Şuan halen o bölgede kabuklanma ve elimi sürdüğümde farklı bi his veriyor halen aklımdaki şüpheler duruyor ama genel olarak görüntü itibariyle iyi görünüyor çok şükür ve zor süreci atlattım sayılır.. ilk iki gün donör bölgede akıntı oldu.. yolcu yastığıyla uyumak epey zor oluyordu ve iki üç gün uykusuz zamanlar geçirdim.. genel olarak uzandığım için ödem yüzüme inmedi ama bir süre ayakta kalınca alnım şişmeye başlıyordu.. yüzü gözü şişene de denk geldim bu süreçte.. yapacak arkadaşlar kesinlikle uzanmalı.. beklediğimden daha az acı çektim bu süreçte.. ama küçük acılar batmalar kaşınmalar çok rahatsız edici seviyelere de geldi bazen.. üçüncü gün ödem azalmaya başladı birinci haftadan sonra ödem yok denecek kadar azaldı .. şuan 16. Gün halen donör bölgede kaşıntılar oluyor ama genel olarak rahatladım .. yıkama esnasında ve sonra gün içinde 10-15 dk hafif masaj yapmamı söylediler .. elime tek tük saçlar geliyor ama şok dökülme henüz başlamış değil.. genel olarak böyle bir süreç atlattım .. bu foruma ve üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum .. inanın her bir konuya ayrı ayrı yapılan yorumların her birinin faydası var Allah hepsinden razı olsun artık bende elimden geldiğince forumun aktif üyelerinden olmaya edindiğim tecrübelerle insanlara yardımcı olmaya çalışacağım.. umarım herkes gönlünden geçen güzel görüntüsüne ve sağlıklı saçlara sahip olur.. Allah herkesin gönlüne göre versin..........