teşekkür ederim kardeşim aynı zamanda yaptırdığımız için birbirimizin süreçleri bilgi edinmek açısından çok önemli bende seni takipteyim. 3238 kanal açıldı bende bu arada solgar biotin yerine perfectile geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisin bu ilacın erkek formu varmı yoksa kadın erkek kullanıma uygunmu
Dostum perfectil tek, kadın erkek diye ayrımı yok. Perfectilin içindeki vitamin ve mineraller forumda zaten önerilen şeylerin toplamı gibi sanki. Çinko, b12, d, c vs. Vitaminlerin hepsi var. Ama az formlarda. Biotin de saçı beslemek için önemli olduğundan perfectil ve ayrıca biotin kullanıyorum. Perfectil de 45 mcg biotin var. Saci besleyen biotin miktarinin 2000 mcg oldugu soyleniyor forumda. Şöyle de yapabilirsin, Perfectil ve solgar 1000 mcg biotin kullanıp sonrasında 5000 e geçebilirsin. Ya da sadece perfectil deneyebilirsin. Ozetle ayrı ayrı vitamin mineral kullanmaktansa perfectil tarzı multivitaminleri kullanmak mantıklı gelmişti bana. Tabi direk faydası anlaşılmıyor, ama perfectil kullanmadan önce sürekli hasta olurdum, şimdi fazla olmuyorum mesela. Saçlar biraz kalınlaştı ama finasterid in de etkisi olabilir. Tepede bi değişim gözlemliyorum 4 ay öncesine göre.