Arkadaşa zaten ekim merkezinin ismini söyledim özelden numaranı ver yada veriyim yazmadım irtibata geç dedigim burdan yaz düşünüyosan gerekli detayı veriyim demek istedim bu ekim merkezini hem istanbulda hem ankarada yerleri var ben illa git oraya ektir demiyorum sen diyosu ki kendi ekimin basarisiz olursa memnun kalmazsan nolcak bi sonuçlansin oyle oner diyosun zaten oraya tek ektiren ben degilim googleye yazarsan ayni yerde ekim yaptiran memnun kalanlari gorursun her hocanin basarisiz ekimi oluyor ben bi arastirsin bi baksin diye ismini yazdim zaten bide gonderdigin linke bakdim ordaki arkadaşada emphaire bi bak istersen yazmisim sen konuyu ya cok yanlş anladin yada başka yerlere çekiyosun çözemedim seni merkez ismini vermişim siteyi soylemisim araştirir bakar burda kimse çocuk degil onun bunun lafiyla direk gitsin ektirsin ilk önce araştirir neyse kardeş uzatmaya gerek yok inşallah butcesine göre bir yer bulur ektirir ve memnun kalir ve inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Mert kardeşim sen kendin daha saç Ekim’in sonuçlanmadan kimseye yer önerme . Diğer arkadaşa katılıyorum forumda tavsiye isteyen herkese empahaır i öneriyorsun . Ben ektirdim yardımcı olayım diye . Kendi paylaştığın yorumları bir kontrol et istersen . Saç Ekim’i yaptırıp 15 gün sonra emphair hakkında yorum istiyorsun . 1 ay sonra önüne gelene empahaır hakkında yardımcı olacağını yazıyorsun. Daha kendin firma hakkında bilgin yokken niye önüne gelene yardımcı olmak istiyorsun . Kusura bakan ama bunda art niyet ararım.
Bırak herkes kendisi karar versin vebali ağır olur sonra .
Ben a firmasına ektirdim konumu inceleye bilirsin dersin isterse bakar takibe alır . İyi forumlar .