Gönderen Konu: Yaş 24 sizce güzel bir sonuç alır mıyım bu Dönor ile lütfen yorumlayın  (Okunma sayısı 3980 defa)

yasin445566

• Yeni üye
  • *
Işıklı ortamda durum bu tecrübeli abilerin yorumlarını bekliyorum yaş 24 Dönor ortada güzel bir sonuç alabilir miyim

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön çizginiz tam dökülmemiş galiba, bu yüzden doğal olur çizginiz altına inmezseler, tüm kafanın kapanması zor ama tepe hariç baya güzel sonuç alırsınız. lakin yaşınız genç belli olmaz ama büyük ihtimalle o öndeki ve yandaki saçlarda dökülecek, ilaç tedavisi de başlayabilirsiniz.

yasin445566

• Yeni üye
  • *
Öndeki saçların döküleceğini bende düşünüyorum. Bu yüzden Ekim yaparken önden sık bir şekilde başlarak Saç yokmuş gibi Ekim yapılmasını isteyeceğim.
Acaba dökülmenin tamamen bitmesini beklemeli miyim. Yoksa açık alan artık kendini belli etmiş son noktaya gelmiş mi dersiniz çok kararsızım Ekim konusunda
Yan etkisi olduğu için finansterid de kullanmak istemiyorum

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kuru ağaca can verir Allah
Umut kesilmez
Dualarla istemekte lazım
İnsan gözüyle bakılırsa güzel bir on Ekim olur ortaya doğru
Tepeyi halletmek için sakal greftleri kullanılabilir
İnşallah hayalinin üstünde bir Ekim olur
Denemeye değer çünkü hayat yaşamaya değer
Çok istiyorsan erteleme.
İyi bir hekimle bitir bu işi

yasin445566

• Yeni üye
  • *
Aslında evlenene kadar idare etse ekilen saç yeterli olur 😂 güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Dönor durumu için ne diyorsunuz acaba

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında evlenene kadar idare etse ekilen saç yeterli olur 😂 güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Dönor durumu için ne diyorsunuz acaba

Kadınlarda kel
Norvood 8 görmedim ama
Oda norvood 7 yi kaçırmasin. O kadın binada sukretsin

Kur'an-ı Kerim'de  mealen der ki
Biz kadınları uzun saçlı olarak süsledik
Erkekler için böyle bir tabir pek yok
Bayan saçsız pek düşünülemez yani erkeği çekemez kendine. Hormonsal olarak
Ama erkek kel olsa bile bazı bayanlar hele bayılır kel erkeklere
Sorun olacağını pek sanmam
Bizim tek sorunumuz var
İç güdümüzü kontrol etmek  ve kendimize inanmak
Hiç bir kadın öz güveni tavan olan bir kel adamı
Saçları orman olan asosyal kendine bile Hayri olmayan erkeği seçmez yani seçemezde. Çünkü aileyi ayakta tutan erkektir ve erkek güç ayrıca kontrol eden demektir.

Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler

KaiserSS

• Hero Member
Aralarada ekerse donörden iş çıkabilir, analiz şart
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Mert123

• Full Member
acele etme çok arastır

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Güzel sonuç derken beklentiniz bu konu da çok önemli. Bu dökülme tipiyle sırma saç beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. Ancak 2 yıla yayılmış başarılı ekimler ile kel görüntünüzden kurtulacağınızı düşünüyorum. Bence ekim düşünüyorsanız beklemenize gerek yok, dökülme şekillenmiş yaşınızda ekim için uygun. Bu arada dönor bölgesi net değil ancak bana biraz zayıf gibi geldi. Bunun için forumda medikal tedavileri de araştırabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum olmaz maalesef açıklığın çok, çok olmakla beraber alan büyük.. Buda yetmezmiş gibi yaş 24...
Zaten açılmalar devam edecek belli. Yanlarda arka tarafta aşagı dogru açılacak. Elde kalan donördende kayıplarının olacağını düşünürsek elde ki o cephaneyle bu savaşa girersen ya Gazi olursun yada şehit.. yani sonu hüzünlü biter hikayenin. Hiç bozma moralini, saçlarıda yanları uzatıp kapatmaya çalışmaktansa 2-3 numara yapıp gez.
   Sen aynaya bakınca saçım var sanarlar diye düşünüyorsun baktığın açıdan ama dışardan bakan göz “yanları uzatıp örtmeye çalışıyor olmuş mu hiç kesin komplex  yapmış” diyor. bu yüzden yanları uzatıp saklamaya çalışmaktansa kesmek daha mantıklı.

Genç adamsın emin ol yakışır 3 numara temiz bir kafa.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2019, 10:07:38 Gönderen: sloocer »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin için ileriyide gözönüne alırsak kellik olan bölgeyi çiZdim. Bu bölge en iyi ihtimal ile yaşayacağın kellik alanı.
Yine donör Dende kayıpların olacağı kesin... elde kalan donör alanın maç 80cm2  ..açıklık bence 140cm2 üzeri ..   80cm2 alandan alınabilecek maksimum oran %40 olsa, bununda %10 ü fire olsa (ki bahsettiğim değerler çok çok çok ihtimaller) eldeki değer %29....

%29 ile 140br üzeri yer ne kadar kapanabilir?

Facebook Twitter Instagram