Gönderen Konu: ASUMAN HAIRTRANSPLAN sac ekim fiyat  (Okunma sayısı 62251 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: ASUMAN HAIRTRANSPLAN sac ekim fiyat
« Yanıtla #30 : 10 Kasım 2020, 22:57:51 »
katılmıyorum bana mesela 2000 civarı lazım ve estetik görünümü önemsiyorum. ayrıcana böyle ünlü merkezlerin neden hepsinde DHI tekniği yok acaba? daha mı zor onlar için DHI yapmak?

Valla merkezlerin seçimi işte, DHİ bazılarında seçenek olarak yok, ama Fue olarak güzel sonuçları var, o yüzden çoğu kişi bu merkez için, safir elmas, dhi vb.. Değilde fiyat performans sonucunu dikkate aldı hep, Ekim sonuçları başarılıydı, bende dikkat etmedim yönteme, Aynı psikolojiyle gidiyor zaten çoğu kişi.. ???

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #31 : 12 Kasım 2020, 12:37:42 »
Arkadaşlar ben merak edip sordum, 15.000 sabit değil, farklı bir fiyat politikası belirlemiş Asuman hanım, bence greft sayısına ve yapılan işçiliğe göre makul fiyat gibi, mesela bazı yerlerde 1.500-2.000 grefte' de aynı parayı vermek zorunda kalabilirsiniz, Seçenekli bir Fiyat politikası olmuş, Bence İyi Gibi ama herkesin fikrine saygı duyarım yine.. |-onayisareti-|

Yeni Fiyatlar;

2.500 - 3500 greft 12.000 TL
4.000 - 4500 arası greft 13.000 TL
5.000 Greft 14.000 TL
5.500 ve üzeri 15.000 TL..

(^_^)

Asuman Hanım baya zam yapmış ama hakkı değildir asla diyemem, çok titiz çalışıyor işini seviyor.
Yine de son dönemde sonuçlanmamış çok konusu var, eğer onlar da daha önceki konuları gibi sonuçlanırsa 20 bin bile yapabilir, yine hakkıdır. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 12 Kasım 2020, 13:44:46 »

Asuman Hanım baya zam yapmış ama hakkı değildir asla diyemem, çok titiz çalışıyor işini seviyor.
Yine de son dönemde sonuçlanmamış çok konusu var, eğer onlar da daha önceki konuları gibi sonuçlanırsa 20 bin bile yapabilir, yine hakkıdır. :)

Valla, Aynen merkez başarılı ama insanlar genelde ekonomik durumlar söz konusu olduğu için, Fiyat performans sonucu yüksek, yerleri araştırıyor, merkez iki sene aynı fiyat üzerinden gitmiş, Ama Merkez 50.000 i de haketse, bi anda Okadar orantısız zam yapılması İnsanları etkiler, bence Şuanki yine 20.000 e göre iyi bir Fiyat, ve greft sayısı seçeneği de Olmasıda iyi, sen yine de 20-30.000 falan, Bu Ve Benzeri Yorumlar yapma Bence.. 😂
yoksa ekonomik durumu iyi olmayan kişiler Allah korusun, kötü merkezlere Yönelecek.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Uzaylı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 12 Kasım 2020, 16:19:34 »
Ekimlere her yıl böyle zam yapıyorlar mı? Konudaki mesajlara bakılırsa çoğu kişinin para sıkıntısı yok sanırım yani yakında 30bin 50bin bile alsalar hakkıdır bence yapmaları lazım diyecek herhalde yorumcular?

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #34 : 12 Kasım 2020, 22:43:15 »
Ekimlere her yıl böyle zam yapıyorlar mı? Konudaki mesajlara bakılırsa çoğu kişinin para sıkıntısı yok sanırım yani yakında 30bin 50bin bile alsalar hakkıdır bence yapmaları lazım diyecek herhalde yorumcular?
Aynen ya merkez yanlisi birileri destek veriyo ya insanlar para bayilmaya merakli. Asgari ucret sene basi 2300 simdi 2300 sac ekim 8 simdi 15 binlerde destekleyenler iki kat kazanc sagliyo veya kraldan xok kralci
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 13 Kasım 2020, 12:40:53 »
Aynen ya merkez yanlisi birileri destek veriyo ya insanlar para bayilmaya merakli. Asgari ucret sene basi 2300 simdi 2300 sac ekim 8 simdi 15 binlerde destekleyenler iki kat kazanc sagliyo veya kraldan xok kralci

Kadın kendi ilgileniyor neredeyse tüm işlerle, günde 2 ekim anca yapıyor ve sonuçları da çok iyi gidiyor. Neredeyse üst düzey ekim merkezleri kadar sonuç almış forumdaki sonuçlanan konularında. Ben Asuman Hanım’da ektirmedim ona kralcılık yapmam için gereken bir durum da yok ama bugün bmw, mercedes neden mazda ile aynı fiyat değil diye sorgulayamıyorsak bence bunu da öyle düşünmeliyiz. Ayrıca işletme kanunu gibidir bu, arz talep ilişkisi. Yıllarca 8 bin tl düzeyinde ilerleyemez, bu imkansız, günlük fazla saç ekemiyor ancak talep çok fazla. O yüzden zam yapması hatta çok zam yapması kaçınılmaz bir gerçektir.
Serkan Aygın mesela bu kadar zam yapmadı, onun biraz da imkan meselesinden dolayı olduğunu düşünüyorum, büyük bir merkezi var çünkü isterse günde 15 ekim yapabilecek kapasitesi var.
İnsanların yorumlarını suçlamak yerine bence biraz geniş çerçeveli düşünmek gerekiyor.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Uzaylı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 13 Kasım 2020, 13:55:55 »
@PEGO hocam o zaman Asuman hanım dünyanın sayılı merkezlerinden olan ASMED ile aynı fiyatı alsın ne dersin?

Bizim gibi orta düzey bütçeli insanlarıda dandik merkezlere kaptırsınlar böylelikle herkes mutlu olur? Zaten daha yeni 12bine falan çıkarmışlar galiba ne yapsınlar 20bin mi? Merak ediyorum bakalım bir dahaki zam ne zaman olacak?

Fiyat bu seviyede şuan istedikleri rakam belki normal olsa da eğer hızlı biçimde daha hızlı yükselirse fiyatları o zaman daha zengin insanlar gider ancak.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2020, 14:06:15 Gönderen: Uzaylı »

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 13 Kasım 2020, 16:30:22 »
@PEGO hocam o zaman Asuman hanım dünyanın sayılı merkezlerinden olan ASMED ile aynı fiyatı alsın ne dersin?

Bizim gibi orta düzey bütçeli insanlarıda dandik merkezlere kaptırsınlar böylelikle herkes mutlu olur? Zaten daha yeni 12bine falan çıkarmışlar galiba ne yapsınlar 20bin mi? Merak ediyorum bakalım bir dahaki zam ne zaman olacak?

Fiyat bu seviyede şuan istedikleri rakam belki normal olsa da eğer hızlı biçimde daha hızlı yükselirse fiyatları o zaman daha zengin insanlar gider ancak.

Sibel Ulusan’da 10 bin liraya ekiyordu başarılı sonuçlarının ardından eğer yanlış hatırlamıyorsam bir anda 2 bin euro yaptı hemen ardından 3 bin euro yaptı  fiyatı şimdi ekibini oluşturdu o ekip 10 bine ekiyor kendisi ekerse yüksek istiyor. Asuman Hanım’da ekibini oluşturacaktır zamanla, o zaman o da kendisine 20-30 bin diyecek ekibine yaptırırsan 10-12 binlere düşer. Bu işler böyle ilerliyor, merak etmeyin yani.
Şimdilik bir fiyat güncellemesi bu, bu forum baya güçlü network yaratıyor, Asuman Hanım’a belki de günde 2-3 kişi yazarken şu an günde 50 kişi yazmaya başlamıştır.

Saç ekiminin ciddi bir operasyon olduğunu da unutuyoruz gerçekten neden bu kadar düşük seviye bakılıyor bu sektöre onu da anlamıyorum, bugün bir botoks jawline bile olmuş 4-5 bin tl burun ameliyatı keza en kötü 10 bin tl. Ben Serkan Aygın’ı kafama koyduğumda 4500 tl’ye ekiyordu ama ben beklemiştim neredeyse 2 katına ektirmiş oldum ve ben ektirdiğim tarihte bir zam daha geldi ama önceden randevu aldığım için 8 bin geçerli oldu. O yüzden yaptırmak istiyorsanız geç kalmadan yaptırın çünkü her geçen gün iyi ekim merkezleri de artıyor, çoğaldıkça fiyatlar düşmeyecek, artacak. İyi ekim merkezlerinin masrafları her zaman fazladır.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2020, 22:40:18 Gönderen: PEGO »
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Uzaylı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 13 Kasım 2020, 17:14:01 »
@PEGO yalnız Asuman hanıma şehir dışından gelecek kişi daha otel masrafları vs ile karşılaşacak öyle başka merkezlerin yaptığı gibi 3 gün bedava kalma falan yok galiba burada
Ama neyse Asuman hanım kısa bir zaman sonra şöyle 20-25 bin yapsın da herkes mutlu olsun nediyim

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 13 Kasım 2020, 17:23:28 »
Aynen sibel Hoca O' şekilde zam yapmıştı, ve şuan 3.000 euroya neredeyse haftada 3-5 ekim görüyoruz forumda, Görmediklerimizde var, Önümüzdeki yeni yılda Yeni fiyatlar Gelecek bütün Merkezlere, Bence merkez seçiminde hızlı karar verip Randevu alın 3-5.000 cebinize kalır yine,

Serkan Aygın
Asuman Hanım
Bilgehan Aydın
Şahin Çelik

Bu merkezlerden Randevu alabilirsiniz, Forumda hepsininde Mutlu sonlarını Görüyoruz.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #40 : 13 Kasım 2020, 17:57:40 »
Sibel Ulusan’da 10 bin liraya ekiyordu başarılı sonuçlarının ardından eğer yanlış hatırlamıyorsam bir anda 2 bin euro yaptı hemen ardından 3 bin euro yaptı  fiyatı şimdi ekibini oluşturdu o ekip 10 bine ekiyor kendisi ekerse yüksek istiyor. Asuman Hanım’da ekibini oluşturacaktır zamanla, o zaman o da kendisine 20-30 bin diyecek ekibine yaptırırsan 10-12 binlere düşer. Bu işler böyle ilerliyor, merak etmeyin yani.
Şimdilik bir fiyat güncellemesi bu, bu forum baya güçlü network yaratıyor, Asuman Hanım’a belki de günde 2-3 kişi yazarken şu an günde 50 kişi yazmaya başlamıştır.

Saç ekiminin ciddi bir operasyon olduğunu da unutuyoruz gerçekten neden bu kadar düşük seviye bakılıyor bu sektöre onu da anlamıyorum, bugün bir botoks jawline bile olmuş 4-5 bin tl burun ameliyatı keza en kötü 10 bin tl. Ben Serkan Aygın’da operasyon oldum. Ekimden önce Serkan Bey ile 2 görüşme, özel araç gidiş dönüş servis, ekim sonrası verilen ürünler, Koç Hastanesi’nde tam teşekküllü hizmet, başında dönüp duran her sorununla ilgilenen 7-8 kişilik ekip. Biz bile orada yatarken bunalıyoruz, geberiyoruz sıkıntıdan, adamlar ciddi bir süreç yönetiyorlar 7 saat. Bence ülkemizde şu an bu fiyatlar ciddi uygun ben 3 yıldır forumu takip ediyorum Serkan Aygın’ı kafama koyduğumda 4500 tl’ye ekiyordu ama ben beklemiştim neredeyse 2 katına ektirmiş oldum ve ben ektirdiğim tarihte bir zam daha geldi ama önceden randevu aldığım için 8 bin geçerli oldu. O yüzden yaptırmak istiyorsanız geç kalmadan yaptırın çünkü her geçen gün iyi ekim merkezleri de artıyor, çoğaldıkça fiyatlar düşmeyecek, artacak. İyi ekim merkezlerinin masrafları her zaman fazladır.
:D
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 14 Kasım 2020, 11:58:38 »
yapılan zamların sadece asuman hanımla alakası yok arkadaşlar

çalıştığı hastaneler çok faiş rakamlara zam yapıyor kiralanan bölümlere saç ekım merkezlerine

nedeni hastanenın sürekli para artışı yapması genelde
Global Moderator

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 16 Kasım 2020, 01:23:33 »
Bakacağız göreceğiz.Sibel hanımla Asuman hanım karşılaştırmayın.Sibel hanım doktor ve her aşamasını kendesi yapıyor.Asuman hanım hemşire ve ilk ekimlerinde her aşamasında bulunurken şimdi sadece kanal açma aşamasında ekime katılıyor.Arz talep meselesi .
Bu aralar Sibel hanım ekimlerini görmez olduk.Doluluk oranını bilmiyorum.
Serkan Aygın 10bin  tl gibi bir fiyat ayarlaması olursa bir çok kişinin ilk tercihi o olur gibi.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2020, 16:33:14 Gönderen: colak »

horoz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 20 Kasım 2020, 21:26:26 »
Asuman hanım en düşük yeni 12bin yapmış galiba. Bir arkadaşım burayı düşünüyor ama o parayı denkleştirene kadar bir zam daha gelir mi ne dersiniz? Benimle aynı yere yaptır diyorum burayı istiyor
8'den 12bin olmuş, 6 ay içinde 12binden çok daha yüksek olma ihtimali var mı? O zaman 2-3 seneye Muttalip hocayı geçer mi acaba?

Eğer biraz daha artarsa colakın dediği gibi çoğunluk serkan aygına kayar gibi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 20 Kasım 2020, 23:37:44 »
yapılan zamların sadece asuman hanımla alakası yok arkadaşlar

çalıştığı hastaneler çok faiş rakamlara zam yapıyor kiralanan bölümlere saç ekım merkezlerine

nedeni hastanenın sürekli para artışı yapması genelde
Kendilerine ozel clinic acsalar daha uyguna gelmiyor mu ?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram