@PEGO hocam o zaman Asuman hanım dünyanın sayılı merkezlerinden olan ASMED ile aynı fiyatı alsın ne dersin?
Bizim gibi orta düzey bütçeli insanlarıda dandik merkezlere kaptırsınlar böylelikle herkes mutlu olur? Zaten daha yeni 12bine falan çıkarmışlar galiba ne yapsınlar 20bin mi? Merak ediyorum bakalım bir dahaki zam ne zaman olacak?
Fiyat bu seviyede şuan istedikleri rakam belki normal olsa da eğer hızlı biçimde daha hızlı yükselirse fiyatları o zaman daha zengin insanlar gider ancak.
Sibel Ulusan’da 10 bin liraya ekiyordu başarılı sonuçlarının ardından eğer yanlış hatırlamıyorsam bir anda 2 bin euro yaptı hemen ardından 3 bin euro yaptı fiyatı şimdi ekibini oluşturdu o ekip 10 bine ekiyor kendisi ekerse yüksek istiyor. Asuman Hanım’da ekibini oluşturacaktır zamanla, o zaman o da kendisine 20-30 bin diyecek ekibine yaptırırsan 10-12 binlere düşer. Bu işler böyle ilerliyor, merak etmeyin yani.
Şimdilik bir fiyat güncellemesi bu, bu forum baya güçlü network yaratıyor, Asuman Hanım’a belki de günde 2-3 kişi yazarken şu an günde 50 kişi yazmaya başlamıştır.
Saç ekiminin ciddi bir operasyon olduğunu da unutuyoruz gerçekten neden bu kadar düşük seviye bakılıyor bu sektöre onu da anlamıyorum, bugün bir botoks jawline bile olmuş 4-5 bin tl burun ameliyatı keza en kötü 10 bin tl. Ben Serkan Aygın’ı kafama koyduğumda 4500 tl’ye ekiyordu ama ben beklemiştim neredeyse 2 katına ektirmiş oldum ve ben ektirdiğim tarihte bir zam daha geldi ama önceden randevu aldığım için 8 bin geçerli oldu. O yüzden yaptırmak istiyorsanız geç kalmadan yaptırın çünkü her geçen gün iyi ekim merkezleri de artıyor, çoğaldıkça fiyatlar düşmeyecek, artacak. İyi ekim merkezlerinin masrafları her zaman fazladır.