Gönderen Konu: 23 yaşındayım saç ekimi için uygunmuyum lütfen yardımlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 1803 defa)

onur64

• Full Member
Herkese merhabalar öncelikle 23 yaşındayım yaklaşık 7 aydır falan sıkı dokulmem var türlü şampuan kullandım onu bunu denedim sonuç hüsran sadece bu losyonlar hariç kullanmak saçma geliyor o kadar uğraş biraktigin hepsi çöp saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum sizce uygun mu degilmi gibisinden

Shanewalsh

• Jr. Member
  • **
Değilsin dostum maalesef tek çare Saç Ekimi derler ancak değil muhtemelen Ekim Merkezleri saçın dökülmesini bekle diyecek aynı sorunu ben de yaşıyorum ve usandım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
25 yaşını bekle dostum çok erken daha oturmamış dökülme
Global Moderator

onur64

• Full Member
Teşekkürllbederjm bilgi icin artı şimdi tepe bölgem iyice dökülürse ekim yapılması daha zor olmazmi

KaiserSS

• Hero Member
Şimdi ektirsen dökülme devam ettiğinde diğer bölgelere yeniden ekim yaptırman gerekebilir
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

KaiserSS

• Hero Member
Konu iki kez açılmış
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

onur64

• Full Member
Evet yanlışlıkla iki kere açtım kusura bakmayın ya bende biliyorum iki ekim yeri şimdi bu saça ekim olmaz dedi ama ben şeyden korkuyorum tepe bölgem üç beş sene sonra hiç kalmiyacak ve öyle olduğunda ekim zor olmazmi tepe bölgesi full açık olanlar için genelde öyle yorum yapılıyor

onur64

• Full Member
Ne gibi taviyeler alabilirim ekim onermiyosaniz sınav hazırlık döneminden ve bu konu beni çok yıpratıyor öz güvenim diplerde böyle bir insan değildim lütfen yardımcı olun çok zor bi surecteyim

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
25 yaşını bekle dostum çok erken daha oturmamış dökülme

25 demişsiniz hintell hocam peki 30 yaş olsa yine bu saç için bekle dermiydiniz ? 25-26-27-28 yaş bandı dht'nin en yoğun saçlara vurduğu yaşlar mıdır ?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

onur64

• Full Member
Net bi konuya kavuşturan adım lütfen bilgili olan arkadaşlar abiler detayli bir bilgi verirmisiniz sizin önerileriniz nedir siz olsanız napardsiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkürllbederjm bilgi icin artı şimdi tepe bölgem iyice dökülürse ekim yapılması daha zor olmazmi

Saç ektirsen gene açılmayacak dökülmen durucak mı sanıyorsun.
Global Moderator

onur64

• Full Member
Evet doğru diyosun anladım demek istediğini peki sence benim saçım hangi dökülme tipi şimdilik sadece sakaklarda gerileme ve üst bölgede var arka bölge şık ve bı açılma yok dayım sadece üst bölgesi yok babam ise hem arka hem üst sizce benim arka bölgem sonradan acilirmi eğer açılırsa ekim çok zor olur diye düşünüyorum

son gohan

• Hero Member
benim saçımda sana benzerdi senden genç yaşta ektirdim ama  beni rahatsız ediyordu kısacası sana bağlı ama 2. 3kimide düşünerek ektir

onur64

• Full Member
Peki Gökhan şen ikinci ekime ne zaman ihtiyaç duydun yani kaç sene sonra tekrar döküldü yada nasıl memnunmusun

son gohan

• Hero Member
Peki Gökhan şen ikinci ekime ne zaman ihtiyaç duydun yani kaç sene sonra tekrar döküldü yada nasıl memnunmusun
galiba bendne bahsediyorsun ismim gokhan değil 21i gibi ektirdim nerdeyse 2yıl olcak suan için ekime ihtiyacım yok konum vad istersen bakabilirsin ve evet memnunum

Facebook Twitter Instagram