Saç Ekimi Sonuçları
selamlar donör çok yıpratılmamış, ekim de güzel gözüküyor inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız fotoğraf paylaştığınız sürece bu ekimi takip edeceğim.
Hocam bende 4 temmuza Ozgur Nalbant a rnadevu aldim Fotoğrafları eksik etmeyin. Sonuç kesinlikle çok güzel olucak
Mecburen yaza seçtim. Ardahanda öğretmenim. Ozgur hocanın ekimlerini uzun zamandır takipteyim. Kesin kararımı verdim. Size sormak istediğim yakınlarda otel var mı? Bandaj çıktıktan sonra şapka takabiliyor muyuz?
Hayırlı olsun. ne kadar ödediniz acaba
Alıntı yapılan: keskin55 - 30 Mart 2017, 17:08:23Mecburen yaza seçtim. Ardahanda öğretmenim. Ozgur hocanın ekimlerini uzun zamandır takipteyim. Kesin kararımı verdim. Size sormak istediğim yakınlarda otel var mı? Bandaj çıktıktan sonra şapka takabiliyor muyuz?bende ögretmenm özgur beyi dşünyrm.. 5372963943 konuşalımOlur hocam haberleşelim hep Vallahi temmuzda ektiricem ben bu yaz tatil falan yapamicaz gibi ama şu sac sorununu çözeyim yeter ki
Bence gelişme çok güzel şu ana kadar ama tam sonucu görmek lazım kardeşim 6-7 ay dolsun yüzde 80 netice ortaya çıkıyor o zaman daha detaylı yorum yapabiliriz