Gönderen Konu: DR Özgür Nalbant 2771 Greft  (Okunma sayısı 21152 defa)

DMX_GOON

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR Özgür Nalbant 2771 Greft
« Yanıtla #16 : 06 Mart 2017, 13:56:15 »
en kısa zamanda özgür beyle görüşmeye gidicem bana da yavaş geldi.inşallah bi sorun yoktur.

soranadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Mart 2017, 19:45:19 »
Denizlili bir kaderdaşın olarak önce herşey gönlünce olsun diyorum kardeşim. Hangi teknikle ekildi ve kaç yaşındasın? Tekrar geçmiş olsun.

DMX_GOON

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Mart 2017, 20:38:28 »
90 liyim hocam.micromotor ve lateral slit denilen yontemle ekildi.insallah hocam hepimizin gonlunce olur.

DMX_GOON

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Mart 2017, 09:34:35 »
Tavsiyelere açığım arkadaşlar hatta geç gelişim gösterip güzel sonuç alanlar varsa onların tavsiyeleri çok işime yarayabilir..

Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2017, 09:36:51 Gönderen: DMX_GOON »

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Mart 2017, 16:53:31 »
kardeşim ekimden önceki uzun saçlı halinin fotoğrafı var mı ?

DMX_GOON

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Mart 2017, 08:53:22 »
kardeşim ekimden önceki uzun saçlı halinin fotoğrafı var mı ?

Biraz eski ama bunu bulabildim hocam.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Mart 2017, 09:07:00 »
Kardesim ekimin hhayırlı olsun.
Dr.nalbant ın Ekimleri genel anlamda mutlu son ile bitiyor.
Ekimin lateral Slit değil, sanırsam sagital Slit tekniği ile yapılmış.Sanıyorum ki, şok dökülmen çok olmamıs, benim Ekimde seninkine benZiyor aslında, üstelik greft olarak 2 kat greft ekilmesine rağmen Ekim sonrası yoğunlukları aşagı yukarı aynı.
Slit tekniğinden mi, şok dökülmenin az olmasından mı , ekimin başarısızlığından mı bilmiyorum ama Benin 3. Aydaki halim ile 4,5 aydaki durumum hemen hemen aynı.. diplere baktığımda Yen'i çıkışta gözlemlemiyorum hatta.
Forumda beyoğlubeyi isimli arkadaşın ekimini incele 10.aydan sonra gelişme gösterdi.Yani 6.-7. Aya kadar ataklar yawas ilerliyebiliyor.. çok dert etme zaten mevcut durumun kırpılmış tavuk gibi parça parça degil, homojen bir seyreklik var.
6. Aya kadar beklenti içine giripte yorma psikolojini, erken çıkarsa da mutluluk karın olsun..

DMX_GOON

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Mart 2017, 09:28:09 »
Kardesim ekimin hhayırlı olsun.
Dr.nalbant ın Ekimleri genel anlamda mutlu son ile bitiyor.
Ekimin lateral Slit değil, sanırsam sagital Slit tekniği ile yapılmış.Sanıyorum ki, şok dökülmen çok olmamıs, benim Ekimde seninkine benZiyor aslında, üstelik greft olarak 2 kat greft ekilmesine rağmen Ekim sonrası yoğunlukları aşagı yukarı aynı.
Slit tekniğinden mi, şok dökülmenin az olmasından mı , ekimin başarısızlığından mı bilmiyorum ama Benin 3. Aydaki halim ile 4,5 aydaki durumum hemen hemen aynı.. diplere baktığımda Yen'i çıkışta gözlemlemiyorum hatta.
Forumda beyoğlubeyi isimli arkadaşın ekimini incele 10.aydan sonra gelişme gösterdi.Yani 6.-7. Aya kadar ataklar yawas ilerliyebiliyor.. çok dert etme zaten mevcut durumun kırpılmış tavuk gibi parça parça degil, homojen bir seyreklik var.
6. Aya kadar beklenti içine giripte yorma psikolojini, erken çıkarsa da mutluluk karın olsun..

Cevabın için çok sağol hocam.özgür hocanın ekimleri gerçekten iyi benim çalıştığım yerde birine ekti 3500 greftle neredeyse tamamen saçsız olan birini saçlı hale çevirdi.benim şok dökülme çok fazla olmadı, zaten şuan uzayanların hemen hemen hepsi de şoktan kurtulanlar.iyileşme süreci çok hızlı oldu benim ama çıkışlar yavaş.hocayla da görüştük kan değerlerine baktık bi daha ne vitamin eksikliği nede başka bişey çıktı hoca da yöntem aynı olsa da bünyeden bünyeye yanıt alma hızı değişebiliyor dedi.Dediğin gibi bekliycez artık en azından kötü sonuç alırsak üzülelim şimdiden üzülmenin bi manası yok hem daha erken inşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Mart 2017, 09:32:26 »
İncelediğim bütün ekimlerde bahsetttigim olay sozkonusu, bendede iyileşme süresi çok çok hızlı oldu şok dökülme az Ve 4,5 ay olmasına rağmen şok dökulme sonrası max %10 artış oldu.şok dökülmede %100 dökülme yasayanlar, 6. Aya gelmeden sonuc alıyor. Dökülme yaşamayanlarda ise çok yavaş ilerliyor.
Dediğim gibi beklenti içerisine girme 6. Aydan sonra bakarsın çaresine..

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Mart 2017, 16:28:35 »
saçlar ne alemde hocam var mı gelişme?

Raptiye666

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 25 Mart 2017, 01:57:26 »
Hocam güncel foto atarmisin süreç nasıl gidiyor bende yeni ektirdim özgür hocaya.

DMX_GOON

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2017, 09:14:17 »
Selam arkadaşlar,

Yeni foto atayım sizleri de bilgilendireyim istedim.Son yazdığımdan beri hareketlenme başladı hafif kaşıntı ve ele batmalar gelmeye başladı.biraz yavaş gidiyor ama önemli olan sonuç almak ki şuan alacağıma inanıyorum.çok acele etmemek lazım herkesi bünyesi değişik kimisi çok hızlı yanıt alabiliyorken kimisi yavaş kimisi hiç yanıt alamayabiliyor.bize kalan saçları temiz tutmak bakımını yapmak ve beklemek.Bu arada saw palmettoya başladım faydası var gibi ama daha çok vakit geçmediğinden kesin bir yorum yapamayacağım.
Aşağıya iki tane foto ekledim.birisi bol ışıkta birisi az ışıkta ne kadar fark olduğunu anlayın diye bu sektör kandırmaya çok açık bir sektör her fotoğrafa inanmayın gerekli araştırmalarınızı yapın.

Sevgiyle kalın kaderdaşlarım:))
127.gün
« Son Düzenleme: 27 Mart 2017, 09:18:47 Gönderen: DMX_GOON »

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2017, 09:54:19 »
hocam merhabalar kaçıncı gün bu paylaştığın resim

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2017, 10:00:59 »
127 imiş pardon hocam, saçın bu zamandan itibaren atak yapacaktır diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram