Dostum saçlar çok güzel gelişmiş, yüz tipin de uygun kısa da kestirebilirsin bence gayet doğal duruyor. Saçlarını ne sıklıkla yıkadın ve konazol kullandığını söylemişsin ekim sonrası da devam ettin mi buna? Ben de kepek için kullanmayı düşünüyorum da.
Teşekkürler dostum, ekimden önce 4 kutu Xpecia tablet bitirdim fakat toplam 6 ayda bitirdim. Bittikten yaklaşık 4 ay sonra saç ekimine gittim. Bu süreçte ektirene kadar Konazol şampuan kullandım, özellikle hiç yıkamadım sadece duş alırken kullandım. Ekimden sonra Şahin hocanın verdiği ilaçları kullandım. 1. aydan sonra Prozinc Plus kullanmaya başladım. Xpecia toplam 3 paket yeni bitti. Ve ayrıca Solgar'ın Sarımsak Yağı hapını kullanıyorum, herhangi bir yan etkisi, ciğerde birikme gibi bi durumu olmadığı için sürekli kullanmayı düşünüyorum. Şahin hocanın önerdiği Prozinc Plus şampuanı Xpecia ile birlikte kullanılınca gerçekten etkili oluyor. Bu süreçte hala yaptığım gibi telefonuma hatırlatıcı program kullanarak günde 3 litreye yakın su tükettim. Detayları hem sen hem de merak eden arkadaşlar için paylaştım, umarım yararlı olur.
Saç ekimine gitmeden 6 ay önceden saç köklerini güçlendirmek ekim açısından çok önemli bir şey, olası kayıp ihtimalini düşürüyorsunuz. Ekim ekibine daha kolay ve verimli bir ekim yapmasına olanak sağlıyorsunuz. Güçlü saç dokularının ekim esnasında zarar görme ihtimali düşüyor. Ekim yaptıracak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.