Gönderen Konu: Kadınlarda şakakların dökülmesi  (Okunma sayısı 1480 defa)

My Precious

• Hero Member
Kadınlarda şakakların dökülmesi
« : 18 Aralık 2019, 11:51:21 »
Bir tane kız var çok detaya girmek istemiyorum yaşı çok genç ama şakakları açılmış yüksek ihtimalle norwood 2.5 civarı ve alnıda sertleşmiş durumda.Olgunluk çizgisi gibi de durmuyor çünkü minyatürleşmeye devam ediyor dökülrn yerde uzayamayan bebek saçları var.
Ve bu gerçekten çok kötü duruyor beyler bir kadında şakak açılması olur mu ? Olur ve iğrebç gözüküyor midem bulanıyor  görünce.
Asıl soru şu bu kız norwood 4e gidebilir mi ? Henüz söylemedim ama bariz şakakları açılıyor yani

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bazı kadınların şakaklarının açılması
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2019, 12:58:23 »
dostum kadın tipi kellikte norwood değil ludwig ölçeği kullanılıyor senin için aşağı ekliyorum,kızın şakakları olgunluk çizgisidir merak etme daha fazla ilerlemez yani kıza takılabilirsin ;D

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2019, 13:05:52 »
dostum kadın tipi kellikte norwood değil ludwig ölçeği kullanılıyor senin için aşağı ekliyorum,kızın şakakları olgunluk çizgisidir merak etme daha fazla ilerlemez yani kıza takılabilirsin ;D
Hocam atladığınız bir nokta var ki dökülmenin kadını erkeği olmaz.Ludwig tipi erkeklerde de görülür ki norwooding tipi kadınlarda ds görülüyor.
Norwood 3 kadın gördüm ama 4 görmedim desem yeridir evet.
Yani kız kelleşiyor iğrenç bir durum görünce kaçıyorum hemen artık ben istemiyorum kız bitik zaten bana göre değil bir çok açıdan hayatta bakmam

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2019, 13:58:43 »
Hocam atladığınız bir nokta var ki dökülmenin kadını erkeği olmaz.Ludwig tipi erkeklerde de görülür ki norwooding tipi kadınlarda ds görülüyor.
Norwood 3 kadın gördüm ama 4 görmedim desem yeridir evet.
Yani kız kelleşiyor iğrenç bir durum görünce kaçıyorum hemen artık ben istemiyorum kız bitik zaten bana göre değil bir çok açıdan hayatta bakmam

söyle ona hemen minoxil başlasın o zaman  :) içine aldactone ve diane 35 te atsın anca onu bunlar kurtarır yazık olmasın sonra bayanlarda saç dökülmesi çok beter bir şey.

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Kadınlarda şakakların dökülmesi
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2019, 01:32:36 »
Bir kaç Nw6 diffuze kadın gördüğümden beri hiç bir şeye şaşırmıyorum

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2019, 22:16:58 »
Bir tane kız var çok detaya girmek istemiyorum yaşı çok genç ama şakakları açılmış yüksek ihtimalle norwood 2.5 civarı ve alnıda sertleşmiş durumda.Olgunluk çizgisi gibi de durmuyor çünkü minyatürleşmeye devam ediyor dökülrn yerde uzayamayan bebek saçları var.
Ve bu gerçekten çok kötü duruyor beyler bir kadında şakak açılması olur mu ? Olur ve iğrebç gözüküyor midem bulanıyor  görünce.
Asıl soru şu bu kız norwood 4e gidebilir mi ? Henüz söylemedim ama bariz şakakları açılıyor yani

Bir iyilik yap kiz aldactone artı androcur oral olarak kullansın.hiç şacı dökülmeyen bir kadına dht versen onunda saçı dökülür

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2019, 10:03:55 »
Bir iyilik yap kiz aldactone artı androcur oral olarak kullansın.hiç şacı dökülmeyen bir kadına dht versen onunda saçı dökülür
Şakakları açılıyor dhtsi yüksek ya da testosu yüksek ki kadınsı ve ilgi çekici değil zaten

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2019, 21:55:31 »
Şakakları açılıyor dhtsi yüksek ya da testosu yüksek ki kadınsı ve ilgi çekici değil zaten

Merak etme sen o ilaçları içirt kadınsı olur.

Facebook Twitter Instagram