Bence gayet güzel olmuş ön çizgi kafanızı takmayın görüntü çok güzel
hayırlı olmasını dilerim açıklık fazla ekim kaliteli ve özenli TonyMontana benziyor açıklığınız umarım güzel sonuç alırsınız hocam
Teşekkür ederim arkadaşlar, TonyMontana'nın ekim başlığını hatırlıyorum, tekrar bakacağım kesinlikle.
baya uzun yıllar finasterid kullanmışsın hocam yan etki bakımından bir sorun yaşamadın mı hiç ? bu ara da saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah sizi tatmin eden bir sonucunuz olur
Herhangi bir yan etki görmemiştim ben, bırakma sebebim saç ekiminden vazgeçtiğim içindi (demek ki geçememişim
). Sonraları bir arkadaşım ekim yaptırıp memnun kaldığını söyleyince ben de ekimde karar kılıp tekrar Propecia kullanımına başladım.
Kardeşim ekiminiz hayırlı olsun , uzun süre finas kullanmışsınız etkisi varmıydı sizin için? Çünkü finas etkisini tepede gösteriyor ama sizin tepeniz boş kalmış yani açıkcası ben anlamadın bu 2 yıl finas kullanımı nasıl etkisini size göstermiş
İlk mesajımdaki fotoğraflar Propecia kullanımına yaklaşık 1 yıl ara verdikten sonra çektiğim fotoğraflar (Ağustos 2019). 1 yıllık ara verdikten sonra pek de etkisi kalmamıştır diye tahmin ediyorum.
Drskull ekiminiz hayırlı olsun, Şuan asmed’deyim, ekiminiz çok doğal gözüküyor. Bu ortamı gördükten sonra kesinlikle doğru karar verdiğinize ve benimde doğru yerde bulunduğuma inanıyorum.
Çok teşekkürler Kılıç, şimdiye kadar süreçten memnunum, umarım böyle devam eder. Senin operasyonun nasıl geçti?
Aşağıda ekim sonrası 4. günün (24.12.2019) fotoğraflarını paylaşıyorum.