Gönderen Konu: Ümit hastenesi 18 Aralık 2019 Dr. Mehmet Sezgin 2500 greft yaş 40  (Okunma sayısı 11776 defa)

Kay1

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar merhaba ekimim dün gerçekleşti 2500 graft ekildi. Yalnız ince telliymiş o biraz canımı sıktı tek ve çift greft çıkmış. Fotoğrafımı ekliyorum tecrübeli arkadaşlardan yorum istiyorum. Ekim aşaması sırasında biraz ön orta bölgemde kanama oldu bittikten sonra resimde de görünüyor morluk oldu doktor aspirin verdi sabahları iç dedi sanırım oranın kan dolaşımının düzelmesi için. ilk resim dünden diğeri bugün sabah sanki biraz daha azaldı oradaki morluk. Doktorumla irtibat halindeyim sizce ekim nasıl gözüküyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Herkese bu zor süreçte başarılar dilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
öncesi halini de ekle lütfen konuya
Global Moderator

Kay1

• Jr. Member
  • **
Bu da önceli halim.
Sonuncu resim yağlı saç ve flaşlı çekim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ön orta sık ekılmış ama tepe seyrek

bu tip dökülmelerde tepeye seyrek ekmektende on ortaya daha yogun ekmek daha mantıklı zaten çok bir işe yaramıyacak barı on orta sık olsun

2 seans da tepeye yapılsın.

ekım genel anlamıyla sorunsuz gözüküyor ön çizginde makul hayırlı olmasını dilerim
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgin güzel ama bu planlamayı mantığım pek almadı. Greft sayısı az, açık alan çok geniş. Öncelik tamamen ön taraf olmalıydı. Ekiminiz hayırlı olsun.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Ön çizgin güzel ama bu planlamayı mantığım pek almadı. Greft sayısı az, açık alan çok geniş. Öncelik tamamen ön taraf olmalıydı. Ekiminiz hayırlı olsun.
Aslında planlama başta 2000 in yeterli olacağıydı ben 500daha olmasını istedim ama doktorum 2500 olursa öne o kadar ekecek bölge olmadığını ekebileceği kadar ekeceğini artanlarında ortalara doğru olabileceğini söyledi.

Kay1

• Jr. Member
  • **
Bu arada ekim sırasında kanama olduğunu yazmıştım morarmıştı orası doktor hergün aspirin kullan dedi. Şimdi sitede gezinirken nekroz diye bir şeye rastladım benimki nekroz olabilir mi arkadaşlar panik yaptım ekimim ilk sayfada var oradan bakabilirsiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
nekroz degıl ekım sırasında kanama olur zaten dostum bır sorun yok
ekımden sonra ki günler  kanama olursa sıkıntı
Global Moderator

Kay1

• Jr. Member
  • **
nekroz degıl ekım sırasında kanama olur zaten dostum bır sorun yok
ekımden sonra ki günler  kanama olursa sıkıntı
Teşekkür ederim morluk azaldı ama yinede tam geçmedi ilk fotoma bakarsanız alan daha büyük sanki küçüldü bugün o alan ama hala var gibi doktorda hergün için bebe aspirini içim ve foto atın bana yazınca korktum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ben bır problem göremedım ekım alanında
Global Moderator

Kay1

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ümit hastenesi 18 Aralık 2019 Dr. Mehmet Sezgin 2500 greft yaş 40
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2019, 12:52:20 »
Herkese merhaba bugün 7.günüm son 2 gündür arka donör bölgemde acayip yanma, batma ve ağrım oluyor arvelese başladım çok fayda etmesede ara ara hafifliyor özellikle geceleri ve sabah erken saatde oluyor. Forumu okuduğum kadarı ile normal bir süreç ama sıkıntı verdi valla 2 gündür. Bugün doktora gittim ağrı çoksa diye jetex  adlı kremi verdi bu anastezik özelliği olan kremmiş orayı uyuşturur rahatlatır dedi ama kullanıp kullanmama konusunda şüpheliyip forumda daha önce hiç rastlamadım donöre böyle krem kullanan. Birde coraspirin verdi 100 lük bunu hergün 1tane kullanın dedi. Ekim sırasında önde bir kanamam oldu ve morluk söylemediler ama sanırım nakroz dan şüphelendiler bence acaba dedim ondan mı aspirin verio ama bugün yok iyi gözüküyor kurtarmışız önü dedi doktor. Birde ekilen bölgemde kabuk yok daha 7 gün oldu 14.gün döküceksiniz dedi doktır. Fotolarımı koyuyorum yorum gidişat hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Kay1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2019, 13:08:13 »
Apranax fort 550 mg al ondan 2 tane ağrı kesilir 20 dakika içinde
Agrı olması normal saç ekimi sürecinde sağlıklı görünüyor
Hintell senin önceki yorumlarımdan apranax forte yi okumuştum ama daha önce kullandığım zaman midemde ağrı yapmıştı diye ona yanaşmadım. Birde fotoma dikkatli bakınca ön ortadaki renk farkı sanki hafif mor gibi orası hala kafamda soru işareti oluşuyor hernekadar doktor kurtarmışız desede sanki orda leke oluşmuş gibi. Yoksa benmi acaba kuruntu yapıyorum bilemedim. Birde forumda genelde 10 günde kabuk döküyor millet bende 7 gün oldu ama daha kabuk yok gibi sanki hergün 2defa bepanthol artı yıkama yapıyorum. Şampuan yıkamada çok narin yapıyorum ve ayrıca bepanthol de kalıyor arada tam gitmiyor onla bir alakası olabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Aralık 2019, 13:12:06 »
Kafan sağlıklı bir sorun görünmüyor.

bepanthol kalan kaldın zorlama nemlendirici krem zaten deri emer onu.
Global Moderator

Kay1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 25 Aralık 2019, 13:13:09 »
Kafan sağlıklı bir sorun görünmüyor.

bepanthol kalan kaldın zorlama nemlendirici krem zaten deri emer onu.
Tamamdır çok teşekkürler Hintell
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2019, 13:16:00 Gönderen: Hintell »

nkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 25 Aralık 2019, 14:42:20 »
dostum herkesin bunyesi farkli. o yuzden de  kabuk dokum sureleri de  farkli olmasi normal. gunde 3 litre civarinda su icmen lazim. sekeri tuzu yagli yiyecekleri azalt. yesillik ye bol bol. ben gunde 2 bağ yesillik yiyorum.  bir de  dilinin altinda morluklar var mi veya kan damarlari sismis ve koyu mu? eger öyleyse parmaginla masaj yap o morluklar dagiliyor. gun icerisinde yine morluklar birikir. yine masajla dagit. yani bi anlamda  vucudun ödem atmasina yardimci oluyorsun masajla. tabi baş ve boynun uygun bolgelerine de  masaj yapmayi unutma.

Facebook Twitter Instagram