Anlayacağın şekilde Anlatayım
1 donör folukülleri güçlensin diye trander aşamasında daha dirençli ve beslenmiş kökler.
2. Sık ekim yapılıyor cm2 50 greft bunların çıkışları için iyi beslenmesi gerek
3. Aralara çok sık ekim yapıldığı için var olan saçların kayıp yaşanmaması adına güçlü olması gerek
4. Şok dökülmede kayıp yaşamamak için
5. Kendi saçların güçlenirse ekim le daha dolgun olur
Devam lı kullanmak istenmiyorsa ilk 4 madde için 7/8 kullanılması mantıklı olur
Sonuçta saçları döken dht hormonu saç ektirince kaybolmuyor ekilen saçlarında gelişmesini enlelliyor
Bunları öprenen bir çok ekim merkezi bu forum sayesinde genelde tavsiye ediyor.
Tavsiye edilir sen kullanırsın kullanmazsın kimse mecbur tutmaz.
Bilgilendirme için teşekkürler ancak,
Bahsettiğin saçın beslenmesi, güçlenmesi adı altında söylediklerinin hepsinin geçici olduğunu söylüyorum (tabi ki yararı olacak ta ki bırakana kadar besleme yapmıyor dht baskılıyor çünkü)
şok dökülme demişsiniz ancak vakaların %90'ında bu süreç yaşanıyor ve güzel sonuçlar ile yine karşılaşılıyor.
kendi saçların beslenirse ekim daha dolgun durmakta yazmışsın işte asıl mesele bu bence doktorlar 1 yıl sonra hastalarının finasteride ile daha iyi olacaklarını biliyorlar ( bir nevi reklam ) aynı görüntüyü finas bıraktıkdan 1 yıl sonra görelim bakalım ne olacak. Yanlış anlaşılmasın ben koray erdoğan için değil ekim sonrası tüm finas öneren doktorlar için söylüyorum. bence önerilmemesi gereken bir ilaç olduğunu düşünüyorum. kendini bir süre kandırmak isteyen (2yıl-3yıl ne kadar kullanacaksa) hastalar kullanabilir orası ayrı ama sonuç bıraktıktan sonra yine hüsran olacaksa neden kullanayım ben bu ilacı.