Gönderen Konu: Saç ekimi 2. Gůn kafaya darbe  (Okunma sayısı 30045 defa)

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi 2. Gůn kafaya darbe
« : 30 Kasım 2016, 21:49:23 »
Merhaba arkadaşlar. Saç ekiminin sonraki günü arabadan inerken tepe bölgesinin ekim yapılan kısmını hafif şiddette çarptm.ama ağrı fazla oldu ve kanama olmadı.bunu saç ekimimi yapan kişiye sorduğumda" o çarptığın alanın hangi bölgeye etki edeceği belli olmaz ön tarafa bile etki edebilir "dedi.ve bu benim moralimi bozdu.sizce kanama olmayan hafif bir carpmanın etkisinin tepe bolgesinden on tarafa kadar uzanabilecegini dusunuyormusunuz? yorumlarınızz benim icin cok degerli arkadaslar lutfen yorum yazın.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi 2. Gůn kafaya darbe
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2016, 21:55:09 »
Birsey olacagini dusunmuyorum hocam,  carpmanin cok sert ve kanamali olmasi gerekir elinizi attiginizda kanama yada elinize kök falan gelmediyse sikinti yok hocam caninizi sikmayin ayni durum basima geldi bnmde ekimin 10.gunundeydim ve cok sert vurmustum kafami

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2016, 21:58:15 »
Tween cevapladigin icin tesekkur ederm.cok sert bir darbe dedin.orda kanama oldu mu ve sonra sac ciktimi?

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2016, 22:04:22 »
Araci düsük kotta balkon altina cektim arabadan inerken direk balkonun altindaki duvara tepe bolgesine bir vurdum ki vurdugum gibi yere cöktüm gozlerim karardi hocam...  Cok sukur kanamadi ama agrisi 2 gün oldu eger darbe heryere etki edecekse sizin yazdiginizdan var sayim olarak diyorum hocam ne tepede nede on bölumde sacimin cikmamasi gerekirdi cok sukur ki 3. Ayimdayim bi sorun yok bu yuzden evham yapmamani tavsiye ederim aslinda en kotusu stres

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2016, 22:11:16 »
Tween icimi rahatlattin hocam.tesekkur ederim.beni canimi sikan sey savi eken adamin " o carpma baska yeri etkilemis olabilir ,sikinti olursa sonradan mudahale ederiz" demesi..acikcasi bu lafi duyunca ektikleri sactan supheli olduklarini ve bunu bahane edeceklerini dusundum.bu arada tek seansta ben saymadm ama 6900 greft ektiklerini soylediler.11,5 saat surdu ameliyat

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2016, 22:34:39 »
Hocam ekiminiz cok yeni kabuklar dokulene kadar kontrol edin kabuklar dokuldugunde saclar duruyorsa ki,  kendi gorusum duruyodur ozaman korkmayin hocam tutmustur o sac...  Sizi gayet iyi anliyorum bende cok stress yaptim ama inanin gereksiz ekiminiz hayirli olsun insallah istediginiz sonuca ulasirsiniz kabuklari doktunuz mu

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2016, 22:38:10 »
Tween hocam komik gelecek ama ekimimin 56. Gunundeym.saclarin hepsi sok dokulmeyle gittigi icin bu yasadigim durum aklima geldi stres yaptm.ve hatirladigim.kadariyla kabuk dokuldukten sonra orda bir bosluk olmadi

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2016, 22:40:21 »
Baska sorun ettigim sey.ekimden sonraki 6. Gun baska sehire gidecegm icin sacimi yikayan ekimimi yapan kisi kabuklari doktu benden habersiz.bunun icin de sen simdi iyi dokemezsin dedi .sordum 6. Gun kabuk dokulur mu ? Diye o da bana sac benim isim dedi.:/

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2016, 09:27:45 »
kabuklar bazı insanlarda  5 -6  gün içerisinde dökülebiliyor hocam, forumda benden daha bilgili kişiler muhakkak vardır ama siz artık evreleri geçmişsiniz bile :) şok dökülme süreci insanın canını sıkan en kötü bölüm kafa bi garip duruyor ayanaya baktığında moralin bozuluyor falan filan ... sabredin hocam 75. günden sonra her hafta değişimleri farkedeceksiniz  ekim ile ilgili açmış olduğunuz konu var mı  yoksa bir kaç foto atsanız başka arkadaşlarda yorum yaparlar diye düşünüyorum

KirliKöpek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2016, 14:20:58 »
Merhaba arkadaşlar. Saç ekiminin sonraki günü arabadan inerken tepe bölgesinin ekim yapılan kısmını hafif şiddette çarptm.ama ağrı fazla oldu ve kanama olmadı.bunu saç ekimimi yapan kişiye sorduğumda" o çarptığın alanın hangi bölgeye etki edeceği belli olmaz ön tarafa bile etki edebilir "dedi.ve bu benim moralimi bozdu.sizce kanama olmayan hafif bir carpmanın etkisinin tepe bolgesinden on tarafa kadar uzanabilecegini dusunuyormusunuz? yorumlarınızz benim icin cok degerli arkadaslar lutfen yorum yazın.

Merhabalar, hocam eğer kanama olmadıysa, saçınızı yıkadığınızda veya daha sonra hafifçe saçınızı okşadığınızda elinize saç telleri görünür şekilde kökleriyle birlikte gelmediyse bir şey olmaz, kök kaybı yok demektir. Kafanızı bir yere çarpmanıza gerek yok, ekim esnasında da yanlış ekimlerde kanama oluyor ve genelde kanama olan yerde kök kaybı yaşanıyor. Ekimdeki kayıp yüzdesi buradan geliyor. Ancak lütfen yanlış anlamayın, kime ekim yaptırdınız bilmiyorum fakat hocanın beyanatı aşırı derecede saçma olmuş kafanın arka tarafının çarpması sonucu önde saç çıkmaz demek resmen bir kılıftır. Burada hoca demek istiyor ki, yarın öbür gün önlerde saç çıkmaz ise çarptığın kafayı bahane ederim diyor. Hocam doktor diye hepsini üst düzey etik ve ahlaka sahip insanlar sanmayın lütfen, doktorunda dolandırıcısı çok maalesef hem de azımsanmayacak bir oranda, siz burada ismini de zikrederseniz çok memnun oluruz. Bu arada ben bu yorumu saç ekimi yaptırmış biri olarak size yazıyorum. Saygılar..
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 14:22:54 Gönderen: KirliKöpek »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Aralık 2016, 14:55:13 »
dünya kadar yabancı frumda arastırma yaptım ekımden sonra okadar kafasını carpan ınsanın bır tanesının bıle sorun yasadıgını gormedım surec sonunda ıcınız rahat olsun ama doktorunuzun söyledıklerı bıraz supelı alakasız bır acıklamayla yaptıgı bır hatanın farkında olup kılıf uydurmus gıbı olmus .. umarım sonucunuz guzel olur ve mutlu olursunuz .
Global Moderator

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Aralık 2016, 16:58:51 »
Kirli kopek degerli yorumun icin tesekkur ederm.isim vermek istemem sonucu beklemek istiyorum.ondan sonra isim veririm aksi bir sonucta.ayrica ekimi yapan kisilerde doktor yoktu.ama instagramda 25 bin takipcisi olan ve genelde guzel sonuc alinmis bir merkez

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2016, 16:59:20 »
Tween cevaplar icin tekrardan tesekkir ederim .

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Aralık 2016, 17:00:41 »
Hintell yorumun icin tesekkur ederim.bakalim sonuc ne olacak

Lebron33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları