Saç Ekimi Sonuçları
%100 kaliteli yer öldüğü kabul ediyorum ve kasapları çoktan eledim, orda sorunum yok. Ama sana 25 bana 47 olmaz hocam. Belki Avrupada yaşayan birisi için çok değildir, ama Avustralya da yaşayan için çok. Öncelikle bizim yolculuk masrafimız daha fazla, çift yön Berlin - Istanbul 2 saat $250AUD, Melbourne - İstanbul 20 saat $1,700AUD. Benim $1 eder €0.62. Yani anlayacağın, euro üzerinden verilen fiyat, bana Avrupada yaşayan birisinden çok daha pahalıya geliyor.
Yanlışın var tüm merkezlerde değil, dürüstçe fiyatları ne ise o fiyatı verende var. Türkiyenin ekonomik sorunlarının hesabını neden biz veriyoruz? Tabiki Türkiyeye gelip saç ektiren ucuz diye geliyor. Sen Amerikaya veya İngiltereye gittiğinde, sen yabancısın diye daha fazla paramı alıyorlar, hayır fiyat neyse o dur. Fiyat döviz yüzünden artacaksa, herkeze aynı artması lazım, yerliye düşük fiyat, gurbetciye yuksek fiyat değil. Bu biraz misal lokantaya girdiğinde zenginsin yüksek fiyat verirsin değilsen düşük fiyat verirsin mantığına giriyor.
fiyat hala 20-25 bin mi asuman hanım?
Hayır
21 Temmuz 2022'de yazmış Hintell. 5 mesaj yukarıda.1 Haftada değişmemiştir sanırım.
Nasıl hayır?