367.gunden herkese merhaba.
İyisiyle kötüsüyle 1 yılı geride bırakıp ekimi tamamladım.
Gönül ister çok daha iyi bir ekim olsun ancak bunca kötü planlama dahilinde olmasına rağmen, beklentim düşük olmasına rağmen 10/5 diyebileceğim bir ekim oldu.Planlama hatalarını, harcanan anlamsız grefleri de göz önünde bulundurduğumuzda gerçekten hiçbir şey beklemememe rağmen bir tık memnun etti.Yani hiçbir şey çıkmayadabilirdi.Bu forumu daha önce keşfedip iyi bir ekim merkezini tercih etsem sonucun 8-9 lara çıkacağına inancım kuvvetlendi, sağlık olsun.Görüntü olarak değiştirdi yine de.Gozle görünen hata kısımlarına artık alıştım diye de olabilir bilemiyorum
Ekstra olarak da eski cansız saçlarım kuvvetlendi.
1 yıl boyunca Biotin ve Xpecia aksatmadan kullandım.Lakin bu saatten sonra sadece biotin takviyesine devam edeceğim.Malum salgın dolayısı ile sıkılaştırma ekimi ekonomik şartları da göz önünde bulundurursak 2021 yılı sonunu bulacak gibi.
Her neyse çok uzatmayayım
Grup sorumluluğumu yerine getirmek adına ıslak, öne taranmış ve kuru halde sırasıyla son fotoğraflarımı bırakıyorum.
1 yıl boyunca sorularıma cevap veren, yorumunu belirten tüm güzel insanlara teşekkürü bir borç bilirim.
İkinci Ekim'de görüşmek üzere, saçınız sık, moraliniz hep yüksek olsun