Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası kullanılıcak ilaçlar  (Okunma sayısı 3486 defa)

burock28

• Jr. Member
  • **
Saç ekimi sonrası kullanılıcak ilaçlar
« : 20 Aralık 2019, 18:59:13 »
Arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü yani 11.12.2019 gübü ekim yaptırdım yarın da inşallah kabuk dökümü olacak bundan sonra ekilen ve kendi saçlarım için kullanabileceğim şampuan vitamin vs gibi önerileriniz nelerdir temin edip kullanayım bundan sonraki süreçte saçlarım ince tel çabuk yağlanıyor günlük yıkama ihtiyacı duyuyorum günde 1 kez sabahları kullanabileceğim en iyi şampuan nedir benim için? Ekstra olarak l donörün toparlanması vs içinde önerilerinize açığım teşekkür ederim şimdiden...

burock28

• Jr. Member
  • **
Ynt: EKİM SONRASI KUŞLANILACAK ÜRÜNLER HK. YARDIM
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2019, 19:54:04 »
??

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2019, 20:35:14 »
Nature's Supreme markasının multivitaminini tavsiye ederim, şampuan olayına gelince de bioxcin'i tavsiye ederim formülü yenilenmiş bu arada bioxcinin internet sitelerini bi inceleyim dedim orda gördüm son tahlilde nature's supreme'nin mutivitamini erkekler için olanı ihtiyacınızı karşılayacaktır.
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2019, 22:23:00 »
Nature's Supreme markasının multivitaminini tavsiye ederim, şampuan olayına gelince de bioxcin'i tavsiye ederim formülü yenilenmiş bu arada bioxcinin internet sitelerini bi inceleyim dedim orda gördüm son tahlilde nature's supreme'nin mutivitamini erkekler için olanı ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Teşekkür ederim cevabınız için inceliyorum hemen 👍

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2019, 22:29:15 »
Vitamin olarak biotin ve perfectil kullanabilirsin veya xpecia var içeriğinde biotin zaten mevcut. Bunlarin disinda finasterid var ama yan etkileri mevcut araştırman gerekir, kullanırsan finasterid+biotin+multivitamin(perfectil, priorin vs.) Kullanabilirsin. Forumda cok konu var bunlarla ilgili biraz arastirsan cozersin işi.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2019, 22:30:50 »
Şampuanlarda da iceriginde sls sles paraben alkol olmayan şampuanları kullanabilirsin.

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2019, 23:29:48 »
Avesin şampuan  avesin serum ve trichoplus vitamin ilacı tavsiye ederim

Veli344

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimi sonrası kullanılıcak ilaçlar
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2019, 01:58:05 »
Biotin, çinko, folik asit, corasprin ( dr danışılmalı ), finas..
Saç Ekimi Sonrası Tedavim
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Corasprin 81 mg haftada 3 defa
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir
Sebamed Saç Dökğlmesine K Şampuan

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 24 Aralık 2019, 21:39:48 »
Teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar 👍

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2019, 22:15:28 »
Bu sorulara aslında en güzel cevabı doktorun verecektir. Mesela ekimden önce tahlil yapmışsındır, bazı vitamin değerlerin eksevimlir, ona göre tavsiyede bulunur.

Benim doktorum (Muttalip Keser) ekimden sonra 3-4 ay Xpecia kullanmamı istedi. Ayrıca ilk ay bebek şampuanı kullanmamı da istediler klinikte. Sonrasında ben Davines Purifying'e geçtim. Bendeki kepek sorununu bir tek bu şampuan çözüyor, o nedenle.

Genel olarak ise protein ağırlıklı beslenmeni, bol su içmeni, uykuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Ben spor yapıyormuş gibi protein aldım ilk zamanlar, donör bölgem çok hızlı iyileşti, katkısının olduğunu düşünüyorum.

Pelayo Morilla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2019, 14:16:05 »
Doktorum evocapil ve minoxil kullanmamı tavsiye ettin. Ekimin 18. Günündeyim ve 10. Günden itibaren bunları kullanıyorum.
Yeterli midir sizce ekstra bisiler kullanmama gerek olur mu ?

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 27 Aralık 2019, 00:55:17 »
Şampuanlarda da iceriginde sls sles paraben alkol olmayan şampuanları kullanabilirsin.
naptın kardeşim hangi şampuanı kullanıyorsun şu anda

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2019, 07:30:48 »
naptın kardeşim hangi şampuanı kullanıyorsun şu anda
Dostum ekim yaptırdığım klinik 5 ay bebe sampuani kullanmamı zorunlu kıldı. sebamed bebe sampuani kullanıyorum şu anda. Sonrasına bakacağım ama davines energizing mantikli geliyo bana.

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2019, 14:14:10 »
Ben şuan sawpoo şampuan hair forte sprey(günde 1) ve xpecia tablet kullanıyorum(günde 2) yeterli mi sizce

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2019, 14:20:56 »
Ben şuan sawpoo şampuan hair forte sprey(günde 1) ve xpecia tablet kullanıyorum(günde 2) yeterli mi sizce
Vitamin olarak d vitamini eklenebilir vitamin eksikliği varsa. Sac ekiminden önce sawpoo yu kullanıyordum ben, iyi bi şampuandir, içeriğinde saca zararlı bir kimyasal yok.

Facebook Twitter Instagram