Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaslar merhaba dün itibari ile hermes sac ekim merkezinde sac ekimi yaptırdım 3300 greft ekim olcagini donor bolgemin zayif oldugu soylendi ve uygun greft sayisinin maksimum 3300 greft olcagi soylendi ve on bolgomde eksikligon cok oldugi için on bolgeye ekim yapildi sizlerle fotografimi paylaşıp ekim hakkinda fikir almak istiyorum bunlar ekim halindeki fotograflari yanliz bugun bir sızıntı seklinde kanama oldu bu kanama normal mi
Hayırlı olsun kanama normal değil kardeşim kanama olduysa greft öldü demektir maalesef merkezle konustunmu
İltihap vardı sanırım krem sürdüler bu yüzden? Ya da nekroz ? Ama normal bir durum değil kanama kanama varsa greft ölür.
Ekimden sonra hiç bir kanama normal değildir.Sıklık normal ne çok sık ne çok seyrekÖn çizginiz fena değil ama daha estetik olabilir mişHayırlısı olsun umarım kayda değer bir sorun yoktur.
Bende hermeste ekim yaptiracaktim son anda vazgectim, süreci merakla takip edicem..özellikle kanama olan bölgeyi merak ediYorum, umarim iYi sonuc alirsin
Geçmiş olsun...Merkezin birsey yok tenin hassas demesine inanma, zaman geçirme mutlaka acil cild dr göster. Resimde çizdiğim bölge sorun olmasın, yara nekroz olacak gibi.
Zaten o bolgede ilkde morarma wardi sonra ilac suedulerdaha sonra o bolgeden kan geldi daha sonra resim attigimda tekrar klinege gelmemi we bakmalarini soylediker dun gittigimde de bir sorun yok dediker bugun tekrar gittim tenimin hassas oldugunu ondan dolayi biyle oldugunu herhabgi bir sorun olmuycagini soylediler