Gönderen Konu: xpecia  (Okunma sayısı 2581 defa)

ege0433

• Yeni üye
  • *
xpecia
« : 01 Ocak 2020, 12:29:13 »
2-3aydır xpecia kullanıyorum ilk ay günde 2 tane olarak kullandım ilk hafta dışında bi ağrım olmadı ama son bir haftadır dozu 1 e indirmeme rağmen sadece sol testisimde bir ağrı oluyor bunun sebebi xpecia mıdır sadece bir testisin ağrıması beni korkuttu

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: xpecia
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2020, 12:34:14 »
Bende de sağ testiste oluyordu dozu azalttım
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Barabba

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2020, 12:49:19 »
Bende de sık idrara çıkma oluyor. Yan etki midir bilmiyorum. Bir de 2 aydır günde iki tablet kullanıyorum yarın 3. Pakete geçeceğim günde bir tablete indirsek sorun olur mu malum giderler fazla oluyor

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2020, 13:58:48 »
Yan etkilerden olabilir. 2 haftada 1 kullanmayı deneyin. İçeriğinde soya olduğu için kısırlık yapabilir. Her hafta kullanmanızı önermiyorum.

XanTrash

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2020, 05:48:43 »
Xpecia vitamin hapı arkadaşlar sakin,  ne kısırlık yapması ne tesis ağrısı. Vitamin hapı bunlara sebep olamaz tesisler zaman zaman ağrır bu doğal bi durum. Ama ağrı sürekli ve kalıcıysa bi ürolağa görünün

_Ghost_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2020, 10:42:47 »
Xpecia vitamin hapı arkadaşlar sakin,  ne kısırlık yapması ne tesis ağrısı. Vitamin hapı bunlara sebep olamaz tesisler zaman zaman ağrır bu doğal bi durum. Ama ağrı sürekli ve kalıcıysa bi ürolağa görünün

Testisler zaman zaman ağrır demişsin ama benim hiç ağrımıyor. Bence bir doktora görünsen iyi olur :) Ayrıca Xpecia'nın yan etkilerin de testis ağrısı ve menide sıvılaşma gibi yan etkiler de mevcut

XanTrash

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2020, 23:22:39 »
Testisler zaman zaman ağrır demişsin ama benim hiç ağrımıyor. Bence bir doktora görünsen iyi olur :) Ayrıca Xpecia'nın yan etkilerin de testis ağrısı ve menide sıvılaşma gibi yan etkiler de mevcut
Xpecianın bilinen bi yan etkisi yok ilaç olmadığı için sadece kullanıcaların birbirine söyledikleri etkiler bunlar. Çünkü bu plesebo etkisi bi insana hergün vitamin hapı ver içmeden önce ona deki bu ilaç düzenli kullanımda senin karnını ağrıtıcak piskolojik olarak adam diyicek karnım ağrıyo. Çünkü içmeden önce kafasına takıyo bunu. Bir diğer konu xpecia nın 2 tabletinde 320 mg saw palmetto var doğal dht baskılıyıcı ama ilaç değill. Bi üniversitenin araştırmasını okumuştum 50 ye yakın deneğe 3 ay boyunca hergün çeşitli dozlarda saw palmetto verilmiş sadece 1500 mg üzeri alan denekler yan etkiye uğradıklarını söylemiş yani günlük 1500 mg altı sorun yok :)

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2020, 00:13:08 »
Xpecianın bilinen bi yan etkisi yok ilaç olmadığı için sadece kullanıcaların birbirine söyledikleri etkiler bunlar. Çünkü bu plesebo etkisi bi insana hergün vitamin hapı ver içmeden önce ona deki bu ilaç düzenli kullanımda senin karnını ağrıtıcak piskolojik olarak adam diyicek karnım ağrıyo. Çünkü içmeden önce kafasına takıyo bunu. Bir diğer konu xpecia nın 2 tabletinde 320 mg saw palmetto var doğal dht baskılıyıcı ama ilaç değill. Bi üniversitenin araştırmasını okumuştum 50 ye yakın deneğe 3 ay boyunca hergün çeşitli dozlarda saw palmetto verilmiş sadece 1500 mg üzeri alan denekler yan etkiye uğradıklarını söylemiş yani günlük 1500 mg altı sorun yok :)
Xpecia meni sıvılaşması testis ağrısı yapabilir. Bende de yapmıştı. Hatta kabak çekirdeği yağı da yapmıştı..  Dht bloke doğal kimyasal olması farmketmez. O zamanlar bu gibi yan etkilerle ilgili bilgim de yoktu yani placebo değil.. Kişiden kişiye değişiyor kesin bişey söyleyenemez

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2020, 02:14:04 »
expecia eskiden böyle değildi kullananlardan kimse böyle cinsel yanetkilerden bahsetmiyordu ama son zamanlarda mübarek millet sanki finasterid kullanıyormuş gibi yanetki görüyor.
bu hiç normal değil .
saw palmettonun böyle yanetkileri yok zamanında yüksek doz kullandım böyle bir şey hissetmedim , isterseniz araştırın saw palmetonun kesinlikle böyle bir yanetkisi olmadığını göreceksiniz.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2020, 02:22:33 Gönderen: baldsetfree »

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2020, 12:24:53 »
expecia eskiden böyle değildi kullananlardan kimse böyle cinsel yanetkilerden bahsetmiyordu ama son zamanlarda mübarek millet sanki finasterid kullanıyormuş gibi yanetki görüyor.
bu hiç normal değil .
saw palmettonun böyle yanetkileri yok zamanında yüksek doz kullandım böyle bir şey hissetmedim , isterseniz araştırın saw palmetonun kesinlikle böyle bir yanetkisi olmadığını göreceksiniz.
Yan etkiler saw palmetto direk yan etkileri değil ki zaten. Dht baskılama sonucu görülebilecek yan etkiler. Herkesin dht seviyesi farklı kimisi %10-20 den etkilenir kimisi %60 tan etkilenmez..

social

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2020, 09:50:00 »
Yukatida psikolojik diyen bir arkadas var, ben xpecia i hic arastirmadan aldim ve 4 gundur 12 saatte 1 seklinde iciyorum. Acayip testis agrisi ve hassasiueti yapti. Dokununca feci agriyor, uzun sure erekt olup bosalamamissin agrisi bu agriyi her erkek bilir. Ayrica surekli idrara cikma hissi var. Gunde 1 e dusurecegim ve devam ederse 2 gunde 1 alacagim

Facebook Twitter Instagram