Bence de çok çok iyi değil ekim.çıkış oranı olarak da 7/10 dur max diye düşünüyorum. Son zamanlardaki asmed ekimlerinde yuzde 90 lara yaklaşılamadığını düşünüyorum
Kötü değil ama 5000 greftten bahsediyoruz, çok fazla fire var malesef
Ön çizgiyi halletmişsiniz en azından.görüntüye en çok etki eden yeri halletmişsiniz bu ekimin iyi yanı.tepe bölgesinde 2. bir ekim şart orada az bir çıkış olmuş.benim dikkatimi tepe ile ön arasındaki bölge çekti.orada acaba mevcut saçlarınız mı döküldü diye düşünüyorum.o bölgede de biraz seyreklik var.
yorumlariniz icin tesekkürler arkadaslar.
saclarin kalinlasmasi henüz sona ermedi diye umarak enseyi fazla karartmamaya calisiyorum ama ax'in da dedigi gibi tepe ile ön arasindaki bölgeden su an itibariyle tamamen memnunum diyemem. ekim planlamasina da baktiginizda ön ile orta arasinda ufak bir daire vardi zaten ekim yapilmayan. koray hocaya sordugumda orada köklerin var o yüzden girmek istemiyorum, zaten propecia kullaniyorsun demisti.
tepe bölgesinin tamamen kapanmayacagini zaten bastan biliyordum, ki zaten koray hoca da o konuda bilgi vermisti.
dedigim gibi biraz daha bekleyip duruma göre klinik ile iletisime gececegim, bakalim onlar ne diyecek.
hintell uzun süredir yorum yapmiyorsun, kötüye mi yormaliyim bilemedim
senin de fikrini almak isterim.