Gönderen Konu: Saç Ekim Merkezleri Ve Fiyat Politikaları  (Okunma sayısı 4001 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Saç Ekim Merkezleri Ve Fiyat Politikaları
« : 23 Aralık 2019, 16:15:36 »
Merhaba henüz araştırma aşamasındayım yaşım 25 ekime uygunmuyum değilmiyim dökülmem devam ediyor mu bitti mi bilmiyorum ekimi izmirde yaptırmak istiyorum. İzmirde Önerebileceğiniz merkezler ve fiyatlarını söylermisiniz
Fiyat politikası çok uçuk 5.000 tl ler de telafuz ediliyor 20.000tl de, bir senede 10.000 tl zam yapmış merkezlerin konularını okudum, tl cinsinden fiyat az gördüm forumda ya dolar ya euro anladığım kadarıyla saç ekimi dipsiz bir bataklık. Ortalama bir bütçeyle sonuç elde etmek mümkün değil mi ? illa 15-20 bin tl bütçe ile mi girmek lazım eğer öyleyse araştırma yapıp vaktimizi harcamalayım, 5000-8000 arası ekim yapan yerlerde netice alamıyormuyuz? Saç ekimi en pahalı estetik müdehalelerinden biri sanırım

Fiyatlar böyleyse 2020 de daha korkunç olacaktır ekim için gecikmek akıllıca bir haraket değil sanırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Merkezleri Ve Fiyat Politikaları
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2019, 16:20:28 »
izmir de En iyi sibel ulusan ekimleri forumda araştıra bilirsin fiyatı 3000 bin euro
Global Moderator

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2019, 22:32:27 »
Merhaba henüz araştırma aşamasındayım yaşım 25 ekime uygunmuyum değilmiyim dökülmem devam ediyor mu bitti mi bilmiyorum ekimi izmirde yaptırmak istiyorum. İzmirde Önerebileceğiniz merkezler ve fiyatlarını söylermisiniz
Fiyat politikası çok uçuk 5.000 tl ler de telafuz ediliyor 20.000tl de, bir senede 10.000 tl zam yapmış merkezlerin konularını okudum, tl cinsinden fiyat az gördüm forumda ya dolar ya euro anladığım kadarıyla saç ekimi dipsiz bir bataklık. Ortalama bir bütçeyle sonuç elde etmek mümkün değil mi ? illa 15-20 bin tl bütçe ile mi girmek lazım eğer öyleyse araştırma yapıp vaktimizi harcamalayım, 5000-8000 arası ekim yapan yerlerde netice alamıyormuyuz? Saç ekimi en pahalı estetik müdehalelerinden biri sanırım

Fiyatlar böyleyse 2020 de daha korkunç olacaktır ekim için gecikmek akıllıca bir haraket değil sanırım.

Dostum 5.000 tlye bile 15 20bin tl'lik ekimcilerden iyi yerler var. Talep çok olup yetişemezse 1000 €'da zam yaparlar 2000€'da. Gel Şahin hocaya ektir Ankara'da 6500 tl falan.Kalan 13.500'e de iphone 11 al saçlarını daha net çekersin

miketyson44

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2020, 04:01:20 »
repair var oraya gıdersen sadece paranı alırlar aman dostum ıyı arastır

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2020, 17:28:53 »
likya hakkında ne düşünüyorsunuz bütçe konusunu aşamıyorum sibel ulasan çok övülüyor ama o fiyatın altından kalkamayacağımı düşünüyorum
izmir de En iyi sibel ulusan ekimleri forumda araştıra bilirsin fiyatı 3000 bin euro

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2020, 17:30:23 »
Dostum 5.000 tlye bile 15 20bin tl'lik ekimcilerden iyi yerler var. Talep çok olup yetişemezse 1000 €'da zam yaparlar 2000€'da. Gel Şahin hocaya ektir Ankara'da 6500 tl falan.Kalan 13.500'e de iphone 11 al saçlarını daha net çekersin
şahin hoca hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim kliniğin ismi nedir forumda varmı örnekleri

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2020, 18:49:47 »
şahin hoca hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim kliniğin ismi nedir forumda varmı örnekleri

Lifehair Ankara Şahin Çelik , forumda ben dahil 100 tane vardır

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2020, 09:35:04 »
Lifehair Ankara Şahin Çelik , forumda ben dahil 100 tane vardır
sürecinizi okudum maşallah çok güzel bir ekim olmuş hayırlı olsun  :) fakat izmirde oturuyorum ekimi ankarada yaparsam (süreci tam olarak bilmiyorum ama) git geller steril konaklama imkanı bulmak biraz gözümü korkutuyor açıkçası.
bu arada ekim öncesi ve ekim sürecinde tavsiyeniz varmı kullanacağım ilaç ve destekler ?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2020, 15:03:52 »
Finasterid +xpecia  ekim  öncesi  4 6 ay arası  başlamak  ekim sonrası  12 devam edilir

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2020, 15:20:02 »
sürecinizi okudum maşallah çok güzel bir ekim olmuş hayırlı olsun  :) fakat izmirde oturuyorum ekimi ankarada yaparsam (süreci tam olarak bilmiyorum ama) git geller steril konaklama imkanı bulmak biraz gözümü korkutuyor açıkçası.
bu arada ekim öncesi ve ekim sürecinde tavsiyeniz varmı kullanacağım ilaç ve destekler ?

Çok teşekkürler darısı başına. Otobüs kullanmayacaksan hiç düşünme bence sıkınıtı olur mu diye. Zaten çok temiz bir ekim oluyor, öyle kanlı perişan halde olmuyorsun.

Finasteride kullanabilirsin, yan etki yaşarsan xpecia'da olabilir

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2020, 16:14:22 »
Vay be güzel para 3000 bin Euro Euro 6.50 19500 yapıyor.

Ayda 20 Ekim yapsan 390 bin Türk lirasi en baba 190 bini masrafa gitsin 200 milyar.

Vay be bu devirde saç ekimi yapan işin ehli doktor olmak varmış  😅

hasanpotuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2020, 17:44:03 »
Merhaba ben Doctor zende yaptırdım saçımı hem fiyatları çok uygundu , hemde aşırı profesyonel bir ekiple karşı karşıyaydım. Kendilerine çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim. Adem hoca ve satış temsilcim Zehra hanımdan çok memnun kaldım. Sevgiler..

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2020, 12:26:07 »
Çok teşekkürler darısı başına. Otobüs kullanmayacaksan hiç düşünme bence sıkınıtı olur mu diye. Zaten çok temiz bir ekim oluyor, öyle kanlı perişan halde olmuyorsun.

Finasteride kullanabilirsin, yan etki yaşarsan xpecia'da olabilir

otobüs kullanacağım ama sıkıntı olursa orda da kalabilirim kesinlikle otobüs önermiyor musunuz kaç gün kalmam gerekir? 

Finasterid +xpecia  ekim  öncesi  4 6 ay arası  başlamak  ekim sonrası  12 devam edilir
teşekkürler

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2020, 20:34:45 »
otobüs kullanacağım ama sıkıntı olursa orda da kalabilirim kesinlikle otobüs önermiyor musunuz kaç gün kalmam gerekir? 
teşekkürler

Hocam ekim günü ve 2. Gün  kalıp 3.gün yıkama yapıp yola çıkabilirsin bence boyunlukla,

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #14 : 05 Şubat 2020, 17:26:42 »
Hahah degisik bir oneri valla ama iphone alsa 3 yilda eskicek yeni modeli cikicak. Saclara yatirsan parayi hayat boyu senle 😉

Facebook Twitter Instagram