Saç Ekimi Sonuçları
Süper avantajlı bir açıklık... bundan iyisi hiç saç kaybı yaşamamış olmak:)Bu ekim havada karada güzel olmalı..
Süreç güzel gidiyor. Valla yüzde yüz kim garanti verirse ordan tazı gibi kaçın. İnşallah güzel bir sonuç olur
saçlar kıvır kıvır riskli bir ekim bence ,bu yüzden sana katılmıyorum aslında bu tür kişilere test yapmak lazım 1cm karelik alanı ekip sonuca bakıp öyle karar vermeli.
Kararmalar başlamış gibi evet süreç erken ama kafam çok hareketli dostum
Yine bugün çektiğim fotoğraflardan. 58 gün çıkışlar için erken değil mi arkadaşlar, sanki tek tük çıkış var gibi ama şoktan kurtulanlar da olabilir yorumlarsanız sevinirim
Ilk kez senin gibi bir dökülme vakası görüyorum çok ilginç dökülmüş saçların 58.günde ve öncesinde çıkış olmaz yani büyük yüzde ile olmaz eline batanlar şoktan kurtulup uzamayanlar bendede var batan şoku atlatıp dökülmeyen ve kısa kalanlar malesef uzamıyor öyle kalıyorlar
67 gün falan oldu. Biliyorum daha erken fakat henüz yeni çıkışa dair bir şeyler göremiyorum. Kafada tüylenmeler ve yeni çıkan saçların elle hissedilmesi ortalama kaçıncı günlerde olur arkadaşlar ?
120 gıbı olmaya baslar
rıca ederım hayırlısı inşallah
İnşallah Sabretmek çok zorluymuş bu süreçte ya