Açık konuşacağım. iohair in paylaşımları bende fazlasıyla reklam algısı uyandırdı. Bunun sebebi de, ekim yaptıran herkesin ilk mesajının çok uzun ve detaylı olması, İmlâ kurallarının son derece düzgün olması ve hepsinde greft yerine graft yazılmasıydı. İohair in forumu takip ettiğini söylemişti bir dostumuz. Belki de klinik, sitedeki paylaşımları yapma konusu karşılığında indirim yapiyordur ve ilk metinler tek kalemden cukiyodur. Hiç kimseyi suçlamıyorum, bunun kesin böyle olduğunu söylemiyorum. İddia etmiyorum. Bu yalnızca bir düşünce. Böyle değilse konu sahiplerinden de peşinen Özür dilerim. Elif hanımı araştırdım. Gerçekten asmed de 6 yıl çalışmış. Mutlaka Koray hocadan birseyler öğrenmiştir. İohair in forumdaki konularını tek tek inceledim. Ekim prosedürleri asmed ile neredeyse birebir aynı. Açık konuşayım mı gidip görüşmeye çekiniyorum çünkü Elif hanım ın beni ikna etmesinden korkuyorum
saç ekiminin ciddi bir cerrahi operasyon olduğunu ve mutlaka cerrah tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şimdi kalkıpta iohair de ektirsem kendimle çelişmiş olurum
ama ilgiyle takip ediyorum bu kliniğin ekimlerini