Gayet güzel gidiyor dostum sürecin daha gelişir saçlar
tesekkür ederim Hintell, umarim bir süre daha devam eder yeni cikislar
Gayet güzel gidiyor süreç bence de. Finasterid konusu geçmiş burada onun hakkında kendi açımdan neden kullandığımı söylemek istiyorum. 20li yaşlardayım. Belki 30lara ya da 40lara gelince bırakmak zorunda kalacağım ama bir seçenek sunulsa daha genç yaşta saçlı olmayı tercih edeceğim için şuan kullanıyorum. Belki bırakırım 5 sene sonra. Ekimin gerçek başarısını gölgeleyebilir doğru ama burada önemli olan benim mutlu olmam ve ben daha sık bir görünümde mutlu olacağım için ekimin gerçek başarısı ne kadar onu düşünmek istemiyorum.
Bırakınca dökülebilir ama hiç kullanmasaydım ekim yine bırakınca olacağı gibi gözükürdü bence. Yeni bir kellik tedavisi için de zaman kazandırıyor bence. Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir dönemde finasteridden daha güvenli seçenekler çıkacağına inanıyorum 10-20 sene içinde. Uzun dönemdeki yan etkileri beni korkutuyor . Kalıcı cinsel bozukluk çok az da olsa ilacın prospektusunde yazan bir etki.
dediklerinize katiliyorum. sirf cikan saclarin ne kadari ekimden ne kadari finasteride etkisiyle diye anlamak icin ilac kullanmamak cok mantikli gelmiyor bana. sonucta hedef mümkün oldugunca gür saclara ulasmak, cikmayan saclar icin dert yanmak degil
Çok doğal gözüküyor saçlarınız.
tesekkür ederim onizuka. son birkac haftada saclarin taranabilirligi baya artti, dogalligin da onla alakasi var saniyorum.
7. ayda bile sağlam artış olmuş maşallah.
5-6 ayda ne çıkarsa o diyorlar burada hep.. yanlış söylemler bunlar
tesekkür ederim.
evet dediginiz gibi 6. aydan sonra pek degisim olmaz diyenler var ama katilmiyorum pek
Selam dostum,
Gerçekten güzel gelişme olmuş ve daha bi doğallık kazanmış saçlar
Sürecimizde birinci yarıyı bitirdik, sıra ikinci yarı ve doksanda bi kaç golle bu maçı kazanmak
tesekkürler kilic dostum. umutlar o yönde, bekleyelim görelim