Minoxidil sprey etkisi konusundaki beklemen bitti mi kardeşim. O güveni aldın mı?
Sende de iyi hafıza varmış he Kayser.
Asuman Hanım’ın titiz, estetik bir iş yaptığını her zaman söylemişimdir hatta bu konuda zam yapmasını mantıklı bulan savunan da biriyim, kendisiyle de görüştüm ancak o zamanlar forumdaki ekimleri 6 ay bile olmamıştı. Kendisi hem samimi hem de önem veriyor bu işe ama ben minox işine ısınamadım bir türlü çünkü bana minox kullanman zorunlu demişti ben bu forumda 4 yıla yaklaştım, başından beridir de ısınamadım. Hem uzun süre kullanamayacağın bir ilaç hem de bir doping gibi görüyorum.
Geçenlerde minoxu bırakan birinin saçları zayıflamıştı 6.aya göre ama 1 yılı geçip fırça gibi duranları da görmeye başladık Asuman Hanım’ın ekimlerde. O yüzden kişisel bir düşünce bu, elbet bırakmadan sonra etkilenenler olacaktır ancak benim güven duyup duymamam çok mühim değil, Asuman Hanım’ın minox olmadan da ekimlerinin başarılı olacağını düşünüyorum, ilk defa geçenlerde Asuman Hanım’ın minox kullanmayan ekimine denk geldim, gayet başarılı çıkmıştı 6.aya göre çok çok ilerdeydi süreç.