Gönderen Konu: Saç dökülmesi için botoks yaptıran varmı?  (Okunma sayısı 6992 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: Saç dökülmesi için botoks yaptıran varmı?
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2020, 16:21:11 »
Bir şey bulursanız buraya yazarsanız sevinirim hocam.
[/quote Hocam en şeffaf sadece Nihat Dik görünüyor başka yapan vardır ama en çok adı duyulan Nihat Dik yaygın bir şey olmadığı için sanırım. Ve sanırım saç ekiminden önce de yapılabiliyordum başarı oranını arttırmak için

Bu linkte anlatıyor kısaca

Ne kadar işe yarar bilmiyorum, etki alanı ne kadardır bilmiyorum. Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyiz hocam? Muhtemelen 4-5 bin lira vardır.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2020, 17:39:51 »
Ne kadar işe yarar bilmiyorum, etki alanı ne kadardır bilmiyorum. Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyiz hocam? Muhtemelen 4-5 bin lira vardır.
Muhtemelen o kadar vardır fiyat bilgisi hakkında bilgim yok tuzlu birazcık ancak kazanırım yılda 2 kere bu parayı vermek koymaz diyorsan güzel bir şey ve kesinlikle prp mezo gibi değil tek bir alana değil tüm kafaya etki ediyor
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Moon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 24 Mayıs 2020, 19:55:27 »
Yok artık dökülme için botoks mu? İlginç

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2020, 03:02:33 »
Muhtemelen o kadar vardır fiyat bilgisi hakkında bilgim yok tuzlu birazcık ancak kazanırım yılda 2 kere bu parayı vermek koymaz diyorsan güzel bir şey ve kesinlikle prp mezo gibi değil tek bir alana değil tüm kafaya etki ediyor

Yaptırıp yorum yapan biri olsa güzel olur aslında ama yok. Ticari bir yöntem de olabilir belki hocam.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #19 : 25 Mayıs 2020, 16:43:01 »
Yaptırıp yorum yapan biri olsa güzel olur aslında ama yok. Ticari bir yöntem de olabilir belki hocam.
Ticari bir yöntem olduğunu sanmıyorum aslında bu prp mezoterapi vs şeylerde bir ticari yöntem değil sadece insanlar sebebini öğrenmeden direk bunları yaptırıyorlar bir iki seansçık sonra işe yaramayınca da suçu bu yöntemlere atıyorlar. Yurtdışında yaygınlaşmaya başlamış yabancı forumlarda gezinelim belki buluruz bir şeyler

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2020, 23:37:24 »
Ticari bir yöntem olduğunu sanmıyorum aslında bu prp mezoterapi vs şeylerde bir ticari yöntem değil sadece insanlar sebebini öğrenmeden direk bunları yaptırıyorlar bir iki seansçık sonra işe yaramayınca da suçu bu yöntemlere atıyorlar. Yurtdışında yaygınlaşmaya başlamış yabancı forumlarda gezinelim belki buluruz bir şeyler

Prp ve mezoterapi genetik dökülmede işe yaramıyor işte. Belki bu da öyle olabilir, kesin bir şey olsa çok güzel olur. Forumlardan bulmak lazım.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #21 : 26 Mayıs 2020, 02:02:37 »
Prp ve mezoterapi genetik dökülmede işe yaramıyor işte. Belki bu da öyle olabilir, kesin bir şey olsa çok güzel olur. Forumlardan bulmak lazım.
Botoks prp mezoterapi gibi değil klasik yöntem değil bu İngilizcesi iyi olan arkadaşlar da araştırırsa bunu güzel olur bilinçleniriz yoksa botoks diye prp yaparlar Türkiye'de sanırım inflamasyon ve deformasyona karşı bir şey sanırım

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Mayıs 2020, 03:14:19 »
Botoks prp mezoterapi gibi değil klasik yöntem değil bu İngilizcesi iyi olan arkadaşlar da araştırırsa bunu güzel olur bilinçleniriz yoksa botoks diye prp yaparlar Türkiye'de sanırım inflamasyon ve deformasyona karşı bir şey sanırım

Çeviri yapabilen varsa bu konuda bizi aydınlatsa çok güzel olur gerçekten.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #23 : 26 Mayıs 2020, 18:50:31 »
Çeviri yapabilen varsa bu konuda bizi aydınlatsa çok güzel olur gerçekten.
Araştırdım yurtdışında yollar önce uygulanmaya başlamış Türkiye’de ise 1-2 yıldır kullanılıyor yurtdışında çok pahalı inanılmaz derece de pahalı o yüzden Türkiye’ye geliyorlar sanırım yani işin özü botoksun amacı

Başımızda ki frontal kasın yaptığı baskıyı yok ederek saçlara oksijen gitmesini sağlıyor bu da orada dht oluşumunu engelliyor ve saçlar beslenerek büyümeye ve gelişmeye başlıyor sonuçlar 4-6 aya net bir şekilde görünür oluyor 6 ay da bir defa bu işlemin yapılması gerek sanırım şu anda en büyük dezavantajı bu gibi görünüyor

Saç Ekim’inden önce de yapılabilir bence bu bilgili arkadaşlar konuya bir el atarsa güzel olur

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 26 Mayıs 2020, 20:36:21 »
Araştırdım yurtdışında yollar önce uygulanmaya başlamış Türkiye’de ise 1-2 yıldır kullanılıyor yurtdışında çok pahalı inanılmaz derece de pahalı o yüzden Türkiye’ye geliyorlar sanırım yani işin özü botoksun amacı

Başımızda ki frontal kasın yaptığı baskıyı yok ederek saçlara oksijen gitmesini sağlıyor bu da orada dht oluşumunu engelliyor ve saçlar beslenerek büyümeye ve gelişmeye başlıyor sonuçlar 4-6 aya net bir şekilde görünür oluyor 6 ay da bir defa bu işlemin yapılması gerek sanırım şu anda en büyük dezavantajı bu gibi görünüyor

Saç Ekim’inden önce de yapılabilir bence bu bilgili arkadaşlar konuya bir el atarsa güzel olur

Hocam, kalıcılığı yok sanırım. Fiyatı da yüksekse şayet insanlar Ekim yaptırır zaten. Keşke net bir bilgi sahibi olan biri olsa.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #25 : 26 Mayıs 2020, 21:10:38 »
Hocam, kalıcılığı yok sanırım. Fiyatı da yüksekse şayet insanlar Ekim yaptırır zaten. Keşke net bir bilgi sahibi olan biri olsa.
Ekim gerekiyorsa ekimin yerine botoks tercih edilemez zaten bu olanı korumak için en kötü nw3 seviyeleri için bir korumadır, daha ileri seviye kellikte yalnızca ekimin başarısını arttırmak için yapılabilir ama saç çıkışı beklemek mucize olur araştırmaya devam ediyorum eğer bir seçenek olarak uygun görürsek avantajları ve dezavantajlarının olduğu, a dan z ye yazılmış ayrı bir konu açılabilir. Dediğim gibi Türkiye’de botoks diye prp yaparlar hakkında bilgi sahibi olunması lazım.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 26 Mayıs 2020, 21:26:43 »
Ekim gerekiyorsa ekimin yerine botoks tercih edilemez zaten bu olanı korumak için en kötü nw3 seviyeleri için bir korumadır, daha ileri seviye kellikte yalnızca ekimin başarısını arttırmak için yapılabilir ama saç çıkışı beklemek mucize olur araştırmaya devam ediyorum eğer bir seçenek olarak uygun görürsek avantajları ve dezavantajlarının olduğu, a dan z ye yazılmış ayrı bir konu açılabilir. Dediğim gibi Türkiye’de botoks diye prp yaparlar hakkında bilgi sahibi olunması lazım.

Yaklaşık 1 sene önce Maya Estetik’te PRP önermişti doktor Mehmet bey. Nihat Dik’in sahibi olduğu hastane oluyor bu arada burası. Botoks yoktu sanırım hocam. PRP de pahalıydı ve yaptırmadım. İyi bir araştırma yapmalıyız bence.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Aralık 2020, 02:11:19 »
Çok güzel konu takip etmekte fayda var.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 16 Aralık 2020, 12:16:27 »
fiyat ne kadar oluyor bilgisi olan var mı maya estetik pahalı galiba

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 17 Aralık 2020, 07:01:36 »
Yine umutlandık hadi bakalım. Özellikle ben Norwood 2.5 olarak umutlandım zira Minoxil ve Dutasterid'i nereye kadar kullanacağım hakkında bir fikrim yok. Detaylı olarak fiyat araştırması yaparsak daha faydalı olabilir
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Facebook Twitter Instagram