Gönderen Konu: Ümit hastenesi 18 Aralık 2019 Dr. Mehmet Sezgin 2500 greft yaş 40  (Okunma sayısı 11790 defa)

Kay1

• Jr. Member
  • **
Birader gerçekten 2500 kökmü ekildi?. Sanki daha fazla gibi geldi bana. Maşallah çokta güzel duruyor. Inşallah sonunda mutlu olursun. Bazı ekimlerde 3bin 5 bin varmı diye sorulur ama bu ekim sanki denilenden fazla gibi.
Dostum 2500 ekildi belki biraz daha az da olabilir ama inan daha fazlası yok. Hatta bazı arkadaşlar bu açıklığıma 2500 çok az dediler en az 4000 olması gerektiğinide yazan oldu. Tabi bilemiyorum artık çıkınca göreceğiz sonuçları.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum 2500 ekildi belki biraz daha az da olabilir ama inan daha fazlası yok. Hatta bazı arkadaşlar bu açıklığıma 2500 çok az dediler en az 4000 olması gerektiğinide yazan oldu. Tabi bilemiyorum artık çıkınca göreceğiz sonuçları.
ekimin güzel olmuş saçların bir  çoğu çıkacaktır diye düşünüyorum tabi 5 ayda genelde ekimin başarısı kendini belli ediyor.... Bazıları çok erken 10 ayı bekle desede 5 aydan sonra hacim artışı ve yüzde 5 lik bir artış daha oluyor..... 8 ayda saçlar tam oturuyor..... Ekimin başarısında 2 unsur çok önemli 1.... Ekimi yapan kişinin tecrübesi yani ustalığı 2.....saçın kalitesi...... 1 yoksa 2 işe yaramaz 2 yoksa 1 işe yaramaz yani istenilen sonuç alınmaz

Kay1

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bugün 40.gün şok dökülme çok yaşamadım tek tük banyo sırasında hala dökülüyor ne kadar devam eder fikrim yok. 40.gün fotoları ekliyorum sizce gidiş ne halde? deneyimli arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim.

Karakutu

• Hero Member

Birader bu kesinlikle 2500 değil daha fazla, şanslısın bence herşey de yolunda görünüyor.Biraz daha sabır.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Birader bu kesinlikle 2500 değil daha fazla, şanslısın bence herşey de yolunda görünüyor.Biraz daha sabır.
Teşekkür ederim bakalım umarım iyi olur.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Slmlar bugun 60.günüm süreç iyi gibi ama eminde olamıyorum daha çok erken fakat küçük küçük çıkışlar başladı sanki. Bu arada şok dökülmem çok fazla olmadı 10 gün kadar sürdü sonra bitti.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ümit hastenesi 18 Aralık 2019 2500 greft
« Yanıtla #37 : 25 Şubat 2020, 16:05:22 »
70.gün fotoğrafları ilerleme daha erken olduğu için farketmiyorum. Sadece sanki yeni çıkanlar uzadılar gibi çok şok dökülmem olmadı belkide ondandır. Sizce?

Kay1

• Jr. Member
  • **
Herkese slm 73. Günüm açık havada bir kaç foto çektim gündüz. Güneş altında ya da asansörde açıklık çok fena gözüküyor:)) fotolara bakınca yakınlaştırdığım zaman yeni yeni küçük çıkışlar ve saç telleri gözüküyor daha süreç için çok erken olduğunu biliyorum kişiden kişiye değişiyor ama genelde 90.gün başladığı yazıyor forumda. İlaç olarak tek solgarın 1000mg lik biotin kullanıyorum başka herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Süreç hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Dikkatimi çekti genelde hep bilindik doktorlar ya da merkezler hakkında yorumlar yazılıyor sitede sanırım o merkezlere yaptıran arkadaş sayısı çok daha fazla belkide ondandır.

Önder12

• Jr. Member
  • **
Hocam belli doktorların ekimine çok yorum geldiği doğrudur. belli ekimciler daha çok takip ediliyor. Ben de genelde şahin çeliği takip ediyorum kendi ekimimden dolayı. Dökülen saçlarınız homojen dökülmüş inşaallah çıkan saçlar da homojen çıkacaktır. bence 1 ay sonra güzel süreç başlar 2 aya kadar da gözle görülür değişimler olacaktır. Tabi henüz erken.

Kay1

• Jr. Member
  • **
91. Gün son fotoda sağ tarafımda apse gibi birşey çıktı saç ucu gözüküyor çıkmaya çalışıyor. Kıl dönmesi gibi oldu aynısından kafamın ortasında da bir tane var ellemiyorum acıyor dokununca. Sizce patlatmalımıyım yoksa kendisinin çıkmasını beklemek lazım?

Kay1

• Jr. Member
  • **
Selamlar 120. Gün güncellemesi sizce nasıl ilerleme süreci?

Siddhartha

• Hero Member
Gidisat iyi ama bu aciklik icin 2500 sanki yetersiz gibi geldi bana
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Kay1

• Jr. Member
  • **
Gidisat iyi ama bu aciklik icin 2500 sanki yetersiz gibi geldi bana
Yorum için teşekkür ederim. Az geleceğini söyleyen başka arkadaşlar var. Doktora göre de yeterli olacaktır dedi. Sanırım bekleyip öğreneceğiz...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenler çıkacak gibi ama seyrek kalabilir.

Facebook Twitter Instagram