Gönderen Konu: Ümit hastenesi 18 Aralık 2019 Dr. Mehmet Sezgin 2500 greft yaş 40  (Okunma sayısı 11781 defa)

Kay1

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ümit hastenesi 18 Aralık 2019 Dr. Mehmet Sezgin 2500 greft yaş 40
« Yanıtla #15 : 25 Aralık 2019, 14:53:44 »
dostum herkesin bunyesi farkli. o yuzden de  kabuk dokum sureleri de  farkli olmasi normal. gunde 3 litre civarinda su icmen lazim. sekeri tuzu yagli yiyecekleri azalt. yesillik ye bol bol. ben gunde 2 bağ yesillik yiyorum.  bir de  dilinin altinda morluklar var mi veya kan damarlari sismis ve koyu mu? eger öyleyse parmaginla masaj yap o morluklar dagiliyor. gun icerisinde yine morluklar birikir. yine masajla dagit. yani bi anlamda  vucudun ödem atmasina yardimci oluyorsun masajla. tabi baş ve boynun uygun bolgelerine de  masaj yapmayi unutma.
Tamamdır dikkate alıcam teşekkür ederim

Kay1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 27 Aralık 2019, 13:49:59 »
Arkadaşlar bugün 10.günüm fotoğrafları yolluyorum kabuk dökme olayında emin değilim genelde 10.gün dökülüyor diye biliyorum ama kafamda kabuk var mı yokmu anlayamıyorum sarı sarı küçük şeyler var. Ama elime gelen ya da gözüken bariz kabuk göremiyorum Doktorum 14.günden itibaren başlarsınız 3. Hafta hepsinin dökülmesi lazım dedi. birde yıkamaları günde tek e düşürün demişti (45dk.önce bepanten yapıyorum) resme bakarak yorum yaoabilirmisiniz? Bunlar kabuk mu yoksa daha birşey yok mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Aralık 2019, 14:00:15 »
Kafandakiler kabuk dostum doktorun 14 günde kabukları sök dediyse 14 günde dökersin normal her şey
Global Moderator

Kay1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 27 Aralık 2019, 14:06:13 »
Kafandakiler kabuk dostum doktorun 14 günde kabukları sök dediyse 14 günde dökersin normal her şey
Tamamdır tüm izlediğim video ve kaynaklarda 10.gün döküm işlemine başlanmalıdır yazınca süreci uzatmayayım bir sıkıntı çıkmasın diye sormak istedim. Sabırlıyımdır aslında sadece herşeyi atlamadan tam doğru yapmak istiyorum. Gidişattan memnunum sadece donör tarafı hala zorluyor orda kabuklar oluştu elimde hep orda az zonklamalar var. Ama asıl merak ettiğim ekilen yerde kabuk dökme sonrası görüntü. Öndeki o kırmızı yer endişelendiriyor beni. Kabuk dökümü sonrası daha net belli olurmuş sanırım.

Kay1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 30 Aralık 2019, 23:35:48 »
Arkadaşlar merhaba bugün 13.günüm ilk kabuk dökmemi gerçekleştirdim ama önlerde biraz daha kaldı onuda yarın öbürgüne dökerim heralde fotoları ekliyorum özellikle lambanın direk altında ve de flaşlı çektim yorumlarınızı bekliyorum nasıl Kabuk dökme öncesi daha iyi gözüküyordu sanki kabuk değil yeni ekilen saçları döktüm gibi geldi herkes aynı korkuyu yaşıyor heralde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Aralık 2019, 23:44:13 »
Bir sorun yok kabuklarla birlikte kabuklara yapılmış saç telleride dökülür hayırlı olsun
Global Moderator

Kay1

• Jr. Member
  • **
Bugün 15. Gün tüm kabukları döktüm flaşlı çekim yaptım sanki kabuklar dökülmeden daha fazla saçım varmış gibi gözüküyordu bu fotoları çekince biraz moralim bozuldu sanki çok açıklık kalmış gibi ama tabi eminde olamadım siz ne dersiniz?

Kay1

• Jr. Member
  • **
Herkese merhaba bugün 23.günüm fotoları ekliyorum sizce ne durumda? Şok dökülmem başlamadı daha hergün 1 defa yıkıyorum kabuk dökerken ki gibi ovalayarak yıkamaktayım. Daha çok erken biliyorum 10.aya kadar bekleyeceğim ama forumdaki arkadaşlar daha saçlar çıkmadan ilerde nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorlar sanırım bu da  tecrübe ve çok kişinin sürecini takip eden arkadaşlar. Yorum yaparsanız sevinirim herkese sağlıklı saçlar dilerim.

Cihandoğan

• Hero Member
Şok dökülme az da olsa başlamış alan geniş ekilen saçlar çıkarsa eğer beklentiniz fazla değilse mutlu olursunuz.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme az da olsa başlamış alan geniş ekilen saçlar çıkarsa eğer beklentiniz fazla değilse mutlu olursunuz.
Yorum için teşekkür ederim yani beklentim tabiki herkes gibi açık olan ön bölgenin kapanması. 2500 kök ekildi eski fotomuda koydum umarım istediğim şekilde olur

Sekogok

• Full Member
Bence açık alana göre ekim gayet sık olmuş tabi en son eklediğiniz resimde şok dökülme biraz götürmüş inşallah sonuç güzel olacak.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Bence açık alana göre ekim gayet sık olmuş tabi en son eklediğiniz resimde şok dökülme biraz götürmüş inşallah sonuç güzel olacak.
Valla şok dökülmeyi ben anlamadım elime gelen saç yok belki yıkarken banyoda dökülmüş olabilir ama fark edemedim. Bazı videolarda millet saçına arkadan öne eliyle yapınca kırık kırık saçlar dökülüyor. Bende hiç öyle bir durum yok ne baston le se L şeklinde bir dökülme olmuyor belkide 30.gün falan başlar

Kay1

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bugün 27.gün bu resimdekiler şok dökülme belirtisimi sizce? Bugün başladı banyo sonrası farkettim.

nkan

• Yeni üye
  • *
evet bunlar şok dokulme.  hem duz  hem de  J seklinde dokulme goruluyor.

Karakutu

• Hero Member
Birader gerçekten 2500 kökmü ekildi?. Sanki daha fazla gibi geldi bana. Maşallah çokta güzel duruyor. Inşallah sonunda mutlu olursun. Bazı ekimlerde 3bin 5 bin varmı diye sorulur ama bu ekim sanki denilenden fazla gibi.

Facebook Twitter Instagram