Teşekkür ederim.Tabi seyreklige nazaran bir ekim.Cok aşırı sırma saç tabiki beklemiyorum.Bakalim nasip iki baya olumsuz yorumdan sonra modum epey düşmedi değil 😕
Kardesim moralini bozmasın yazılanlar.. burada yazılan olumsuz hiç yorum çakacak olan hiç bir grefte mani olmayacağı gibi yapılan iyi yorumlarda sonucunu 1 greft bile iyi yönde değiştirmeyecektir.
Forumun amacı birbirini hiç tanımayan aralarında hiç bir ticari menfaat bulunmayan tecrübeli kişilerin bedel ödeyerek kazandıkları bu tecrübeleri bedelsiz karşılıksız paylaşmalarıdır.
Ben forumda çok konu gördüm “aslansın sen kaplansın sen şöyle süper böyle 10 numara olmuş” yazılıp patlayan ekim...
Yorumlar olumsuz da olsa yüzleşeceğin sonuç hakkında önden fikriniz olur, beklentinizi buna göre ayarlarsınız.
Seyrek bir ekim olmuş doğru , planlama hatalı olmuş doğru... ama bu durumun avantajları da yok değil, fire oranı azalacaktır. Zaten dökülme tipiniz tek ekimle sonuçlanacak bir tip değil. Şuan için kaybettiğiniz bşraeyde yok, enseden alınan grevlerin yerlerini değiştirdiler planlama “zaten 2 aşamalı bir ekim olacak “ diye karar verilip ön hattı ilk aşamada yollar sonra tepe + önlere biraz ekeriz şeklinde olaydı zamandan tasarruf ederdiniz.
Yani ciddi bir olumsuzluk yok ama bu ekimle kellik defterini rafa kaldırırım diye bir beklentiye de girmeyin. İlerleyen yıllarda tekrar bir ekim bekler sizi