizginiz ama fena değil inşallah ekilenler çıkar ve güzel bir sonuç olur.
Global Moderator

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Haklısınız. İlk fotoğrafa baktığınız zaman mavi ve beyaz çizginin tam birleştiği yerde baş parmak kalınlığındaki bir bölgede saçlarım var. Biraz da oraya ayak uydurmak için böyle bir şey yapıldı aslında. Genel olarak bir şikayetim yok. Umarım her şey güzel sonuçlanır. Teşekkür ederim.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun greftlerden tasarruf ermek için alanı dar tutup çizgiyi v şeklinde yapmışlar .
umarım yüz yapına uygun bir çizgi olmuştur.

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Yüzüme ve kafa yapıma uyumlu olduğunu düşünüyorum çünkü eski çizgimde düz değildi. Kendimi bildim bileli oval bir çizgiye sahibim. Teşekkür ederim.

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Kabuk dökme ilk gün

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Bugün 14. gün ve ekilen saçlar uzuyor gibi geldi bana. Döküleceklerini biliyorum ama uzamaları iyi birşey sanırım. Bir kaç sorum olacak:

Acaba şok dökülme sırasında ekilenlerin hepsi mi dökülecek ?

Saç ekimi mevcut saç köklerime zarar verir mi ?

Takviye olarak sadece omega3 balık yağı kullanıyorum. Ekstra bir takviyeye ihtiyacım var mı ?

Teşekkürler

RAMO 01

• Sr. Member
Vücut geliştirme sporu için 1 ay erken minimum 2 ay geçmeli

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümünden sonra ekim alanındaki saç telleri bir miktar uzar ve şok dökülme başlar normal durum
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 10:13:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Vücut geliştirme sporu için 1 ay erken minimum 2 ay geçmeli

Anladım dostum. Dikkate alıcam teşekkür ederim uyarın için

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Kabul dökümünden sonra ekim alanındaki saç telleri bir miktar uzar ve şok dökülme başlar normal durum

Anladım. Döküleceklerini bilmek çok üzücü gerçekten. Hazır dökülmeden biraz keyfini çıkartayım bare. Nerede benim tarağım :D

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam vucut gelistirmeyle ilgili bende cok arastirmis biri olarak 1 ay sonra da yapsaniz zarari olmaz.Tabi bu gerekli proteinleri besin yoluyla alip , disaridan takviye almiyorsaniz.(streoidi zaten soylemeye gerek yok ve creatin gibi hormon artirici takviyeler)70 kiloysan en az gunluk 100/120 gr proteinli besleniyorsan saca zarari vardir denilemez.Protein konusunda eksik beslenir ve cok agir kilolarin altina girerseniz saca zarar verir.Zaten beslenmeniz iyi degilse cok agir kilolarin altina girsenizde kalkmaz :) Duzenli beslenme ve sporun saca zarari olmaz diye dusunuyorum...

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Normalde 100-120 gune kadar agir spor onerilmiyor. Hayirli olsun.

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Şok dökülmenin 4. günündeyim. Günde 50-100 arası dökülmeler devam ediyor.

vfreaks

• Jr. Member
  • **
Bugün 26. gün. Şok dökülme 9 gündür devam ediyor. 20. gün yanları ve donor bölgeyi biraz kısaltmıştım.

Geçen hafta xpecia tablete başladım. Sabahları kahvaltıdan sonra 1 tablet kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram