Arkadaşlar bu forumu kuran ve yöneten ekibe ayrıca tüm üyelere teşekkürlerimi sunarak hikayeme başlıyorum.
34 yaşındayım.
23 yaşından beri vertex bölgesiye başlayan genetik dökülmemde son durum resimlerde olduğu gibi. son 2 senedir ön taraflardan da dökülmeler başladı.
Nerdeyse 4 sene olucak finasterid kullanıyorum. Faydası olduğunu düşünüyorum bence dökülmeyi yavaşlatıyor, eldekini olabildiğince tutmaya çalışıyorum.
Saçlarımı hiç kısa kestirmedim hep ortalamanın üstünde bi uzunluğu var ve topik ile kapatıyorum.
Değerli hocalarım sizden tavsiye istediğim konu şu..
4000 tl nakitim var. bunun üzerine biraz çıkabilirim gaza gelirsem. Edirne de oturuyorum. Tekirdağ dan Mustafa Kurt yada Ankara dan bir saç ekim merkezine ekim yaptıracağım. Bu konuda sizin tavsiyenize çok ihtiyacım var. İstanbul istemiyorum. Ayrıca benim için önemli kısım vertex bölgesi. Biliyorum bu alan zormuş ama sizler inceleyip düşüncelerinizi söylerseniz ona göre umut bağlıcam. Gerekirse ön tarafa hiç müdehale ettirmeyebilirim zaten bütçe kısıtlı. Fue ya da DHI benim için farkeder mi. Tepe bölgesini kapatabilirsem önlerden hiç açık vermem çünkü saç şeklimi ona göre yapıyorum.
Son olarak donör alanda saç uzun olduğu için sağlıklı yorum yapamayabilirsiniz farkındayım