Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekimin daha yeni sayılır bu yaptırdığın hacamat uygulaması ekilen greftlere zarar verebilir ben çok uygun bulmadım
İlginç umarım ekilen greftlere zarar verilmez takip edicem bu konuyu özellikle
Valla ekim yapılan kafaya bence yaptırmasaydın be abi.Çünkü faydasımı olacak zararımı bilemiyorsun inşallah aksi bi durum olmaz herşey gönlünce olsun.
Millet “kabız oldum zorlarken kökler zarar görürmü” diye sorarken sen iyi cesaret hacamat yaptırmışsın.Yararını bilmem ama zararı olmayacaktır aradan geçen 40 günün ardından köklere zarar verme şansın yok
ekiminiz hayırlı olsun inşallah dilediğiniz sonuca kavuşursunuz, hocam ben merakımdan soruyorum bu yaptırdığınız şey ekilen saçlara zarar vermez mi? ya da yapan kişi bunun garantisini verdi mi?
Yav dostum macera aramayalım, genel nasılsa o şekilde devam etmeni öneririm, saygı duyarım belki mantığı sende vardır, lakin böyle işlemleri danışmanda fayda var
Iyi cesaret valla nerden icap etti hocam hacamat?
Internet ortaminda gordugum okudugum seylerden yola cikarak karar verdim zhocam bakalim faydasi olacak mi
Bu hacamat olayını yaymaya çalışıyorlar, eşim de 2 yaşındaki çocuğa yaptıralım diye tutturdu. Tamam hacamt yaptirmak sünnet ayni zmanda faydası var ama rahatsızlık durumlarında yapılmalı bence, herşeye iyi gelir diye yapılmaya başlandı. Inşallah sana fayda eder dostum takipteyim.
Hocam bu nasıl bir cesaret? İnternet her yazana da güvenmemek lazım.
Japonya da mı yaptırdınız ekimi, ilk defa duydum bu doktoru