Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ KİME YAPTIRMALIYIM  (Okunma sayısı 8997 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
SAÇ EKİMİ KİME YAPTIRMALIYIM
« : 12 Ağustos 2015, 12:01:22 »
Selamun aleyküm arkadaslar, 22 yaşındayım ilhan serdaroğluna veya koray erdoğana saç ekimi düşünüyorum,tabi önerdiğiniz başka kişiler varsada olabilir.şuan saçlarım aşırı derecede dökülüyor.2 buçuk aydır zenagen kullandım ama bir faydasını göremedim şuan için medikal tedavileremi basvuruym yoksa saç ekimimi tam bilemedim.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİ KİME YAPTIRMALIYIM
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2015, 13:26:55 »
Özellikle reciproc bide ironmaiden74 sizde yorum yaparsanız sevinirim.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2015, 13:45:59 »
Benim bu kdr yoktu son 3 yılda fena döküldü saçlar. bide uzundu kapatabiliodum belli olmuodu ama şimdi haddinden fazla.dediğin gibi çok stresli oluyor napacm bilmiorm.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2015, 14:21:30 »
Saçların benim ekim yaptırmadan önceki halim gibi hemen hemen.Saç dökülmemiz aynı seyirde ilerlemiş..Benim ön taraf biraz daha kötüydü.

Kullandığın ilacın bu tip erkek tipi dökülmesine bir katkısı olmaz.Ben zamanında çok tedavi uyguladım ama 2 ciddi tedavimde , en az bir saç ekimi yaptırmış kadar güzel sonuçlar aldım..Saç tipin ve yapın buna müsait.İlaç tedavisiyle bunu sende başarabilirsin.Ektirdiğin zaman senin var olan saçların dökülmeye devam edecek o zaman çirkin bir görüntü ortaya çıkacak.Diyeceksin ki sen neden yaptırdın o zaman ? Seninle benim farkım da şu ; benim saç derim üzerinde tüm bölgelere ekim yapıldı , ön bölgeden tepeye kadar.Eski mevcut saçlar dökülünce çok ciddi bir anormallik ortaya çıkmaz ancak seyreklik elbette çıkacaktır.Bunun içinde ilerde 2.ekim yaptıracağım.Tabi bu 3 yıl olur 5 yıl , ne zamana kadar öteleyebilirsem..

Senin yerinde olsam şimdilik ekim düşünmezdim.Güzel bir kombine tedavi uygulardım ve sonuç almaya bakardım..Aynı zamanda seninle dökülmesi benzer olan benim saç ekim sonuçlarımı beklemeni tavsiye ederim.Ektirirdiğin zaman hemen hemen nasıl bir sonuç alacağınla ilgili sana az çok bilgi verir..Bence bekle , çünkü senin ön bölgendeki saçlı yüzeye ekim yapılmayacak ve orası dökülmeye devam edecek , sonra tren yolu hesabı bir görüntü ortaya çıkar.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2015, 14:36:52 »
Senin acilen ilac tedavisine baslaman gerekiyor. O dökülmeyi yavaslatmadan ekim isine bulasma. En az bir sene günde 1 veya 1,25 mg Finasteride kullan. Dökülme durduysa Koray Erdogan veya Erkan Demirsoyla görüs. Ekimdede vertexe fazla ektirme, bana kalsa oraya ilk ekimde hic ektirme, öndeki saclarinda büyük ihtimalle dökülecek planlamayi ona göre yap.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2015, 20:18:36 »
Hocam ilhan serdaroğluna gitmeye karar verdim bakalım beni bir aydınlatsın ona göre ya ekim ya medikal tedavilere devam yapck bşi yok.

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2015, 22:14:18 »
Benden söylemesi Ilhan Serdaroglu yasina ragmen hemen ekelim der banada aynisini demisti. Sac dökülmesini yavaslatmaktan veya tedavilerden hic söz etmemisti. Sen bence daha acik sözlü bir doktora danis. Erkan Demirsoyun veya Koray Erdoganin seni dogru yönlendireceklerinden eminim. Veya HLCnin klinik menejeri Gökhan Dogana Whatsappten fotograflarini yolla sana yardimci olacaktir.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2015, 22:40:38 »
Arkadaşlar bu forumda belli bir konuda anlaşalım.

İnsanların sordukları sorulara cevap verelim , bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım ancak , git şuraya ektir , git şunla görüş gibi yanlış davranışlarda lütfen bulunmayalım.Kim nereye ektirecekse bunun kararını kendisi vermeli.Hadi diyelim kararından vazgeçti , sizin dediğiniz yere gidip ektirdi ve çoğu ekimi başarılı olsa bile , bu sefer ekimi çok kötü oldu..Bunun hesabını verebilecek misiniz ? Kişinin ömür boyu üzerinde taşıyacağı bu yükün günahı altından nasıl kalkacaksınız ?Günümüzde dünya çapında ekim konusunda en iyi ekimcilerin bile kötü ekimleri ve sonuçları çıkabiliyor.Gidip üç beş ekimciyle görüşme yapıyorsunuz , iki güzel söz ve yakınlığa , güzel fotoğraflı sonuçları görüp , sanki oraya ektirip muhteşem sonuçlar almışsınız gibi , duygusalca davranıp , yere göğe sığdıramıyorsunuz.Bu işin belli bir standartı olsa elbette deriz ki , bak şurası muhteşem , şurası şöyle deriz..Ama bahsedilen tüm yerlerde mağdur olan kişilerde var.Lütfen biraz duyarlı ve özenli olalım.Bildiklerimizi söyleyelim , paylaşalım ama yönlendirmeyelim.

Ve ekim kararında olan kişilere tavsiyem , ekimi nereye ektireceğinize kendiniz karar verin , kimsenin yönlendirmelerini fazla ciddiye almayın.İsmi yukarda ve öne çıkan , tavsiye edilen kim varsa gidip görüşün , canlı örneklerini bulun , inceleyin , bol bol araştırın ama kesinlikle kimsenin ekim sonucuna bağlı olarak veya yönlendirmesine bağlı olarak gidip ektirmeyin.Sonuç iyi olursa elbette minnettar kalırsınız ama olumsuz bir durum olduğunda önce sizi yönlendirenleri sonra da kendinizi suçlarsınız.Araştırın , görüşün ve içinizdeki sese göre ve size en çok önem ve yakınlık gösteren yerle bu işleminizi tamamlayın.
  • Greft Miktarı 3100

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2015, 23:14:05 »
Benim tavsiye ettigim ekimciler zaten görüsmesi icin ona buna ektir demedim, ekimede yaklasmazlardi Demirsoy zaten 25 yas altindakilere ekmiyor. Cocuk Ilhan Serdarogluna gittiginde hemen ekelim cevabini alacak ve dökülmenin en agresif dönemine daha girmeden ve tedavi görmeden 2000-3000 graftini cöpe atacak. Acik sözlü ve gerektiginde hastalari reddedebilen ekimcileri tavsiye etmekle yanlis yaptigimi düsünmüyorum. Sac ekimi gibi bir islemde kimse size garanti veremez. Ben simdiye kadar kötü örnegi olmayan ekimciye rastladim Keserin bile kötü bir ekimini buldum. Fakat bu ekimcilerde kötü sonuc orani digerlereni bakarak daha düsük. Elinizden anca riski düsük tutmak gelir.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2015, 23:26:29 »
Ekim yapılırsa mevcut saçlarımı koruyamazmıyım? Yani elinde sonunda bu ön saçlarımdamı gidecek bn anlamadım ekim yapmak için illa norwood 7 mi olmak gerekio

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2015, 23:55:42 »
Bu koruma işlemi zenagenle falan olacak iş değildir.

Finansteride , minoxidil gibi ilaçarla elbet öteleyebiliyor veya koruyabilirsiniz..Özellikle finansteride korumanız için büyük ve kolay bir yöntem..Ancak bunu kullandığınız zaman size yan etki yapacak mı ? Devam edebilecek misiniz ? Bu soruların cevabını kendinizin bulması gerekiyor..Koruma işlemine geçmezseniz ve döküldüğü zaman var olan saçlar ne şekle gireceğinizi kendiniz zaten  hayal edebilirsiniz..Ama zamanım var varolanların dökülmesini bekleyip sonra da ikinci bir ekimi yaptırabilirim derseniz elbette şimdi de ektirebilirsiniz.
  • Greft Miktarı 3100

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2015, 00:25:20 »
Finansterin yan etkileri neler? İlaç, şampuanmı yoksa sprey gbi fln bişeymi

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Ağustos 2015, 00:35:10 »
Finansterin yan etkileri neler? İlaç, şampuanmı yoksa sprey gbi fln bişeymi

Tablet seklinde ilac. Gögüs büyümesi, yaglanma, unutkanlik, cinsel isteksizlik gibi yan etkileri olabilir.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2015, 00:49:21 »
Ağızdan alınan bir ilaç yani

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Ağustos 2015, 11:23:42 »
Finansteride ilaç yan etki yaptıysa kullanmayı bırakınca yan etkiside gidiyormuş doğrumu?

Facebook Twitter Instagram