Gönderen Konu: MC Hair Center - 4200 Greft -10.12.2019  (Okunma sayısı 14869 defa)

beyoglu

• Full Member
MC Hair Center - 4200 Greft -10.12.2019
« : 25 Aralık 2019, 02:24:16 »
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım.29 yaşındayım.Malum saç ekimi olunca bir takım araştırma hususunda site karşımıza çıkıveriyor.İyiki de çıkıyor birçok konuda yardımcı olunuyor.

Saç ekimimi 10.12.2019 da Mc Hair Center da yaptırdım.4200 greft olduğu söylendi.Kabuklanma da büyük problem yaşadım.Hala da yaşıyorum maalesef.Kabuk atarken fazlaca saçımın döküldüğünü düşünüyorum. 15.gunde hala kafamda kabuk var öyle düşünün :)

Çok başınızı agritmayayim :) Fotograflar tarafından çekildi.Malum kendi çekimim olduğu için çok kaliteli çekim değiller.

Şimdiden siz değerli insanlara teşekkür ederim :)

beyoglu

• Full Member
Ynt: MC Hair Center - 4200 Greft -10.12.2019
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2019, 02:30:41 »
Ekimden hemem sonra  :)

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2019, 02:32:05 »
Ekimden 2 gün sonra 12.12.2019

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2019, 02:36:51 »
Sırasıyla da ekimden 7 gün sonra 17.12.2019
Ekimden 14 gün sonra. 24.12.2019

Not: Kabuk dökme de gerçekten çok sorun yaşadım.Fazlaca da saç kaybettim.Umarim kök anlamında degillerdir.Hala da ufak çapta mevcut saçımda.1-2 güne gider diye tahmin ediyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2019, 09:22:10 »
Hayırlı olsun..

Ön çiZgi yi beğenmedim açıkcası daha asimetrik doğal birsey yapılabilinirmiş.

Planlama bence hatalı bu tip açıklıklar tek seferde sonuç alınabilecek açıklıklar değil. Genele seyrek bir ekim yerine açık alana sulu bir ekim yapıp 2-3 sene sonra seyrelen yerlere ekim yapılacak şekilde planlama daha doğru olur Muş.

Umarım muvaffak olursunuz dostum

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2019, 09:53:50 »
Ekiminiz hayırlı olsun ama greft dağılımı hatalı seyrek bir ekim olmuş her ekimde olağan greft kaybınıda göz önüne alırsak seyrek bir sonuç sizi bekliyor ön çizgide hatalı yanlara bu kadar greft harcamak mantıksız çizgi geriye doğru dar tutulmalıydı şakak girdileri yapılmamış buda doğal çizgi görünümü vermiycek
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2019, 10:06:56 Gönderen: KAYIBEYİ🌀IYI »

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2019, 10:12:19 »
Bana da seyrek gibi geldi ve bu durum üzdü beni açıkçası Sizlerde baya olumsuz konuşunca üzüntüm baya arttı açıkçası :(

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2019, 10:27:06 »
Çok pis bir açıklığınız varmış, kendi saçlarınıza zarar vermeden aralara girmek zordur. Ekiminiz hayırlı olsun.

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2019, 10:49:46 »
Çok pis bir açıklığınız varmış, kendi saçlarınıza zarar vermeden aralara girmek zordur. Ekiminiz hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Tabi seyreklige nazaran bir ekim.Cok aşırı sırma saç tabiki beklemiyorum.Bakalim nasip iki baya olumsuz yorumdan sonra modum epey düşmedi değil 😕

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2019, 11:12:09 »
Teşekkür ederim.Tabi seyreklige nazaran bir ekim.Cok aşırı sırma saç tabiki beklemiyorum.Bakalim nasip iki baya olumsuz yorumdan sonra modum epey düşmedi değil 😕
Can sıkacak bir şey yok. Sen sürecine devam et, mevcut saçın da varmış ve saç yapın da kaliteli gözüktü bana.

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2019, 11:21:19 »
Can sıkacak bir şey yok. Sen sürecine devam et, mevcut saçın da varmış ve saç yapın da kaliteli gözüktü bana.

Çok teşekkür ederim kardeşim az da olsa moralimi yüksek tutacak bi yorum :) Seboreik Dermatit yüzünden saçlarımın %50 sinden fazlasını kaybettim.Zaten kalanlar da ince ve cansız hale getirdi beter hastalık.Eskiden çok aşırı şık saçlarım vardı.Genelde herkesin geçmişte sık saçı vardır tabi bu örnek pek olumlu bir örnek değil.Umarim istediğim gibi olur çok teşekkür ederim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2019, 11:24:03 »

Kardesim moralini bozmasın yazılanlar.. burada yazılan olumsuz hiç yorum çakacak olan  hiç bir grefte mani olmayacağı gibi yapılan iyi yorumlarda sonucunu 1 greft bile iyi yönde değiştirmeyecektir.

Forumun amacı birbirini hiç tanımayan  aralarında hiç bir ticari menfaat bulunmayan tecrübeli kişilerin bedel ödeyerek kazandıkları bu tecrübeleri bedelsiz karşılıksız paylaşmalarıdır.

Ben forumda çok konu gördüm “aslansın sen kaplansın sen şöyle süper böyle 10 numara olmuş” yazılıp patlayan ekim...

Yorumlar olumsuz da olsa yüzleşeceğin sonuç hakkında önden fikriniz olur,  beklentinizi buna göre ayarlarsınız.

Seyrek bir ekim olmuş doğru , planlama hatalı olmuş doğru... ama bu durumun avantajları da yok değil, fire oranı azalacaktır. Zaten dökülme tipiniz tek ekimle sonuçlanacak bir tip değil. Şuan için kaybettiğiniz bşraeyde yok, enseden alınan grevlerin yerlerini değiştirdiler planlama “zaten 2 aşamalı bir ekim olacak “ diye karar verilip ön hattı ilk aşamada yollar sonra tepe + önlere biraz ekeriz şeklinde olaydı zamandan tasarruf ederdiniz.

Yani ciddi bir olumsuzluk yok ama bu ekimle kellik defterini rafa kaldırırım diye bir beklentiye de girmeyin. İlerleyen yıllarda tekrar bir ekim bekler sizi

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #12 : 25 Aralık 2019, 11:53:49 »
Kardesim moralini bozmasın yazılanlar.. burada yazılan olumsuz hiç yorum çakacak olan  hiç bir grefte mani olmayacağı gibi yapılan iyi yorumlarda sonucunu 1 greft bile iyi yönde değiştirmeyecektir.

Forumun amacı birbirini hiç tanımayan  aralarında hiç bir ticari menfaat bulunmayan tecrübeli kişilerin bedel ödeyerek kazandıkları bu tecrübeleri bedelsiz karşılıksız paylaşmalarıdır.

Ben forumda çok konu gördüm “aslansın sen kaplansın sen şöyle süper böyle 10 numara olmuş” yazılıp patlayan ekim...

Yorumlar olumsuz da olsa yüzleşeceğin sonuç hakkında önden fikriniz olur,  beklentinizi buna göre ayarlarsınız.

Seyrek bir ekim olmuş doğru , planlama hatalı olmuş doğru... ama bu durumun avantajları da yok değil, fire oranı azalacaktır. Zaten dökülme tipiniz tek ekimle sonuçlanacak bir tip değil. Şuan için kaybettiğiniz bşraeyde yok, enseden alınan grevlerin yerlerini değiştirdiler planlama “zaten 2 aşamalı bir ekim olacak “ diye karar verilip ön hattı ilk aşamada yollar sonra tepe + önlere biraz ekeriz şeklinde olaydı zamandan tasarruf ederdiniz.

Yani ciddi bir olumsuzluk yok ama bu ekimle kellik defterini rafa kaldırırım diye bir beklentiye de girmeyin. İlerleyen yıllarda tekrar bir ekim bekler sizi

Çok teşekkür ederim emek verip yazmışsınız.Haklisiniz tabi ki.Oncesinde ben böyle bir forumdan bilgim dahi yoktu.Ekim öncesinde görmüş olsaydım ekim şeklini, merkezi, yapılması gerekenleri bir fikir olarak tabiki ekim merkezine iletirdim.Ancak ekonomik şartlara göre de ekim kalitesi ve anlayış da bu işte önemli bir etmen.Dogru orantılı şekilde fiyat performans olarak döngü şeklinde ilerliyor kabul ederseniz ki.Kabuk aşamasında epey saçım döküldü kopmalardan kaynaklı dökülme ise resimdeki ekilenlerden daha çok çıkacağı kanaatindeyim.Tabi fire kısmı da var bu işin içinde.Bakalim bünye ve psikoloji etmeni ne kadar beni mutlu edecek :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Aralık 2019, 12:40:52 »
Ön çizgi kötü olmuş maalesef umarım saçlar çıkınca çok etkilemez hayırlı olmasını dilerim 4200 grefti baya yaymışlar çok mutlu edicek bir sonuç olmayacak gibi. Umarım yanılırız
Global Moderator

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #14 : 25 Aralık 2019, 14:27:00 »
Ön çizgi kötü olmuş maalesef umarım saçlar çıkınca çok etkilemez hayırlı olmasını dilerim 4200 grefti baya yaymışlar çok mutlu edicek bir sonuç olmayacak gibi. Umarım yanılırız

O kadar mı kötü, hiç mi güzel sonuç beklemez beni 🙁

Facebook Twitter Instagram