Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim, bir kaç gündür forumda saatlerimi harcıyorum fakat çok büyük bir veritabanı oluşmuş durumda, aradığım cevapları soru sorarak bulacağımı düşündüğüm için konu açmayı istedim
25 Yaşındayım ilk saç dökülmem 2018 eylül,ekim,kasım gibi başladı ve o zaman bu zaman devam etti ince telli seyrek bir saça sahiptim zaten dökülmeden öncede, 2018 kasım da askeriyeye girdim kimi zamanlar 10-12 gün yıkanamadığım zamanlar oldu ne olduysa eğitimde başladı hızlanarak devam etti askerliğimi Piyade Komando Asteğmen olarak icra ettim komando temel eğitimden sonra kalan 9 ayımı da üst bölgesinde görevimi icra ettim ki az çok şartlar ve imkanları tahmin edebiliyorsunuzdur neyse gel gelelim ben bu maceradan kel ve bitkin bir adam olarak alnım açık bir şekilde ayrıldım fakat gerçekten alnım ve tepem açık bir şekilde ayrıldım.
Askerden önce 1 ay kadar minoxil forte%5 kullandım fakat sadece bir ay biliyorsunuz sabah akşam temiz saça uygulanması gereken bir ürün ben bu ürünü 2018 ekim ayında kullandım daha da kullanamadım daha sonra 2019 un ortalarında keratin şampuan ve bakım setleri ile biraz toparladım saçlarımı fakat toplamda saçımın %70 ini kaybettim bu ürünlerle ve stresimin biraz da azalmasıyla zamanla bu dökülen saçların sadece %20-30 unu belki toparlayabilmişimdir şimdi ise giden kayıplarla beraber yenilerini kaybetmeye devam ediyorum.
Arkadaşlar Aydında yaşıyorum İzmir de onlarca belki yüz küsür saç ekim merkezi var ben izmirde işini hakkıyla yapan uçuk bütçe istemeyen yerler olduğunu sanıyorum bana izmirde saç ekimi yapmış ve memnun ayrılmış bu konuda bizden tecrübeli abilerimizin/kardeşlerimizin tavsiyelerini istiyorum saçım durumunu konuya fotoğraflar ile ekleyeceğim herkese iyi forumlar