Gönderen Konu: ASUMAN HAIRTRANSPLAN sac ekim fiyat  (Okunma sayısı 62369 defa)

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: ASUMAN HAIRTRANSPLAN sac ekim fiyat
« Yanıtla #105 : 09 Nisan 2021, 20:47:02 »
Sende de iyi hafıza varmış he Kayser. :) Asuman Hanım’ın titiz, estetik bir iş yaptığını her zaman söylemişimdir hatta bu konuda zam yapmasını mantıklı bulan savunan da biriyim, kendisiyle de görüştüm ancak o zamanlar forumdaki ekimleri 6 ay bile olmamıştı. Kendisi hem samimi hem de önem veriyor bu işe ama ben minox işine ısınamadım bir türlü çünkü bana minox kullanman zorunlu demişti ben bu forumda 4 yıla yaklaştım, başından beridir de ısınamadım. Hem uzun süre kullanamayacağın bir ilaç hem de bir doping gibi görüyorum.
Geçenlerde minoxu bırakan birinin saçları zayıflamıştı 6.aya göre ama 1 yılı geçip fırça gibi duranları da görmeye başladık Asuman Hanım’ın ekimlerde. O yüzden kişisel bir düşünce bu, elbet bırakmadan sonra etkilenenler olacaktır ancak benim güven duyup duymamam çok mühim değil, Asuman Hanım’ın minox olmadan da ekimlerinin başarılı olacağını düşünüyorum, ilk defa geçenlerde Asuman Hanım’ın minox kullanmayan ekimine denk geldim, gayet başarılı çıkmıştı 6.aya göre çok çok ilerdeydi süreç.

Yorumu sen yapınca ve bir de seninle aynı noktada olunca unutmadım kardeşim ;)

Asuman hanımın ekimleri konusunda bende şuan seninle aynı noktadayım; Titizlik, estetiklik, az da olsa minox olmadan başarılı ekimlerinin olması, fiyatın yükseğe çekilmesinin gerekliliği....

Minox konusunu da çok takmıyorum. Gerekirse kullanmam.

Asuman hanımın ekimleriyle ilgili tek çekincem ekim sonuçlarından ziyade ekim öncesi sedasyon olmaması. Sıcak çay bardağını taşıyamayan bir adamım ben:)
Bir de kötü sonuç olmasa da donör alımlarını daha güzel yapabilirler. Bu iki konuda çekincelerim var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 10 Nisan 2021, 19:28:30 »
Donör alımları gayet güzel sorun olan bir donör olmadı
Global Moderator

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 11 Nisan 2021, 00:34:05 »
Donör alımları gayet güzel sorun olan bir donör olmadı

Donör alımlarında soruna rastlamadım. Sorun yok.

Anlatmak istediğim çok farklı ama konuyu daha fazla dağıtmayayım. Biraz beklentiyle ilgili....

Lionel Saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #108 : 03 Haziran 2021, 18:40:27 »
Bu merkezin ekimleri çok iyi lakin minoxsuz kaç ekimi var bilmiyorum
Minox olmadan da güzel sonuç alanların sayısı fazla mı acaba?

murat41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #109 : 15 Haziran 2021, 22:42:38 »
güncel fiyatlar nedir dostlar? fiyat soran var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 16 Haziran 2021, 00:59:20 »
güncel fiyatlar nedir dostlar? fiyat soran var mı?

13 bin 15 bin tl arası
Global Moderator

Alibey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #111 : 24 Haziran 2021, 02:03:28 »
Ben burayı bu sayfa sayesinde buldum.Bulduğumda 2-3 konusu vardı yeni yeni konuşar gelmeye başlıyordu.İsim yapmış kişilerle serkan aydın-serkan aygın vb bu fiyat sekmentinde (8000 tl) 1-2 konusu olmasına rağmen aynı fiyat calısıyordu.

Bilgi edindim referans üzerine çalıstıklarından reklamları yoktu.çok çok çok az reklam.Ekimleride Dr sibel hnm € bazlı eken varya onun gibi kendisi ektiğini süreçte yanımızda olduğunu öğrendim.

Coronadan dolayı yaptıramadım bugun yarın ekim yaptıracam lakin doktor hanım ilgi alakayı ve ismini duyurmaya başladı ve yeteneğinin farkında mutlaka ilgi alaka coktur.

İnanın başarılı olmasını çok ısıtıyorum.Fakat fiyat olarak malesef bana fazla geldi.Yukarsa saydığım isimler 8 den 10-12 adalığında olunca ister istemez ayağım oraya kayıyor.Asuman hanımda ektirmek isteme rağmen.

12-15 k adalığında çalısıyor asuman hanım.Bence bu günler bile onun için ucuz ilerde € ile çalısmaya başlar.Kendisine başarılar dilerim

Not: Fiyatları 12.000-15.000 tl

amashe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #112 : 24 Haziran 2021, 21:01:37 »
Ben burayı bu sayfa sayesinde buldum.Bulduğumda 2-3 konusu vardı yeni yeni konuşar gelmeye başlıyordu.İsim yapmış kişilerle serkan aydın-serkan aygın vb bu fiyat sekmentinde (8000 tl) 1-2 konusu olmasına rağmen aynı fiyat calısıyordu.

Bilgi edindim referans üzerine çalıstıklarından reklamları yoktu.çok çok çok az reklam.Ekimleride Dr sibel hnm € bazlı eken varya onun gibi kendisi ektiğini süreçte yanımızda olduğunu öğrendim.

Coronadan dolayı yaptıramadım bugun yarın ekim yaptıracam lakin doktor hanım ilgi alakayı ve ismini duyurmaya başladı ve yeteneğinin farkında mutlaka ilgi alaka coktur.

İnanın başarılı olmasını çok ısıtıyorum.Fakat fiyat olarak malesef bana fazla geldi.Yukarsa saydığım isimler 8 den 10-12 adalığında olunca ister istemez ayağım oraya kayıyor.Asuman hanımda ektirmek isteme rağmen.

12-15 k adalığında çalısıyor asuman hanım.Bence bu günler bile onun için ucuz ilerde € ile çalısmaya başlar.Kendisine başarılar dilerim

Not: Fiyatları 12.000-15.000 tl

Tüm saygumla; bence biraz abartıyorsunuz. Evet ortalama üstü bir ekimcidir. Fakat yine de kendisine "ucuz" demek yersiz bir çıkarım gibi duruyor. Koray Erdoğan, Hakan Doğanay, Muttalip Keser gibi örnekler varken, fiyatının hep birkac tık altta kalması kaçınılmaz olan ekimcidir. Yabancı hastaları bilemem ama son fiyat politikasıyla zaten çok fazla Türk hastasını edinmeden kaybettiğini söyleyebilirim. Euroya geçtiği an zaten Türk'lerden vazgeçtiği andır.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #113 : 27 Haziran 2021, 18:39:54 »
Kasım 2020'ye kadar falan sabit fiyat 8 bin tl'ye ekim yaparken bu tarihten sonra %50-70 bandında zam yapıp bir de üstüne euro ile falan ücret politikasına girerse kendi ayağına sıkmış olur. O da bunun çok iyi farkındadır bana göre.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 29 Haziran 2021, 17:15:23 »
Kasım 2020'ye kadar falan sabit fiyat 8 bin tl'ye ekim yaparken bu tarihten sonra %50-70 bandında zam yapıp bir de üstüne euro ile falan ücret politikasına girerse kendi ayağına sıkmış olur. O da bunun çok iyi farkındadır bana göre.
Euro ile ucret politikasina girerse zaten Turklerden vazgecmis demektir yani ihtiyaci kalmamistir da gecmistir. Zaten fiyat polotikasi da bunu gosteriyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Serkan Akol

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #115 : 17 Temmuz 2021, 14:42:49 »
13/12/2019 da sac ekım yaptırdım
Grefte gore fiyat yok dönor yapısına gore uyumlu sekılde ne kadar uygun gref cıkarsa ekiyolar 8.000 tl den baslıyo fiyatları

Bir senede 8.000 den 20.000 tlye cikarmislar fiyati. Helal olsun!

tekke61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 20 Temmuz 2021, 19:05:09 »
Bir senede 8.000 den 20.000 tlye cikarmislar fiyati. Helal olsun!
Fiyat gerçekten 20000 tl mi oldu ?

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #117 : 20 Temmuz 2021, 22:52:33 »
Fiyat gerçekten 20000 tl mi oldu ?
2.500 - 3500 greft 12.000 TL
4.000 - 4500 arası greft 13.000 TL
5.000 Greft 14.000 TL
5.500 ve üzeri 15.000 TL..  Ücretleri bu şekilde

Serkan Akol

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #118 : 21 Temmuz 2021, 11:53:10 »
2.500 - 3500 greft 12.000 TL
4.000 - 4500 arası greft 13.000 TL
5.000 Greft 14.000 TL
5.500 ve üzeri 15.000 TL..  Ücretleri bu şekilde

4000 greft icin 2.000 euro istendi...anlasilir degil!

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 21 Temmuz 2021, 13:55:51 »
4000 greft icin 2.000 euro istendi...anlasilir degil!
Gurbetci ise tarife farkli
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram