Gönderen Konu: Bilgehan Aydın 4400 greft saç ekimi yaş 30 (06.12.19)  (Okunma sayısı 9960 defa)

Tiesto

• Jr. Member
  • **
Dr Bilgehan aydın ekimleri gerçekten başarılı ve hızlı sonuçlanıyor forumdaki paylaşımlardan görüyoruz planlama ve ekim sıklıkları gayet iyi.

Sizin planlamanıza gelince çok güzel bir planlama olmuş ekimde gayet sık işçilik güzel
Bu iltihap olayı üzücü tabi maalesef bazen sebebi nedir bilinmez olabiliyor klımalardan kaynaklanıyor bazende.

Tabi genelde bu sorunu yaşayan forumda çok fazla kişi var Bilgihan hoca duruma göre çok doğru bir uygulama yapmış. Bu sorunu yaşayan kişilerde genelde süreç sonu sorun olmuyor sorun olan genelde nekroz siz de de öyle bir şey söz konusu değil umarım sorunsuz atlatacaksınız zaten merkeziniz de yazdıklarızdan anladığım kadarı ile gayet ilgili çok geçmiş olsun.

Evet başkan Allah var çok ilgilendiler onları biraz da yordum açıkçası ama hata da kendilerinden kaynaklı gibi olduğu için onlar da durdular konunun üzerinde .. Bilgehan hoca bu konuda tüm kliniği uyarıyordu hatta klinik yenilemesine girişmişlerdi ve de bu tarz şeyler yaşanmaması için önlemleri arttırdılar .. Bilgehan hocaya süreci foruma atmakta şüphede kaldığımı söyleyince bütün bu süreci forumda paylaşmamı ve ne yapıldığını da açık açık anlatmamı da özellikle istedi

Tiesto

• Jr. Member
  • **
Hocam ekiminiz hayırlı olsun ön çizgi gayet sık güzel olmuş o bölgeyide umarım sorunsuz şekilde atlatırsın hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkürler hocam çok sağolun
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11693.0

Tiesto

• Jr. Member
  • **
Son olarak tüm kabuklar döküldü o bölgede biraz ödem ve şişlik vardı küçük küçük noktalar oluşmuştu kabukların dibinde
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet başkan Allah var çok ilgilendiler onları biraz da yordum açıkçası ama hata da kendilerinden kaynaklı gibi olduğu için onlar da durdular konunun üzerinde .. Bilgehan hoca bu konuda tüm kliniği uyarıyordu hatta klinik yenilemesine girişmişlerdi ve de bu tarz şeyler yaşanmaması için önlemleri arttırdılar .. Bilgehan hocaya süreci foruma atmakta şüphede kaldığımı söyleyince bütün bu süreci forumda paylaşmamı ve ne yapıldığını da açık açık anlatmamı da özellikle istedi

Helal olsun Dürüst adammış Bilgehan hoca kendisini tanımıyorum ama Bu tarz biri olduğunu daha önce başkalarından da duydum.
Benim fikrim sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben dostum hayırlısı diyelim forumda çok denk geliyoruz bu soruna sorun olmuyor umarım sende de olmaz kökler deri altında olduğu için iltihap çok etkilemiyor.

Suan da zaten gayet sağlıklı görünüyor kafan
Global Moderator

Tiesto

• Jr. Member
  • **
İnşallah diye umut ediyorum bende başkan
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

Tiesto

• Jr. Member
  • **
12. Gün donör bölge
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

Cihandoğan

• Hero Member
Ekiminiz çok güzel ön çizginiz çok estetik  Maşallah donör den hiç alım yapılmamış gibi hayırlı sonuçlar almanızı dilerim

Tiesto

• Jr. Member
  • **
Ekiminiz çok güzel ön çizginiz çok estetik  Maşallah donör den hiç alım yapılmamış gibi hayırlı sonuçlar almanızı dilerim

Çok teşekkür ederim hocam saolun iyi dilekleriniz için
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Bilgehan Aydın 4400 greft saç ekimi yaş 30 (06.12.19)
« Yanıtla #23 : 22 Aralık 2019, 15:55:02 »
Geçmiş olsun   dostum  saç ekim  kullanılan aparatlar  pahallı   ve çoğu  Aparatlar  tek kullanımlıktır  çoğu  saç  ekim  merkezi  aynı aparatlarla  100 lerce  saç ekim  yapiyor   dikkat etmek lazım  sorgulamak  lszim saç  ekim   hakkıyla  yapan    5 parmak  geçmez   .    İnş  süreci  kazasız  belasız  anlatırsin .

Tiesto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 22 Aralık 2019, 16:03:57 »
Şuan halen o bölgede kabuklanma ve elimi sürdüğümde farklı bi his veriyor halen aklımdaki şüpheler duruyor ama genel olarak görüntü itibariyle iyi görünüyor çok şükür ve zor süreci atlattım sayılır.. ilk iki gün donör bölgede akıntı oldu.. yolcu yastığıyla uyumak epey zor oluyordu ve iki üç gün uykusuz zamanlar geçirdim.. genel olarak uzandığım için ödem yüzüme inmedi ama bir süre ayakta kalınca alnım şişmeye başlıyordu.. yüzü gözü şişene de denk geldim bu süreçte.. yapacak arkadaşlar kesinlikle uzanmalı.. beklediğimden daha az acı çektim bu süreçte.. ama küçük acılar batmalar kaşınmalar çok rahatsız edici seviyelere de geldi bazen.. üçüncü gün ödem azalmaya başladı birinci haftadan sonra ödem yok denecek kadar azaldı .. şuan 16. Gün halen donör bölgede kaşıntılar oluyor ama genel olarak rahatladım .. yıkama esnasında ve sonra gün içinde 10-15 dk hafif masaj yapmamı söylediler .. elime tek tük saçlar geliyor ama şok dökülme henüz başlamış değil.. genel olarak böyle bir süreç atlattım .. bu foruma ve üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum .. inanın her bir konuya ayrı ayrı yapılan yorumların her birinin faydası var Allah hepsinden razı olsun artık bende elimden geldiğince forumun aktif üyelerinden olmaya edindiğim tecrübelerle insanlara yardımcı olmaya çalışacağım.. umarım herkes gönlünden geçen güzel görüntüsüne ve sağlıklı saçlara sahip olur.. Allah herkesin gönlüne göre versin..........
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

Tiesto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 22 Aralık 2019, 16:07:09 »
Geçmiş olsun   dostum  saç ekim  kullanılan aparatlar  pahallı   ve çoğu  Aparatlar  tek kullanımlıktır  çoğu  saç  ekim  merkezi  aynı aparatlarla  100 lerce  saç ekim  yapiyor   dikkat etmek lazım  sorgulamak  lszim saç  ekim   hakkıyla  yapan    5 parmak  geçmez   .    İnş  süreci  kazasız  belasız  anlatırsin .

Eyvallah dostum teşekkür ederim .. haklısın.. insanların hayatlarındaki farklı bir dönüm noktası ve bunun farkında olarak daha dikkatli olmaları gerekiyor kliniklerin.. çok şükür ucuz atlattım ben ama bu konuda farklı farklı yerlerde ciddi problem yaşayanlar var
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

Firarist

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 22 Aralık 2019, 16:21:11 »
Geçmiş olsun inşallah o bölümde herhangibir sıkıntı çekmessiniz aynı ekibe ekimimizi yaptırmışız ben enfeksyon olayına çok dikkat ettim yağmur yağmasada şemsiyeyle gezdim araba klimasını hiç acmadım sansızlık işte hayırlısı olsun cumartesi benimde kabuk dökümüm yapıldı anladığım kadarıyla bu amelyathane bölümünü komple ayırdılar fotoğraf çekilen bölüm ilknur hanımın odasına yıkamalarda dokturun odadına çekilmiş hijyen acısından biran önce çıksada taradak saclarımızı:)

Tiesto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 22 Aralık 2019, 16:49:01 »
Geçmiş olsun inşallah o bölümde herhangibir sıkıntı çekmessiniz aynı ekibe ekimimizi yaptırmışız ben enfeksyon olayına çok dikkat ettim yağmur yağmasada şemsiyeyle gezdim araba klimasını hiç acmadım sansızlık işte hayırlısı olsun cumartesi benimde kabuk dökümüm yapıldı anladığım kadarıyla bu amelyathane bölümünü komple ayırdılar fotoğraf çekilen bölüm ilknur hanımın odasına yıkamalarda dokturun odadına çekilmiş hijyen acısından biran önce çıksada taradak saclarımızı:)

Şanssızlık işte bende dikkat etmeme rağmen böyle bişey yaşadım o süre zarfında birkaç enfeksiyon olayına daha rastladım ama sorunsuz geçenlerde vardı.. sana da geçmiş olsun asıl sabır süreci şimdi başladı bakalım ne zaman tarağımıza kavuşacaz   ::)
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Aralık 2019, 16:56:30 »
şu an ekim alanının çizgi tasarımı ve sıklık olarak güzel bir görüntüsü var ,umarım bu paralelde en güzel sonucu alırsınız hayırlı olsun.

Fhaati

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 23 Aralık 2019, 09:00:47 »
Geçmiş olsun tekrardan. Sonuçlarımız güzel olur ben Fatih  aynı gün ekim yaptırmıştık. 😄

Facebook Twitter Instagram