Gönderen Konu: Saç simülasyonu Memnuniyet..  (Okunma sayısı 16858 defa)

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
Saç simülasyonu Memnuniyet..
« : 28 Aralık 2019, 23:35:20 »
Merhaba Arkadaşlar açıkçası Saç Ektirme fırsatım olsaydı Saç Ektirirdim ancak yaşım gereği ve kalan saçların dökülmeye devam edecek olması beni Simülasyona itti forumlarda yeteri kadar bilgi olmadığı için Tedirgin bir şekilde gitmiştim ama mutlu bir şekilde çıktım Benim durumumda olup Saç Ekimine müsait olmayan ve Kalan saçları yavaş yavaş dökülen arkadaşlara kesinlikle öneriyorum en azından bu süreçte biraz üstünüzdeki stresi atar,dökülecek olan saçlarınızın dökülmesini bekleyip Saç Ekimine daha iyi bir şekilde hazırlanabilirsiniz.Diğer Taraftan saçı çok fazla Seyrek olanlara asla önermiyorum.

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Memnuniyet..
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2019, 23:51:42 »
Bu saçlar tonikle desteklenmiş gibi ama sayfanın uzmanları birazdan gerekli yorumları yaparlar.
Üstteki resimle alttakinin aynı kişi olup olmadığıda belli değil.?????

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2019, 00:02:27 »
Kardeşim reklam falan olsa firmanın adını verirdim 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2019, 18:20:31 »
Çekebileceğin en ters ışıkta foto çekmişsin bunun üstü yok ters ışık şampiyonusun:)
Global Moderator

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2019, 18:42:27 »
ilk koyduğun resimle aynı açıda ve ışıkta yeni bir resim atabilirmisin.

faikkor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2019, 19:36:27 »
Karşıdan atsan da baksak güzel olmuş gibi

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2019, 22:07:54 »
Çekebileceğin en ters ışıkta foto çekmişsin bunun üstü yok ters ışık şampiyonusun:)

Haklısınız :) Sabah aynı ışığın altında atacağım

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2019, 09:01:57 »
[/quote

Buyrun

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2019, 09:42:08 »
[/quote

Buyrun
7
güzel duruyor, bir de güneşin altında atar mısın ?

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 30 Aralık 2019, 10:58:44 »
7
güzel duruyor, bir de güneşin altında atar mısın ?

Açık hava diyelim malum güneş yok 😂 Buyrun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Aralık 2019, 13:37:36 »
Evet güzel duruyor peki daha kısa hali var mı telinde daha önce çekilmiş kısa nasıl merak ettim
Global Moderator

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 31 Aralık 2019, 11:38:58 »
Uzun olan teller kısa olanların üstünü kapatmış olabilir. Saçlar kısa iken daha net cevap verilebilir.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #12 : 31 Aralık 2019, 13:35:47 »
Uzun olan teller kısa olanların üstünü kapatmış olabilir. Saçlar kısa iken daha net cevap verilebilir.

Forumda ilginç kişiler var cidden. Hintell ters ışık demiş haklı olarak sonra konuyu açan daha net foto atmış

Sen de bununla yetinmeyip hala kulp bulmaya çalışıyorsun neymiş saçlar uzunmuş kapatabilirmiş. Kabullenmelisin adam çatır çatır yaptırmış ve süper sonuç almış
Burada sonuç iyi olduğuna göre bundan sonrasında önemli konu olan bakalım renk değiştirme olacak mı, umarım olmaz. Bu şekilde yazmayın da adam belki bir kaç ay sonra yeni fotolar falan atar

Geçen mavi losyon konusundada aynı şeyi yapanlar oldu. Ne kadar mavi losyonu sevmesemde adam iyi kötü bir sonuç almış, yorumu yazanlar hala saçını şöyle yap, saçını böyle yap foto at, daha ışık altında at at deyip durdular. İllaki bir kulp bulmak için fırsat beklediler resmen adam en sonunda gel adresimi vereyim yakından bak dedi :D

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 31 Aralık 2019, 13:40:25 »
Forumda ilginç kişiler var cidden. Hintell ters ışık demiş haklı olarak sonra konuyu açan daha net foto atmış

Sen de bununla yetinmeyip hala kulp bulmaya çalışıyorsun neymiş saçlar uzunmuş kapatabilirmiş. Kabullenmelisin adam çatır çatır yaptırmış ve süper sonuç almış
Burada sonuç iyi olduğuna göre bundan sonrasında önemli konu olan bakalım renk değiştirme olacak mı, umarım olmaz. Bu şekilde yazmayın da adam belki bir kaç ay sonra yeni fotolar falan atar

Geçen mavi losyon konusundada aynı şeyi yapanlar oldu. Ne kadar mavi losyonu sevmesemde adam iyi kötü bir sonuç almış, yorumu yazanlar hala saçını şöyle yap, saçını böyle yap foto at, daha ışık altında at at deyip durdular. İllaki bir kulp bulmak için fırsat beklediler resmen adam en sonunda gel adresimi vereyim yakından bak dedi :D

Kusura bakma adam soru sormuş. Bende cevap verdim. Kulp aradığım falan yok. Senin bu konu hakkında bilmediğin çoğu şeyi bildiğimde kesin. Etrafımda tonlarca insan saçlarını yaptırdı. Bunları bilmem çok normal. İyi günler. ;)

Burkinho

• Hero Member
Ynt: Saç simülasyonu Memnuniyet..
« Yanıtla #14 : 31 Aralık 2019, 13:45:41 »
Ben saç smilasyonuna(fiyat politikasına) kesinlikle karşıyım ama bu arkadaşamızın saçı güzel görünüyor.

Facebook Twitter Instagram