Gönderen Konu: Mi marka Kulaklık iphone airpods 2 karşılaştırma  (Okunma sayısı 2512 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Mi marka Kulaklık iphone airpods 2 karşılaştırma
« : 25 Aralık 2019, 16:29:27 »
iphone airpods 2 Kullanan biri olarak sırf meraktan gittim mi marka kablosuz kulaklık aldım

İnanılmaz  yüksek bir ses  ve ses kalitesi var fiyatıda 150 tl

1400 tl lik iphone airpods 2 katlar

İphone ye o kadar para vermeyin ben çok beğendim

Tavsiye ederim Arkadaşlar internette 124 tl de satışı var sanırım ben mağazasından aldım çok uyguna inanılmaz ses kalitesi olan kulaklıkları var

Tabi şarj süresini vs bilmiyorum şimdilik

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mi marka Kulaklık iphone airpods 2 karşılaştırma
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2019, 17:05:28 »
Hintell bu işe de el atmışsa güvenilir. Saç konusunda tecrübelerini görüyoruz :) marka model gibi şeylere paylaş bulabilelim. Iphone kutusunda çıkan orijinal kulaklıkla kıyaslayınca mi daha iyi kalır mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2019, 17:23:25 »
Hintell bu işe de el atmışsa güvenilir. Saç konusunda tecrübelerini görüyoruz :) marka model gibi şeylere paylaş bulabilelim. Iphone kutusunda çıkan orijinal kulaklıkla kıyaslayınca mi daha iyi kalır mı?

İphonenin kutusundan çıkan kulaklık buna baba der :) Uzun zamandır bu kadar yüksek ses ve kaliteli sese sahip bir kulaklık ilk defa gördüm beats kulaklığına 2500 tl vermistim ondan da iyi o kadar diyim sana. Ve şaşırdığım şey 150 tl olması:) telefon konuşmasında çok iyi ve rahat bir üstü var o da 350 dokunmatik o  onu denemedim henüz

Global Moderator

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2019, 09:05:16 »
Bi arkadaş bunun bi üstünü almış 280 TL ye dün denedik baya iyi ses geliyo, konuşmada da her iki tarafa da ses net bi şekilde geliyo. Ben de çok beğendim, almayı düşünüyorum hatta.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2019, 10:29:28 »
Bi arkadaş bunun bi üstünü almış 280 TL ye dün denedik baya iyi ses geliyo, konuşmada da her iki tarafa da ses net bi şekilde geliyo. Ben de çok beğendim, almayı düşünüyorum hatta.

Ben magzasında bunun bir üst modelini 350 tl gördüm sarjı saha uzun gidiyormus dokunmatik miş vs ama ben 150 tl olanı aldım deneme amaçlı:) 250 iyi fiyatmış mağazasına göre ben çok beğendim tabi uzun kullanımda nasıl onu henüz bilmiyorum
Global Moderator

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2020, 20:07:34 »
Xiaomi'nin gt haylou'ları da çok iyi ama nedense bana arada bağlantı sorunu veriyor hiç bir türlü de düzeltmedim bunlarda da varmı acaba öyle bir problem?

Facebook Twitter Instagram