Gönderen Konu: Öneri almalıyım  (Okunma sayısı 3498 defa)

Ferhatm

• Full Member
Ynt: Öneri almalıyım
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2019, 19:14:36 »
1

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2019, 19:15:35 »
2

Dertli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2019, 20:04:29 »
Yaş kaç. Şakaklarda sorun yok gibi bence genel seyrelme var

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2019, 20:19:44 »
expeciayı bırak adam gibi içinde ciddi mineral ve vitaminler olan bir şey kullan.
çin işi vitaminlere güven olmaz.

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2019, 00:15:26 »
Ne gibi

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2019, 15:14:12 »
Yaş kaç. Şakaklarda sorun yok gibi bence genel seyrelme var
yaş 20

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2019, 15:14:34 »
expeciayı bırak adam gibi içinde ciddi mineral ve vitaminler olan bir şey kullan.
çin işi vitaminlere güven olmaz.
öneri ?

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2019, 16:33:08 »
Arkadaşın dediği gibi aman aman dökülme yok. Dermatolojiye gittiniz mi ? Vitaminler, tiroit hastalığı, karaciğer gibi tetkikler yapılmadan dökülmenin ne olduğunu bilemeyiz. Her dökülen saça ekim yapılmaz. Bazı durumlarda vitamin takviyeleri ve PRP gibi işlemler sorunları kalıcı şekilde çözebiliyor. Eğer dermatoloji uzmanına gitmediyseniz öncelikle oraya gidin. Saç eken kişilerin çoğu tüccarlık ile bu mesleği yaptığı için tavsiye etmiyorum. Ailede böyle dökülme yaşayan insanlar varsa anne veya baba tarafında fark etmez sizinde saçınız dökülebilir.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Aralık 2019, 19:52:58 »
tedavi ile toparlar bu saçlar ama hangi tedavi araştırıp kendin karar vermelisin  :)

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #10 : 31 Aralık 2019, 01:13:30 »
tedavi ile toparlar bu saçlar ama hangi tedavi araştırıp kendin karar vermelisin  :)
ne gibi tedavi  nasıl araştırma yapmalıyım

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #11 : 31 Aralık 2019, 01:14:23 »
Arkadaşın dediği gibi aman aman dökülme yok. Dermatolojiye gittiniz mi ? Vitaminler, tiroit hastalığı, karaciğer gibi tetkikler yapılmadan dökülmenin ne olduğunu bilemeyiz. Her dökülen saça ekim yapılmaz. Bazı durumlarda vitamin takviyeleri ve PRP gibi işlemler sorunları kalıcı şekilde çözebiliyor. Eğer dermatoloji uzmanına gitmediyseniz öncelikle oraya gidin. Saç eken kişilerin çoğu tüccarlık ile bu mesleği yaptığı için tavsiye etmiyorum. Ailede böyle dökülme yaşayan insanlar varsa anne veya baba tarafında fark etmez sizinde saçınız dökülebilir.
devlet uğraşmıyo yada bildiğiniz herhangi bi dermatoloji varsa gideyim

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 31 Aralık 2019, 08:49:51 »
Benim maalesef tanıdığım yok ama en kısa zamanda senin bu saçlara baktırman lazım. DHT dökülmesine pek benzemiyor. Genetik veya başka bir sorun olabilir.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 31 Aralık 2019, 12:47:39 »
Finasterid bu saçtaki tüm sorunu 1 senede halleder  ama forumda Admin dahil 20 yaşdaki kişilere tavsiye etmekten kaçınıyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 31 Aralık 2019, 12:55:52 »
Yaşınız 20 Xpecia kullanıyorsanız farklı bir takviye almanıza gerek yok. Gidip bir iyi bir dermatoloji bölümünde kan değerlerinize baktırın. Randevu almadan önce saçım için vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diye de belirtin. Eğer vitamin eksikliğiniz varsa o vitaminleri edinin. Bu yaşta finasterid tarzı ürünleri kullanmayın çünkü erkek gelişimi 25 yaşına kadar devam etmekte. Bu nedenle erken yaşta finasterid kullanmasını istemiyoruz. Hormonları erken yaşta baskılamak doğru değil. Bunun haricinde yapacağınız bir şey yok. Topikal sprey kullanmayın saçlarınıza, saça şekil veren kimyasal maddelerden uzak durun. Düzenli yıkayın saçlarınızı yağlı bırakmayın. Zaten çok değil saçlarınız oldukça iyi görünüyor. Şimdiden iyi bakarsanız saçlarınıza sizi uzun bir zaman götürür.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram