Gönderen Konu: Real Hair Center (3500 donör bölge + 1000 sakaldan) Saç ekimi  (Okunma sayısı 10256 defa)

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
Merhabalar, bugün 4. günüm 3600 arka donör bölgeden ve ekim esnasında aldığımız kararla 1000 tanede sakal kısmından alındı dün ilk yıkamam oldu bugün evde kendim yıkama yaptım, donör ve ekim ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Ayrıca sakal kısmından ekim yapılması ile ilgili düşünceleriniz nelerdir tepe bölgesinde tutma olasılığı fazla imiş sizce de doğru mu ?
Ekim yeri: Real Hair Center

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
Ynt: 4.günüm
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2019, 16:07:45 »
Ekim öncesi fotoğraflarım ;

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Real Hair Center 3600 greft 1000 sakal
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2019, 17:06:14 »
Hayırlı olsun tepe bölgeniz iyi görünüyor ekim öncesi ön orta iyi çıkarsa tepeye ekilenlerde sorunsuz çıkarsa ekim sizi memnun eder bu arada şakak yapmışlar güzel olmuş
Global Moderator

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
Ynt: 3500 arka donör bölge greft + 1000 sakal greft toplam 4500 greft
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2019, 17:20:34 »
Teşekkür ederim endişem vertex bölgesine ekilen saçların %50 sinin ancak tutma olasılığının olduğunu bir kaç yerde okumuştum o bölgeye sakal kısmından alınan greftle biraz ekim yaptılar bir kaç yerde okudum vertex bölgesine sakaldan tutma olasılığı yüksekmiş acaba bu konu ile ilgili bilginiz var mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2019, 17:27:29 »
Sakalın tutma olasılığı yüksel diye bir durum yok ek rezerv diyelim daha kalın olduğu için kapatıcılık artar sadece  tepe bölgesi evet zor bölge bunun nedenide kemikle deri arası çok ince olduğu için kan akışının zayıf olması.
Global Moderator

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2019, 17:37:38 »
Farklı bir siteden alıntı yaptım belki sakal kısmından takviye almayı düşünenler için yararlı olur.

Sakaldan Ekimin Avantajlı Yönleri Nelerdir?

*Şok dökülme ihtimali saç tellerine göre çok daha azdır.
*Tepe yani verteks bölgesini kapatıcılığı yüksektir ve burada tutma ihtimali çok fazladır.
*Sakal tellerinin kalınlığı saç tellerine göre çok fazla olduğu için 1000 sakal kökü 2000 saç kökü kadar kapatıcılık sağlar.
*Sakal bölgesinin dokusunun iyileşmesi daha hızlı olmaktadır. Bu ense bölgesine göre farklılık arz der.
*Çok fazla greft alma seçeneği sunduğu için sık bir görünüm elde etmeyi kolaylaştırır.
*Fazla sakal miktarları alındığı için epilasyon etkisi yapar bu da birçok erkeği rahatlatır.
*Saç ekiminde yeni bir operasyon için en az 1 yıl beklenmesi gerekmektedir. Bu süre sakal ekiminde ise 3 aydır. çünkü sakal kökü alınan bölge çok daha hızlı iyileşir.

Bu Yöntemin Dezavantajları Var Mıdır,Varsa Nelerdir?

*Sakalların alındığı bölgede kızarıklık oluşma ihtimali vardır, bunları kamufle etmek saçın arka bölgesine göre çok zordur. çünkü saçın arka bölgesinde saçlar hızlı uzar ve görünmez.
*Sakalların telleri saç gibi uzamaz,şayet uzatılırsa dalgalı ve kıvırcık görünüm oluşur.
*Sakal yapısının dalgalı ve kıvırcık olması doğal görünümü bozabilme ihtimali vardır.
*Saçların ön bölgesine ekilmez. Sadece arka kısımlara ve verteks bölgesine ekilir.
*Düz saç yapısına sahip kişilerde sakalların dalgalı ve kıvırcık olmasından dolayı uyumsuz bir görünüm oluşur.
*Maliyeti saç ekimine göre daha fazladır. Çünkü alım kısmı daha zordur ve emek gerektirir. Aynı şekilde ekim bölgesi de biraz daha zordur.

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
Ekim öncesi ve ekilen greft sayısına bakarak çok sık bir saç yoğunluğu olur mu acaba bende

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi ve ekilen greft sayısına bakarak çok sık bir saç yoğunluğu olur mu acaba bende

Opersyonu tam net tepeden her yeri görücek şekilde bir resim yok

Ön bölgede sorunsuz  saçlar çıkarsa çok sık değil ama güzel bir sonuç olur aynı şekilde geriside
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2020, 13:48:38 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
Ynt: Real Hair Center 3500 + 1000 sakal toplam 4500 greft
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2020, 19:28:39 »
Net görüntü attım hintell kardeşim 🙋🏻♂ Bu arana bugün 9.gün saçımı hala tampon şeklinde köpürtüyorum dolayısıyla kabuklar henüz çıkmadı ekim merkezi kabuk dökümü için gelmenize gerek yok dedi vermiş olduğumuz spreyi sıkın 20 dk bekleyin sonra verdiğimiz şampuan ile yıkayın 15 gün her gün bu şekilde yıkayın kabuk kalmayacaktır dediler.
Sorum şu : Yarın 10. Gün, yarından itibaren tampon şeklinde değilde saçıma biraz daha sert davranabilir miyim köpürtürken ?

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 07 Ocak 2020, 16:25:14 »
15. günüm konu hakkında acemiyim değerlendirmelerinize ihtiyacım var. Şu anki aşama sizce nasıl ayrıca bugün itibariyle sizce ne kullanmalıyım. Ekim öncesi ince telli, çabuk yağlanan ve her gün yıkama ihtiyacı hissettiğim saçlara sahiptim.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2020, 23:08:59 »
Beklemekten başka yapacağın bir şey yok sanırım şu an için her şey normal görünüyor.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2020, 14:34:52 »
Hayırlı olsun. Bende vurada ektirmiştim. Son durumun nasıl? Fotoğraf atar mısın?

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2020, 12:33:15 »
Selam gladius sana yazmıştım daha önce ama bir türlü haberleşemedik :) bende 130.gündeyim şu anki durum bu şekilde 1 yılı doldurmadan net bir şey söylemeyiz ama sanırım bende senin gibi bu gidişata bakılırsa memnun kalmayıp 2.ekim gerekiyor olabilir.
Hintell kardeş'in yorumunu merak ediyorum müsait ise bir yorum yaparsa iyi olurdu. Belki bir şeyler tavsiye eder.
Solgar biotin 5000 mg alacağım ayrıca IGF seans yaptırmam yararlı olur mu bilmiyorum prp seansından daha etkili diyorlar. Benim saçım'a işe yarar mı bilgisi olan varsa tavsiye verecek iyi olurdu.

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2020, 09:46:30 »
?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 07 Mayıs 2020, 10:51:52 »
Hocam daha 4. Ay surecin basi suan cok erken ikinci ekimi dillerdirmek icin
Everybody needs somebody to love