Drskull,
Güzel duruyor,hiç saç ekilmemiş gibi. bence sen asmede bi danış ve hepsini bugün temizle. Bana denilen 10.gün den sonra kabuklar donöre zarar verebilirmiş.
Senden 5 gün geriden geliyorum, o yuzden sormak istiyorum, ben şuan ağrı kesicisiz duramıyorum. Donör bölgem müthiş ağrıyor. Saç ekilen yer çok kaşınıyor, sert ve hissizlik var. Kafamda ve yüzümdeki şişliği yeni atlattım. Sendede böyle birşeyler oldumu? yoksa hepsini banamı bıraktın
Saygılar
ASMED ile görüstüm az önce, yarin kalan kabuklari temizlemem gerektigini söylediler, yarin kalan kabuklardan kurtulacagim
Donör bölgem benim de hassasti baya evet, 2-3 defa agri kesici aldim ben de ama cok dayanilmayacak gibi degildi acisi. Sadece geceleri yastik donör bölgesini destekledigi icin canimi acitiyordu. Bence sürecin gayet normal, ilk 5 gün gece uyurken zorlandim ama 6. geceden itibaren uykularim düzene girdi.
Bende ekilen yerlerde bir kasinma olmadi ama donör bölgem kasiniyor hala, kasintiyi gecirmek icin donör bölgesindeki saclarin üzerinde parmaklarimi gezdiriyorum. Yikama yaptiktan sonra kasinti geciyor
Buz tuttugum icin sislik konusunda pek bir sikayetim olmadi , 3. gün gözümün ufak bir kismi sisti ama cabucak gecti o da.
Uzun lafin kisasi; 6. günden sonra agri, kasinma, uyku problemi vs. azalmisti bende, senin de ilk haftan bitmek üzereymis, sabrin sonu selamet