Merhaba arkadaşlar yaşim 37 yaklasik 2 seneden beri saç ektirmeyi dusunuyordum fakat bir turlu karar varemiyordum, bu site sayesinde (sagolsun kim kurduysa) baya bir bilgi birikiminden sonra ektirmeye karar verdim.
Bazı saç ekim merkezlerine fotograflarimi gonderdim hepsinin cevabi genel olarak sacimin cok zayif oldugu ve tepe arka bolgesini kapatacak yeterli donore sahip olamadigi seklindeydi. Hatta bir sac ekim merkezi basarisiz sonuc olacagini soyleyerek beni ret etti. Forumda takip ettigim kadariyla İlhan Hocanin ekimlerini cok begeniyordum.
Ocak 2019 da ilhan hocanin ekim merkezine giderek kendisiyle gorustum. Kendisi de bana ayni şeyleri soyleyerek onlere sıkı bir ekim yapabilecegini fakat tepe arka bolumun acik kalacagini soyledi. Aklimda hep çim adam gibi olurmuyum korkusu vardi. İlhan hocanin plastik cerrah olmasi ve donorleri kendinin alacagini soylemesi , benim İlhan hocayi secmemde etkili oldu.
7 mart 2019 gunu ekimi gerceklestirdik.igneler haricinde hic bir acı hissetmedim. İgnelerde dayanilmayacak kadar acitmiyordu.
Foruma bu kadar geç yazmamin sebebi ekimden sonraki gunlerde kafamda nekroz mu bilmiyorum bir yara oluştu , buraya koyup her kafadan bir ses cikip moralimi bozmak istemedim.
İlhan hocaya sordugumda 2 ay kadar bekleyelim o bolgede saç cikmaz ise tekrardan oraya 200 250 greft ekebilecegini soyledi. Nitekim o bolgede sac cikmadi , fakat saclarim ile ben o bolgeyi kapatabiliyordum. Fakat ilhan hoca o bolgeyi ektirelim diye israrci oldu ve yaklaşik 9 ay sonra yani gecen hafta bir revizyon gerceklestirildi 230 greft ekildi.
İlhan hocaya çok tesekkur ediyorum verdigi destekten dolayi ve ekimimden de gayet memnunum sizlere fotograflarimi paylasiyorum